- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [FireFox1996:] Horgász topik: 2022-es tavaszi fórum peca
- [Re:] [Lalikiraly:] Kivel, milyen baleset történt, ami vicces (Más számára)
- [Re:] [kenwood:] Miert porognek kodsorok az informatikus kepernyojen a filmekben ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látnok
aktív tag
ÖÖÖöööÖÖÖ... audiofil telefon??????? (Ez kb. olyan mintha valaki a hifi hordozható mp3 lejátszót emlegetne.)
De, hogy on is legyek, nekem tetszik a készülék, várom a tesztet.
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
babosmiki
addikt
"Galaxy Z Fold3, Watch Active2, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
sixpak
veterán
Kicsit bíztam benn, hogy nagyobb lesz, mondjuk 6 inch+second screen...ebben az esetben megfontoltam volna a váltást V10-ről...így nem.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pár videóban úgy oldják fel a kijelzőt, hogy szimplán ráteszik az ujjukat arra a pontra, 100% ujjlenyomat-olvasó.
Ezt erősíti meg a GSMArena specifikációs oldala is:
Sensors Fingerprint, accelerometer, gyro, proximity, compass, color spectrumKeresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
embe
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #104 üzenetére
Pedig nekem rémlik egy korábbi MA-s riport Ken Hong-al, ahol mint biztonsági eszközről valami olyasmit nyilatkozott, van más alternatíva is az ujjnyomatolvasónál. Akkor ment a találgatás, hogy csak nem az írisz olvasót fejleszti az LG?
Majd jött a Nexus 5x...és rajta az ujjnyomatolvasóval. Csak behódoltak ők is.".... a Kádár-rendszerben születtem, de nem akarok annak primitív paródiájába beleöregedni.."
-
Aryon87
félisten
Nyilvan az i7 topik porog mint atom.
Ahogy elnezem az egyik cikket egy masik oldalon, a V20ra erosit az LG, a G5 meg "kukazta", azaz rajottek hogy felreleptek vele a modularitassal. Sajnalom kicsit azert, hogy vegul nem lett sikeres. De ugy latszik a paratlanokra tenyleg igaz ez..
V20 is tetszos gepezet, kivancsi vagyok a tesztjere is de nekem inkabb a G5 kijavitott alternativajara hajaz. (Na meg az i7-ek tesztjere is.. Mar van ott parasztvakitas, cseppallo, nem vizallo)
Francert nem rakjak be szolgaltatoi kinalatba
[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Xiaomi 12X + Xiaomi 11Lite 5G NE + Xiaomi 11T // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
Igy van. Mondjuk nekem is hiaba itt a modularitas, nem hasznalom ki. A camplus modul a szekrenyben van, sztem az ott is fog megpukkadni
Hardveres ero jobban hat. V20 is brutal lesz, szal ha ti arra valtotok, nem fogjatok megbanni, mert a snap820 baromi eros cucc lett. Energiatakarekossag meg plane, foleg ha a doze meg javitva is van a nugatban.
Kivancsi leszek a 3200as akksi mit fog alakítani. Ha en a G5el az 5-5.5 ora SOT-ot kicsikarom belole tobbszor is (G4el ugye csak kb 2x sikerult) akkor a V20 rohogve adja a 6 esetleg 6.5 orat.. Persze nem jatek mellett, plane nem pokemon go-val..[ Szerkesztve ]
Huawei P40Pro & Huawei Watch GT2 Sport & Xiaomi 12X + Xiaomi 11Lite 5G NE + Xiaomi 11T // Huawei P8 Lite / LG G4
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Pont ezért nem lesznek sohasem veszélyesen a Samu-ra és az Apple-re, de nem is baj, amíg mernek olyanokat gurítani, amit azok nem. Mindenkinél Samsung S akármi, meg iPhone, én meg előveszem az LG-m és mindenki megkérdezi milyen telefonom van, meg milyen jól néz ki a G3 (még mindig).
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#86973952 #112 üzenetére
Ciki-ciki, de sajnos már csak az lg-nek van saját márkaszervize. Samunak már csak bemutatóterme, meg a tmx....
Dj.Rusy
Csá, rég láttalak. Teljesen egyetértek! Utálom a középszerűséget, meg a tömegcuccokat(ennyi eladott szifon után már volkszifon). Nekem egyedül még a moto Z droid tudta megmozgatni a fantáziám. A többi meg tömegcucc.....[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Meg sem ismertelek az új képeddel.
Őszintén? Tetszene a Z is, de azt a nyomorult négyzetet miért kellett az elejére rakni?! Nagyon nem tetszik, ha ott bármi van, ezért sem tetszik pl a Samsung, aki nem tud elszakadni attól a fizikális gombtól és a beleépített olvasótól. Tennék hátra, az ember keze úgyis rááll és kész.
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
Kérdés meddig fogják fenntartani. Remélem sokáig, szerencsére nem csak telefonos szerviz. Telefonos üfsz. is nagyon készséges, legutóbb 40 percet beszéltem velük (elég komplex volt a téma), de végül mindenre tudtak megoldást.
Ettől függetlenül azért heti egyszer letakaríthatnák a cuccokat.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
babosmiki #117 üzenetére
Kell!!!!!! +1
Sztem úgy néz ki, ahogy egy ekkora telefonnak ki kell néznie.Dj Rusy
Hát látod a sok fórumozás ezt hozta ki belőlem(avatar)
Igen, az a négyzet gomb egy tökönrúgás a moto részéről, de mindent összevetve még mindég 1 fokkal jobb a többinél. Igazából a Z force a király, csak az meg nem biztos, hogy eljön errefele....
V20 lesz ez......Látom fogjuk mi még írtani a trollokat a V20 topikban
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
#86973952 #121 üzenetére
G szerianal igy tunik valoban a paros szamozasuak a sikerszeriak. Bizom benne jovore a G6 is sikeres lesz, bar mar olvastam cikket hogy a G6 is modularis lesz..
-
törölt tag
Nekem volt G2, sokat szívtam a sok probléma miatt. Van akinek nem volt vele gondja, de valamit mindig elszúrnak a G szériában.
G4 számomra messze a legjobb, de ott is vannak hibák. Alaplap, saját kijelző, "szükség-SoC".
LG szerintem ezeknek a bakiknak köszönheti, hogy kicsit eltűnt az élvonalból. Amit egyébként nagyon sajnálok, mert innovatív cég és simán tarthatna Samsung szinten.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Csak azért vannak elöl szerintem, mert annyi típusuk van, mint a szemét. Megnéztem a flottás árlistámat amíg LG-ből van benne 3, addig Samsungból 6 legalább. És hát mit hisz az előfizető (aki nem olvas utána csak vesz) ebből sok van, ez biztos jó.
-
törölt tag
Samsung -nak nagyon jók a kapcsolatai, sokat lobbizik és nem mellesleg rengeteget költ reklámra, illetve sok a fizetett, promós Samsung -os ember az értékesítői vonalon.
LG -nek (főleg-) mobilos vonalon nem nagyon van média megjelenése.
Meg lehet nézni azt is, hogy pl. a Huawei szerintem idén kb. megduplázta a marketing keretet. Meg is látszik az eladásain és szerintem igen sikeres éve lesz. Nagyon sokat tudott erősödni a nemzetközi piacon, pedig eddig is aktívan jelen volt. Pl. Ausztriában a januári 10.5% -os piaci részesedését 18.9% -ra növelte júliusra. Tehát fél év alatt majdnem megduplázta. Mellette nagy nemzetközi sportcsapatokat támogat. Sőt, szinte minden országban támogatója valamelyik erős, népszerű sportágnak.
Ez nagyon hiányzik az LG -től.
[ Szerkesztve ]
-
Zoloawake
csendes tag
Sziasztok!
Mikor megláttam a G5-öt és olvastam a tesztekről már 4 éves volt a telefonom (S3 és soha többé samsung úgyhogy LG-re pályáztam egy jó ideje) úgy gondoltam megvárom a v20-at mert V10 akkor még drága volt és alig kapható. Nyáron már "mindenki" olyat vett és gondoltam ha ilyen jól fogy csak jön Eu-ba is az utód.......
Erre b@&>°˛g ennél is ezt csinálják...... Összespóroltam a zsozsót hogy majd előrendelem meg minden...... ba/=%ák meg..........Amúgy ha lenne hozzá dura skin hátlap (mivel cserélhető) nagyon toppon lenne a dolog. Talán volt róla pletyka megjelenés előtt. Kár hogy kihagyták a megerősített acél oldalt de tényleg iszonyat vaskos lenne vele
Mivel a jelenlegi telóm fél napot bírja és szó nélkül 50%-ot merül használat nélkül új aksival is (képernyőhiba miatt) nekem totál lényegtelen a Sot
Egyedül a plusz térfoglalás zavar a képernyőn lévő gombokkal illetve az oldalsók. Ha maradtak volna hátul, és a hátlapra egy vízszintes akkuállapot jelzőt raknak kijött volna egy arc XD -
Quqesz
nagyúr
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Egyre több hands on videót nézek YT-on, ahogy jönnek szépen sorban és basszus ugyanazt kezdem érezni, amit anno a G3-nál, hogy KELL. Na ezt az érzést nem akartam, mert ilyenkor nincs megállás, mondhat bárki bármit amíg nincs a kezeim közt úgysem hiszem el. Most éppen próbálom visszahessegetni magam a földre és várni a részletes teszteket.
-
Aryon87
félisten
válasz
DJ. Ru$y #138 üzenetére
En is szivesen fogadnam a G5 melle. Vagy akar parom G3-jat levaltani vele (bar akkor inkabb fuggetlenitenem a G5-t, amit megkapna, en meg a V20at). Ha lenne foloslegbe annyi, amennyibe fog fajni az
Porterkocka: ha a V20 sikeresebb lesz, sztem az fog elsobbseget elvezni.
Jaj kivancsi vagyok a jovo evi utiranyra, mit alkot az LG...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
kibontâsi videó nekem egyre jobban begyere.
-
Aryon87
félisten
-
-
Zoloawake
csendes tag
Amúgy nem lehet sehogy megszerezni más régióból ugye?
Nem működne euban rendesen jól tudom?
Mert én is nagyon nagyon fenem rá a fogam! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Zoloawake #145 üzenetére
EU-ban lesz a készülék... Csak itthon nem lesz nem arról volt szó? Amúgy pedig más régiós készülékek is működnek itt, nekem a G3-am pl. SEA régió kódos, ami elvileg Szingapúr mégis működik, 4G is simán.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Közben utána olvastam én is, hogy ez mostanában jelent meg, hogy nem lesz EU-ban és előtte csak Mo-ról volt szó... Hát én várom, hogy mi lesz, viszont az a baj, hogy ez még jobban felnyomja az árát, ha az Isten háta mögöttről kell importálni és megint jön majd havonta 2-3 db, mint anno a 32/3-as Titan G3...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második kamera és kijelző, szokatlanul fejlett képrögzítés és audioképességek plusz katonai standardnak megfelelő ütésállóság – mi kell még a tökéletes óriástelefonhoz?
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- Ukrajnai háború
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vicces képek
- [Re:] Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Formula-1
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok