Aktív témák

  • Tertius

    tag

    * parazitázni a saját felhasználókat
    * "attól mert ő itt júzer szívességi alapon"
    * ezt nem lehet, azt nem lehet, így nem lehet, úgy nem lehet, mindent jobban tudunk, mindenről tudjuk, hogy nem lehet

    Ennek a defetizmusnak nem lesz jó vége, az eléggé nyilvánvaló. Pedig a felhasználók 95%-a segítene, az látszik. Még úgy is, hogy amúgy havernek tekintik a prohardvert, pedig - ahogy azt odafent pigster említette - ez bizony egy cég, és nehéz egyensúlyozni a haveri alap / közösség / pénzügyi eredmények aknamezőn. De mintha direkt az aknákra lépnének.

    A pénzügyi problémák miatt írni egy cikket, majd bepipulni, hogy valaki a zsebben turkál meg elég dedós dolog. Majd a felszámolóbiztosnak is ezt fogjátok előadni? :DDD

    A pénzügyi gondok az oka annak, hogy sok házigazdánál / "nagy embernél" itt a fórumon látni azt, hogy úgy kb. fél éve mintha teljesen elgurult volna a gyógyszer? Én inkább olvasok, mint írok, és sokat látnom, hogy olyan emberek írnak minősíthetetlenül (nem csak PH témában, hanem szerteszét a fórumon), védik a mundért bármi áron, akiknek a véleményére érdemes volt hallgatni. Pl. Fiery, Cifu, Orichalcos, hogy csak párat soroljak fel. Régebben mintha teljesen más hangulata lett volna az egésznek. Most direkt nem a trollokra gondolok, akik minden témában jelen vannak, és mindent jobban tudnak. Ez úgy kb. fél éve kezdődhetett. Mintha mindenki, aki a modok / házigazdák / lapcsaládhoz közel állók csoportjába tartozik, bolondgombát evett volna, már elnézést a kifejezésért.

Aktív témák