Új hozzászólás Aktív témák

  • P3Dr0

    senior tag

    válasz gusthy #20103 üzenetére

    Sok problema volt illetve inkabb ugy irom nekem nem tetszett. Nagyon gyenge volt az aksija. Ha neteztem rajta folyamatosan meg par mas progit is hasznaltam a telefon gyorsan merult. Volt olyan nap hogy ketszer kellett tolteni :(
    Aztan ott volt a gyari hangszoro ami azonkivul hogy halk volt nagyon de nagyon rosszul szolt. Feltetten par patch-et hangero noveles, eq, de csak azt ertem el hogy kicsit tobb magas hang es mely kisereteben volt torz a hangszoro.
    Aztan sajnos a video felvetelnel a zajszures zart helysegben totsl rossz hangminoseget eredmenyezett (ahogy latom ez itt a g2 nel is jelen van de nem olyan mertekben).
    Aztan meg ott van a stock android ami jo jo de nagyon unalmas. Gyari fenykepezo gep fapad nagyon.....
    Elolapi kamera 1.3 mpixel ami mellesleg nem valami jo minoseg. Pl, video hivasnal.
    Vegezetul ha voip hivast csinaltam valami erthetetlen ok miatt kihangositva a nexus 5 iszonyatosan vizhangzott..... (G2-n meg nem probaltam majd holnap)
    S3-on tokeletesen mukodott a voip kihangositva....
    Na most mindennel egyutt lehet elni es sok dolgot megtudtam oldani de az aksi merulest nem. Most mar tobb oraja nyomkodom a g2-t de meg mindig nagyon jol tartja magat.......aksi ido sztem nagyon fontos. Hiaba van egy jo hardware ha a kijelzö minimumon van, mobilon minden lekapcsolva....stb.

Új hozzászólás Aktív témák