Hirdetés

2019. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) Szmörre válasza t72killer (#50) üzenetére


Szmörre
(fanatikus tag)

Valamiért a TC-re is hatással volt a jelszóbeírásod, vagy mert onnan indítottad az Aida-t, vagy nem tudom. Mindenesetre nálam eddig mindig működött, és nem is tudok olyanról, hogy ezt elrontották volna.

(#52) prabhu válasza Bluesummers (#24) üzenetére


prabhu
(senior tag)

:R
Nagyon jó progi, egy kattintás és pá a nyomorék app-szemeteknek.

(#53) t72killer válasza Bluesummers (#24) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

:R

Elképesztő mennyiségű szemét... És ezt hívják "fícsör-updétnek":(((

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#54) Szmörre válasza t72killer (#53) üzenetére


Szmörre
(fanatikus tag)

Komolyan kérdezem. Valaki, mint te, miért használ Win10-et, mikor állandóan panaszkodik miatta több topikban és blogposztban? Semmi sem jó, a nagy része felesleges, a buherált LTSC-vel nem oké valami, miért frissül állandóan egy szolgáltatásként kezelt rendszer, stb.?

Egyszerűen nem értem. Ha én utálnám a Win10-et, akkor használnék valami tök mást, és esetleg 1-2 program miatt dual bootban menne ez is, hogy ritkán elindítsam. Sokan csinálják ezt, és tojnak a start menüben lévő placeholder csempékre is, mert nem látják használat közben.

Meg ez a hsz-ed sem világos. Nem ezt hívják feature update-nek, az appoknak semmi köze hozzá, mert külön frissülnek, és amúgy is baromi sokan használják ezeket, főleg tableten. A szemét az, amit senki sem használ, és nincs értelme sem.

Egyébként látom, hogy a tegnapi jogosultság-problémát te magad okoztad, nem a rendszer hibája, ezt csak így megjegyzésképpen.

(#55) Kékes525 válasza Szmörre (#54) üzenetére


Kékes525
(PH! félisten)

Én is sokat szoktam bírálni a Windows 10-et, ennek ellenére az összkép, amit nyújt, azt jónak találom. Jobbnak, mint a többi Windowst. Hülyeségnek tartom azt, hogy csak az szerethet valamit, aki agyba főbe dicséri. Attól még, hogy alapjában tetszik, azért észreveszem a hibáit és bírálom. A dicséret nem visz előre, de a bírálat igen. Ismered József Attila versét? ÉRTED HARAGSZOM, NEM ELLENED

[ Szerkesztve ]

A topik műfaja nem teszi lehetővé az alapos, részletes, mindenre kiterjedő és egyértelmű hozzászólásokat, így hozzászólásom tartalmazhat félreérthető részeket is.

(#56) PuMbA válasza t72killer (#53) üzenetére


PuMbA
(PH! félisten)

Vannak nagyon jó appok. Már ingyenes videószerkesztő alkalmazás is van pár hónapja a Windows-ban és a beépített képnézegetővel tudsz képet megvágni és hasonlók. Ezek tök hasznosak, mert felesleges más alkalmazást felpakolni, ha néhány egyszerű dolgot meg akarsz csinálni :)

Ha a Start menüből kiveszed őket jobb klikkel, akkor pedig egyáltalán nem zavarnak és sosem jönnek vissza, szóval felesleges plusz alkalmazást feltenni hozzá, amihez oda van írva, hogy készíts visszaállítási pontot, mert szétcs*szheti a géped, hogy leszedd őket :F Hihetetlen mik vannak és még csodálkoznak az emberek, hogy nem jól működik a Windows 10. Hát ha szétmoddolod 10 alkalmazással, akkor persze, hogy nem.

[ Szerkesztve ]

(#57) Szmörre válasza Kékes525 (#55) üzenetére


Szmörre
(fanatikus tag)

Most valami olyanra válaszoltál, amit nem állítottam :) Szerintem sem kell a végtelenségig dicsérni a rendszert, mert vannak hibái. Nekem személy szerint régen volt olyan kevés gondom a rendszerrel, mint a 1809-nél. Ennek ellenére például igénytelennek tartom a magyar fordítását, hol hiányos, hol elgépelés van (Eszközkezelő > driver frissítése > "frissített illesztőprogramok automatikusa keresése"), hol kilóg a szöveg (Win+V, gomb szövege), van olyan, ami le sincs fordítva (Áruházbeli témák), vagy éppen rosszul (játék helyett lejátszás), stb. A fordításokra javaslatot lehet tenni, de teljesen rossz az a megoldás, mert nem látni, hogy hol jelenik meg az adott szöveg.

Egyébként a dicséret is előre visz, megerősíti a hasznos dolgokat.

PuMbA: A képnéző pluszban alapból csinál dátum és tartalom szerint albumokat (akár mosolygós képeket is lehet keresni), és videót is lejátszik, nem kell átlépni másik programba. Elég hasznos tud lenni :)

(#58) t72killer válasza Szmörre (#54) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kollégáktól M$ office doksikat kapok endnote irodalomjegyzékkel, illetve játszom Blizzard játékokkal. A videofeldolgozás már nem lenne akkora gond, mert a davinci resolve-nak van már linuxos változata.

Egyébként a win7-et 10 éve 100%os megelégedéssel használom, bajom eddig csak win10es géppel volt.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#59) Szmörre válasza t72killer (#58) üzenetére


Szmörre
(fanatikus tag)

Akkor gondolom megy mellette a Linux vagy a Win7 is. Persze semmi közöm ahhoz, hogy mit hogyan használsz, csak az írásaid alapján nem értettem, hogy miért szenvedsz ennyit vele. :R

Azt viszont továbbra is úgy gondolom, hogy a rendszer jó irányba fejlődik, tavasszal meg már annyi appot lehet egy kattintással törölni, mint anno a Win8-nál, kikerül a Kapcsolatok is a tálcáról (nem használta senki). Nekem szerencsére nincs bajom vele.

(#60) t72killer válasza Szmörre (#59) üzenetére


t72killer
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Másik gépeken. Ebben a pillanatban 6 gép ügyes-bajos dolgáért felelek, amiből 2n nem is én vok a fő felhasználó (otthon az asszony gépe, a cégnél egy közös laborgép). OS-ből van minden, még xp is:DDD

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#61) hallador


hallador
(PH! addikt)

Szerintem nem véletlen, hogy az MS ilyen sűrűséggel ad ki verziókat. Nem csak azt veszik figyelembe, hogy mi kell a "köz" népnek, mert szerintem ez a "hagyományos" operációs rendszer fajta, mint a Windows. Linux, MacOS hamarosan 10 éven belül nem így fog kinézni, legalábbis nyugatabbra nem. Az emberek nem akarnak érteni, foglalkozni, tudni a driverekről, a hogyan kell megoldani, már most sem akarnak ezzel foglalkozni. Az MS pontosan tudja ezt, nem hülyék, az emberek akik használják pedig nem akarnak tudni erről. Ennek az eredménye az lesz, hogy ebből azok a rendszerek fognak kijönni győztesen, amik kész megoldásokat szállítanak, tehát nem a Linux, Windows, MacOS. Hanem a ChromeOS, IOS, És hasonlóak, az sem teljesen véletlen, hogy a hátrányos helyzetű, hanyatló nyugaton ezeket a rendszereket kezdték el használni az iskolákban. Mitöbb minden fejlesztő eszköz megvan rá, ami amúgy meg lehet Windows-ra is.

A másik nagy problémája a Microsoftnak, hogy elvesztették a Cloud versenyt. A Docker, Rocket, Kubernetes elnáspángolta a Microsoftot. Ameddig az Amazon, Google, Digital Ocean és a többi már mindenhol áttértek konténerre, addig az Azure-ban ez még nem ilyen egyértelmű, ott megmaradtak a Virtuális gépek szintjén, ami minimum 5 éves lemaradást jelent,

A Microsoft nem véletlenül vette át a Linux/OpenSource világból ismert frissítési metódusokat. Ugyanis azok sokkal jobban összeegyeztethetőek a DevOps világ frissítési idő intervallumaival. A világ a Cloud felé megy, előbb utóbb a cél az lesz, hogy a kis emberek is csak egy Rasberry Pi vagy hasonló eszközzel elérjék a cloud-ban üzemelő szervereket.

A másik nagy vesztesége a Microsoftnak, hogy azok az eszközök, amik más operációs rendszerekben minimális telepítéssel megoldható, tegyük fel parancssorból pillanatokon belül, addig a Windows erre nem volt felkészülve. A Microsoftnak komoly problémát okozott, hogy a Windows-ban beépítse a WSL-t, a teljes értékű Linux alrendszert, mert a Docker, és minden más amivel dolgozik a programozók, fejlesztők jövő generációi, azok meg legyenek Windows-ban is, és nem úgy ahogyan eddig is, hanem azonnal. Az a Microsoftnak 3,5 évébe telt, ezalatt, viszont elveszítették a Cloud piac konténer piaci részét. Tehát mi lett a vége? A Microsoft kénytelen volt a Windows-ba beépíteni még több olyan eszközt, ami képessé tette azt üzemeltetni az Amazon, Google stb rendszerekre. A kérdés, hogy ehhez miért kellene Windows? Pláne egy olyan generációnak akik IOS-en, vagy ChromeOS-en nőttek fel?

Ez igaz a belső munkahelyekre is, bankokra, ipari cégekre. Hybrid Cloud-okat építgetnek, és bizony a Microsoft lehetetlen, és teljesen élhetetlen 30 - 40 user kiszolgálására 6 - 16 vCpu 48 - 64 GB memóriát zabáló Windows virtuális szerverei, amihez kell még fileserver, meg mindenféle applikációs, valamint háttérszerver is, eléggé energiapazarló megoldás lesz, mint az Exchange 2019 erőforrásigénye is vicces.
Ha ebből a terminal server fajtából kell 3 - 400 db, akkor bizony azt ki fogja kiszolgálni? Senki nem akar ennyi erőforrást vásárolni, sem Azure-ban, sem sehol sem.

Erre van a konténer, ahol ezeket a dolgokat olcsóbban is meg lehet oldani, igaz webes szolgáltatásokkal, de ez az amihez pont nem fog kelleni a Windows, Linux, MacOS. Ehhez a ChromeOS, IOS, embadded Linux-ok bőven elegendőek.

A kérdés, hogy a Microsoftnak a gamer, és egyéb piacok miatt, videó, tervezés, ipari tervezés miatt érdemes lesz-e fenntartani a Windows Desktop piacot, mert nem biztos.

Szerintem.

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#62) -Morrowind-


-Morrowind-
(senior tag)

Google és a Windows rendszer...érdekes erről eddig nem tudtam..[link]

Bardo Tödol

(#63) hallador válasza -Morrowind- (#62) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

És nem csak a Google-nél van ez így hanem másnál is. A Google ráadásul saját Linux disztróval dolgozik, aminek a Goobuntu nevet adta, Ubuntu alapú rendszer. 2018-ban váltottak gLinux-ra ami nem Ubuntu, hanem Debian testing. Sok helyen van ez így, minek költsenek Windows-ra ezek a nagy tech cégek, ha ingyen a saját igényeikre vannak sokkal alkalmasabb rendszerek is? Én sem vennék DevOps-ra de semmire sem Windows-t, mert minek? Van amire kell de az nem az átlagfelhasználás.
Ezért van többek között nagy bajban az MS. Vannak itt még érdekességek, de az az elsődleges.

A Piacnak az Office usereket kell kiváltani valamivel, ha ez is megvan, akkor a Windows mehet a kukába, mert onnantól kezdve a nagy cégek sem fognak desktop szintem ragaszkodni a Windows-hoz.

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#64) -Morrowind- válasza hallador (#63) üzenetére


-Morrowind-
(senior tag)

Köszönöm az infókat. :)

Bardo Tödol

(#65) Kovindinka válasza hallador (#63) üzenetére


Kovindinka
(tag)

Keresgéltem statisztikát, mert az én környezetemben gyakorlatilag egyeduralkodó az MS operációs rendszer desktop-on és kb 50-50 a Linux/MS szerver oldalon.

Ez a statisztika azt mondja, hogy a linuxot még a MAC OS is megelőzi. Én örülnék ha nem lenne ennyire egyoldalú de én nem látom azt a döglődést amiről beszélsz.

Szerver fronton ahogy emlékszem a statisztikákra 1/3MS 2/3Unix/Linux

Jó lenne látni, hogy valódi élesedő harc van, de én ezt egyelőre nem látom!

(#66) szbende válasza sheratan (#32) üzenetére


szbende
(újonc)

"Viszont ami közös ezekben a modern felületekben, hogy nem úgy kellene őket használni, mint a régieket, hogy végigkattintgatsz egy menüstruktúrát, hanem a keresővel címszavakra keresel, és sokkal gyorsabban és hatékonyabban találsz oda, ahova szeretnél."
Még egy kicsit dolgoznak rajta és feltalálják a parancs sort.

(#67) hallador válasza Kovindinka (#65) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

Igen így van, de ez egyetlen dolognak köszönhető, az Office-nak, és annak, hogy a Microsoft 3,5 év alatt a Windows 10-et feltupírozta "minden jóval". Ami alaphelyzetben más rendszereken ott van minimális erőfeszítéssel is.
A Nagyvállalatokat nem annyira fogja érdekelni, ha spórolhat több 10 000 desktop PC-n, akkor meg fogja tenni. Nem fog vasmarokkal ragaszkodni hozzá, hogy kidobálja az ablakon a pénzt. Az igazán nagy tech vállalatok már évek óta 3 - 4 éve nem használnak Windows-t, az akaratosabbak, tiltják is, lásd Google, Amazon, Yahoo stb. Minek költene Windowsra?
Ha ezt a többi vállalatnál is meg tudnák lépni, akkor Ők miért költenének Windows-ra, Office-ra?

Szerintem nem holnap, de nem is jövőre lesz ebben komoly változás, de 8 - 10 év múlva már igen, a digitális analfabéták száma egyre kevesebb, a világ fejlődik, a userek száma nő, és ebbe a vastag operációs rendszerek pláne pénzért nem fognak komolyabb szerepet játszani a nagy tömegek számára. Szerintem.

Persze a változás nem Magyarországon fog bekövetkezni először, mint inkább, Távol-Keleten, Usa, és a fejlettebb államokban, mondjuk még Dél-Amerika is modernebb felfogású, mint Kelet-Európa.

A világ a cloud felé megy, hogy ez Privát Cloud lesz lásd a VW csoporté. Vagy Hybrid cloud, vagy más.

Kisebb energiafogyasztással jár, ha nem kell fenn tartani nagy fogyasztású PC-ket, szervereket, és minden mást, nem kell fenn tartani egy halom desktop field engineer-t, és minden mást sem.

Igen ma még nem, de ha megnézem az irányt, akkor bizony az nem a Windows, Linux, MacOS-nek fog kedvezni, mivel a Windows-ból van a legtöbb, ami ráadásul egyedüliként pénzbe is kerül, a Microsoftnak lesz a legnagyobb veszteni valója ezen.

Szerintem.

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#68) prabhu válasza hallador (#67) üzenetére


prabhu
(senior tag)

"a digitális analfabéták száma egyre kevesebb" :DD
Egyre többen képesek a képernyőt tapicskolva faszbúkozni, de ettől még nem lesznek IT szakemberek.
Pont, hogy az elhülyül/tet/és irányába megyünk. A W10 is egyre jobban tolja le magáról a felhasználói beavatkozási lehetőséget és ennek a folyamatnak a végén lesz valami felhő alapú OS, ahol kb. csak egy lebutított kliens lesz a géped, aminél "azt eszed, ami kapsz". :(

[ Szerkesztve ]

(#69) Kovindinka válasza prabhu (#68) üzenetére


Kovindinka
(tag)

Igen, én is a felhő irányt látom ahol azt sem fogod tudni, hogy min fut az a standard asztal amit használsz a géped meg egy vékony kliens lesz. De az sem holnap lesz hála Istennek!

(#70) hallador válasza prabhu (#68) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

Egyre többen képesek a képernyőt tapicskolva faszbúkozni, de ettől még nem lesznek IT szakemberek.

Senki nem beszélt IT szakemberekről itt. Magyarország 90 %, aki IT szakembernek "számít" az is max betanított munkás Szóval annyira ezt nem hoznám elő, eleve aki nem képes scriptelni, nem ért bármilyen cloud-hoz legalább Cloud Server telepítés szinten, nem ért a konténerizáció valamelyik verziójához, azt ne nevezzük IT szakembernek. A Be tudok léptetni egy Windows-t a domainba, meg létre tudok hozni egy user-t az Exchange-be az nem IT szakember.

Itt azokról van pontosan szó, akik képesek elsajátítani a használatát egy bármilyen eszközt ami akár jövőbe mutató, mondjuk egy Android Pie-t, ha nem is ma, de akár 1 - 2 éven belül, csak példa volt mondhattam volna IOS xxx verziót, vagy épp valamilyen Embadded rendszert is.

Nem kell belemenni a magyaros sarkításokba, abba viszont igen, hogy otthon és környékén (Kelet-Közép Európa) sokan annyit nem tudnak megjegyezni, hogy a TV távirányítója hogyan működik, vagy egy feature phone-t alapszinten hogyan kell kezelni, nem hogy akár egy 10 éves okos telefont.

Erre gondoltam digitális analfabéta alatt, nem IT szakemberekre. [link]

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#71) bambano válasza hallador (#70) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

szóval akkor én nem vagyok it szakember?
túltoltad, öreg.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#72) hallador válasza bambano (#71) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

Mert gondolom pont Te nem tudsz scriptelni, nem láttál még konténert és soha nem hallottál még a cloudról? Szerintem ezt Te sem gondoltad komolyan, vagy igen? Eleve Linux-os vagy miről beszélsz? :D Soha nem is hallottál Ansible-ről, Dockerről, Jenkins-ről, Puppet-ről Chef-ről, Rocketről egyikről sem ezek közül? :)
Nem arról van szó, hogy csak a DevOps Tools Engineer Objectives V1 szintű mérnök az IT szakember, hanem az aki akár tudna is az lenni...
Amúgy, ja ajánlott videó: DevOps Klub: Hogyan találsz jobb állást?

Szerencsére még azt sem lehet rájuk mondani, hogy reklám lenne, mert csak adott körben volt meghirdetve, ettől még igaznak gondolom én.

A világ erre tart, StarTrekesen minden ellenállás hasztalan...

[ Szerkesztve ]

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#73) bambano válasza hallador (#72) üzenetére


bambano
(Jómunkásember)

moving target.
az eredeti hsz-ben azt írtad, hogy nem ért, itt meg azt, hogy nem hallottál.
egyszer kipróbáltam egy konténer image-t (már nem emlékszem, melyiket, lehet, hogy docker volt), egy nagy katyvasz volt az egész, többet nem használtam soha. tehát értek hozzá vagy sem?
a többit soha nem használtam, mert rossz véleményem van az irányvonalról.

tehát akkor az előző hsz definíciója szerint nem vagyok it szakember.

mondom, túltoltad.

kösz, állást nem konténer meg devops irányban fogok keresni.

lezso6 szerint a user: rossz számtech karmája van | @netik: There is no Internet of Things. There are only many unpatched, vulnerable small computers on the Internet.

(#74) hallador válasza bambano (#73) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

Tehát ha scriptelni sem tudsz mert rossz véleményed van az irány vonalról, akkor ja a mai definíció szerint nem nem vagy az, nem toltam túl... Bocs ha ez tényleg így van akkor amiben élsz az a 2000-es évek... Ami elmúlt úgy 10 éve... Mondjuk ha államigazgatásban, vagy állami cégnél vagy, ott más fogalmak vannak, mint egy verseny szférában az tény... Ettől függetlenül a megállapítást tartom... Szóval nem nem toltam túl...

[ Szerkesztve ]

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#75) Necroman_Mk2


Necroman_Mk2
(senior tag)

Mivel gyakorlatilag W7-tel felszerelt gépet már nem lehet kapni, ezért csak idő kérdése volt az előzés. Nem beszélve arról,. hogy sok modern program (driverek, játékok), csak W10 alúl indulnak el, vagy legalább is arra optimalizálták őket.
Ugyanakkor azt én se hiszem, hogy ebből a jelenleg 36 %-os részesedést az év végig le tudnák nyomni 25 % alá, de még a 30 % is necces. Emiatt van egy olyan érzésem, hogy az eredetileg belőtt 2020. januári Support Endinget ki fogják tolni legalább 2023-ig, ahogyan tették a maguk korában szintén népszerű W98 és XP rendszerek esetében is.

(#13) Zoz Hát, emlékeim szerint azért akkoriban még eléggé elterjedtek a warez Windows-ok. Ma már szerintem jobb a helyzet ilyen téren, már ami a licencek tisztaságát illeti.

(#61) hallador "A kérdés, hogy a Microsoftnak a gamer, és egyéb piacok miatt, videó, tervezés, ipari tervezés miatt érdemes lesz-e fenntartani a Windows Desktop piacot, mert nem biztos."
Szerintem főleg a videojátékos piac miatt mindenképpen érdemes lesz fönntartania a Windowst, főleg, hogy szinte minden nagy játék Windows-ra lett optimalizálva. Amíg a versenytársak e téren nem tudnak egy, a Windows-hoz hasonló, kiforrott alternatívát felmutatni (akár cloud megoldással is), addig lesznek desktop PC-k, és lesz Windows is. Ha más nem, hát a jövőbeli Xbox konzolon, amin billentyűzet+egérrel is lehet majd játszani.
Pláne akkor, amikor az esport és ennek közvetítései a fejlett keleten és nyugaton gyakorlatilag a "hagyományos" sportprogramok nézettségével kezd versenyezni, illetve a végigjátszásos videók is bizony meghozzák az ember kedvét a játékhoz.

[ Szerkesztve ]

"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"

(#76) Bluesummers válasza hallador (#74) üzenetére


Bluesummers
(senior tag)

Erről ez jutott eszembe: "Itt mindenki hülye csak én vagyok helikopter"
Szerintem inkább az a lényeg, hogy akármilyen szakmád van, ne csak tili-tolizz, alkalmazz szoftvereket, hanem értéked adj hozzá munkádhoz / mások munkájához. Lehetsz Te egy mesterséges intelligencia programozó, hogy ha 50 évig programozgatsz, de abból semmi eredmény nem lesz. Szóval nem attól IT szakember valaki, aki ismeri a legújabb technológiákat (amik nem feltétlenül a legjobbak, csakmert újak), hanem attól, hogy igazi értéket hozzá tudsz-e adni.

Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

(#77) hallador válasza Bluesummers (#76) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

Na várjál már ez nem a Teréz anya takarékszövetkezet Jézus szíve egyház szekciója, hanem kő kemény üzlet mi éri meg és mi az ami előre visz...

Érted? Helikopterezgethetsz te mint otthon teszik sokan, csak addig vannak dolgok, amik fejlődnek, és tanulhatóak. Ez a duma amit letoltál itt ez tuti elmegy a pszichológus kis körbeülős beszéljünk róla dolognál a való világ ennél több realitást tartalmaz amit leírtál, az az alap. Nem követelmény, vagy elvárás.

Ha nincs eredményed, akkor mehetsz kapálni, nem kell leírni, meg sem kérdezik tőled egy komoly helyen ezeket, max otthon... Érted....

Mondom egy mondatban ne húzd az időm... köszi... :)

(#75) Necroman_Mk2

Szerintem is technológiai szinten meg fog maradni a Windows, még szerintem oprendszer szinten is a használati arány lesz csak kérdéses.

[ Szerkesztve ]

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

(#78) Bluesummers válasza hallador (#77) üzenetére


Bluesummers
(senior tag)

Pont ezt írtam, gratulálok a szövegértési készségeidhez :) :C
"igazi értéket hozzá tudsz-e adni" - nem feltétlenül kell tudnod IT-ben mindenhez, de úgy látszik nem esik le. Nagyon leszűkíted az IT-t valami speciális egyedfajtára, miközben az IT nagyon tág fogalom.
Te húzod a saját idődet szerintem... köszi ... :)

Mindig olvass utána kivel üzletelsz! https://goo.gl/eqLk5X

(#79) hallador válasza Bluesummers (#78) üzenetére


hallador
(PH! addikt)

nem feltétlenül kell tudnod IT-ben mindenhez,

Ja nem, csak amit a világ 80 %-a használ azaz irányadó, nem az amit Te vagy az gondol aki 2019-ben a magyar államigazgatásban dolgozik, mert úgy tűnik le vagytok maradva úgy 10 évvel... Szuper a hozzáadott érték szöveg, csak erre ma már nincs idő, erre még te sem jöttél rá, de ami késik nem műlik....

[ Debian Stretch; Linux Mint Cinnamon, Ubuntu 19.04; Fedora 30]

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.