Hirdetés

 • bambano

  titán

  az ilyen kijelentésekkel egy csomó baj szokott lenni. példák:
  - rossz a linux, mondja. mert valamikor, még atlantisz elsüllyedése előtt kipróbáltam egyet, és az nem jött be
  - -"-, mert talált egy ezer éve elárvult disztrót, ami már akkor is rosszul volt összerakva, amikor kiadták és azóta még jobban belepte a por. pl. uhu.
  - -"- mert a widowsnak megbocsátjuk, ha nincs driver egy adott hardverhez, a linuxnak nem
  - -"- mert megnéztem a linuxot, rááldoztam három teljes percet és nem lett jó. miközben az userek zöme elfogadja, hogy windowst is hosszú idő alatt szokja meg, lakja be. de ugyanezt az energiát a linuxra már nem hajlandó rááldozni, mert másodszor nem akar pepecselni valami újjal, amihez tanulni kell.

  és még hosszasan sorolhatnám. akik ilyen alacsony szinten fikázzák a linuxot, azok valószínűleg windowson is buktak párat, csak azt bevallani szégyen, tehát titokban marad. vagy elfelejtették már, milyen volt windowson pályakezdőnek lenni, a múlt pedig megszépíti az emlékeket.

  ha találnál olyan embert, aki egyiket se látta, annak pontosan ugyanolyan bonyolult lenne, bármelyiket is raknád elé. ha találnál olyan embert, aki nem windowson kezdte, az ugyanolyan bambán néz a windowsra, mint a winfanok a linuxra.

  Szerintem a wheezyt pofonegyszerű használni. Csak valamiért linuxban hülyének lenni sikk, dicsekedni való, windowsban meg szégyen, tehát titok. És igen, a linux kiveti a selejtes felhasználókat, de azokat kiveti a windows is.

  lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.