- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [FireFox1996:] Horgász topik: 2022-es tavaszi fórum peca
- [Re:] [Lalikiraly:] Kivel, milyen baleset történt, ami vicces (Más számára)
- [Re:] [kenwood:] Miert porognek kodsorok az informatikus kepernyojen a filmekben ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
babosmiki
addikt
Várom majd az első tulajok beszámolóit.
Kíváncsi vagyok, mikor érnek ide az első szürkeimportos darabok..."Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
Quqesz
nagyúr
-
babosmiki
addikt
Na mi van, semmi?
"Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
Továbbra is brutál ez a telefon szerintem.. Bírom ezt a csávót amúgy. Nagyjából objektívan tud hozzáállni a dolgokhoz, átfogó képet tud adni egy-egy készülékről.
Ami új volt: 24 órán át megy a második kijelző, úgy, hogy nem nyúl a telefonhoz és 4%-ot merül összesen
Nagyon várom már, hogy kapható legyen EU-ban is valamilyen módon.. Elég szar húzás volt az LG-től, hogy beharangozzák szeptember elején, aztán majdnem 1 hónappal később még csak Dél Koreában elérhető és még legalább egy hónap mire, global start lesz (ami persze nem is global...)Én várok türelmesen rá, de 1 hónap múlva bemutatják a Mate 9-et is,ami nagyon szimpi eddig.. Sőt ott vannak az új Xiaomik is. Bele kell húznia az LG-nek, mert nem várok rájuk örökre
-
Zoloawake
csendes tag
válasz
babosmiki #168 üzenetére
Nem mintha bajom lenne az angollal, de pl ott nem kerül füles a dobozba, sem átalakító, és amúgy garancia 1 év de ha bajom van vissza kell küldenem tengeren túlra...... jártam már így telefonnal, és mivel nem eu szabvány Magyarországon nem vállal egyik márkaszerviz sem javítást.... eléggé rizikós így rendelni főleg igen drága cuccot :S
U.I.: Most nézem hogy ez amúgy koreai verzió XD XD plusz ezüst nem fekete ("titán").
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Tessék, itt a titán színű V20.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Aryon87
félisten
Baromira bejön ez a telefon.. Faxé nem tudják betenni szolgáltatói kínálatba
Csávónak mekkora lapát keze van, a V20 rendesen elbújik benne, pedig nem kis teló
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Xiaomi 12X + Xiaomi 11Lite 5G NE + Xiaomi 11T // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
V10-ből kiindulva gondolom hogy most sem lesz szolgáltatónál.
E-digital Cetelemes hitelt ad, az nálam élből kiesik, azok valamiért nem szeretnekmindig visszadobták akármit akartam venni..
Legalább lenne OTP-s...Bár most is sok a kiadás.. G3 előfizu (Tmobil), G4 előfizu (Telenor, és igen, a G5-re), Huawei P8 lite áruhitel (Euronics).. stb
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Xiaomi 12X + Xiaomi 11Lite 5G NE + Xiaomi 11T // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Quqesz
nagyúr
Na usankában beárazta a tré 770$-ra, de jár hozzá a füles is, az meg 150$. Szal egy árban van ez, az i7+ és a Pixel XL...
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Na akkor ugrik is az opciók közül, ez itthon szürke importban is jóval drágább lesz, mint amit egy telefonért még kiadnék...
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
-
Aryon87
félisten
+1
Amúgy van valami hír már a V20 megjelenéséről? Most már nagyon érdekelne, mit tud... Ill mennyire múlja felül (esetleg) a G5-t, valamint kamerával lesz-e különbség az azonos szenzorok ellenere..
G4 és V10 esetében emlékeim szerint volt különbség..[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
Zoloawake
csendes tag
Én lassan lemondok a V20-ról. Kezd elegem lenni a várakozásból. Lehet hogy Pixel xl vagy a fent említett mate 9-et veszem meg mert azok tuti hamarabb elérhetőek lesznek.
Mire Magyarországra ér már (viszonylag) "elavult" lesz a felszereltsége. Tököm tele van :S -
Zoloawake
csendes tag
Hát igen megvehetném de mondjuk úgy hogy hülye nem vagyok......
Egyszer legyen valami baja..... nem igazán szeretik itthon a nem eu szabvány telefonokat. Tudom mert vettem már külföldről. Be is szoptam rendesen. Azt várom hogy clove-on fent legyen mert angliába egy kicsit könnyebb lesz eljuttatni bár ahogy állnak politikailag lehet az se jó ötlet.
Lényeg hogy ha a kontinensre ér akkor megveszem, de kína usa ilyesmi nagy érték szempontjából rizikós. -
Quqesz
nagyúr
Hát srácok....MI Mix......ennyi
-
Zoloawake
csendes tag
Most kaptam clove.uk-tól az emailt miszerint beszéltek az LG-vel, és jelezték feléjük hogy soha nem volt még ekkora igény egy telefonra náluk mint a V20-ra, és gondolják meg a szállítást. LG pedig azt üzente hogy akkor sem lesz V20 európában. (a jó &@#> anyjukat).
Viszont Amerika, Ázsia pedig nem hajlandó biztosítani a szállítmányokat vásárlás utáni garanciával meg hasonlók, ezért onnan nem tudnak V20-at biztonságosan szupporttal árulni jó ideig...........Ez a helyzet most Angliában, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- [Re:] Az Apple még mindig uralja a prémium szegmenst
- HiMedia lejátszók
- Villanyszerelés
- Google Chromecast topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok