Új hozzászólás Aktív témák

  • Ixion77

    őstag

    válasz hito #1351 üzenetére

    (#1351) hito / piko88 (#1349): Nem került eltávolításra, nekem ott van az asztalon a helyén a management mappa 6.0 alatt. Lehet hogy le lehetne törölni, nem próbáltam.

    (#1347) k5.20: Tévedsz. TFT technológia függő: ma már a túlnyomó többségénél megoldják, hogy látható maradjon. Végigpróbáltam egy B+W polárszűtővel 5 készüléket, és csak egy feketedett el teljesen. A V10-en a színek torzulnak erősen, de sosem feketedik el. Érdekesség, hogy a sok éves Nexus S kijelzőjén még a színek sem torzulnak, teljesen rezisztens a polárszűrésre.

    (#1346) Pepeninho: Próbáltam küldeni, de sajnos nem volt helyes a számlaszám. Mindegy, elküldtem másnak. Majd legközelebb ;]

    (#1337) zoleeno1: Akik pedig a Smartshop.hu-ról rendelnének (egy hónapja ott volt a legolcsóbb, bruttó 135eFt), azonak infó, hogy szabályos, 27%-os ÁFÁ-s számlát adtak, külön garanciajeggyel, amelyen az IMEI szám is feltűntetésre került. A kiszolgálás tökéletesen korrekt volt, az LG-n a regisztráció sikeres, a típus H960A, az IMEI alapján a lokalizáció RON.

    "Seems like humanity needs war and famine to correct itself."

Új hozzászólás Aktív témák