Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Sziasztok!
    Honnan biztonságos, érdemes megvenni vagy ki honnan szerezte be a 7-et? (vissza olvastam a fórumba, de nem nagyon találtam)
    Egy 2016-os Nexus 5x ről váltanék, azt hiszem kiszolgált teljesen, de már eléggé használhatatlan, idegtépő várakozások vannak (Android 8, 2018as biztonsági frissítés, AccuBattery szerint 1700mAh kapacitás :D )
    Jó ideje nézegetem mit vegyek:
    Xiaomi vonal, Nothing Phone, Samsung A54
    Ami tetszik a Pixelben az a menü rendszer, a fotókból minden nap megjelenít emlékeket, stilizált fotókat legalább is a Nexus).
    Lézeres AF amit az 5x is tudott és nekem a mai napig megállja a helyét. Néztem a 7 ben is van ez valamilyen szinten gondolom garancia a jó képekre. Kicsit az infra hiányát és a jack-et sajnálom, de majd max átalakítóval.
    Fehérben gondolkozom és 128Gb tárhellyel.
    Alza: 219k
    Firstphone: 225k
    Emag: 210k (snow)
    LaptopSzalon: 191k (nincs raktáron) :(
    AQUA: 191k csak zöld van!
    Btel: 177k csak zöld van!
    CoolMobile: 180k
    PartneroGSM: 157K (a többihez képest a legolcsóbb)
    Van esetleg még jó webáruház?

    Illetve amiben kicsit bizonytalan vagyok, hogy a Pixel 7 2022 októberi (gsmarena). Azért már 2024-et írunk érdemes-e még megvenni? Gondolok itt arra, hogy egy Poco F5 2023 május, X6 2024 január.
    Ezeket is ajánlják több helyen mint jó vétel csak most kicsit fel van tesztekben "hájpolva" ez a hány Android fő verziót kap meg és hány év biztonsági frissítést egy adott telefon és akkor jön a gondolat, hogy minél fiatalabb legyen akkor már.
    Köszi ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák