Aktív témák

  • Geri Bátyó

    őstag

    Mióta visszajöttem a nyaralásból, kicsit sűrű volt a program, de legalább az új gépem is összeállt közben (már arról írok). A lényeg viszont, hogy nagyon jó volt ez az egy hét Tapolca környékén. Gyönyörű környék, sok érdekes program és jókat főztem. Sajnos a kaját nem fotóztam, de azért leírom, ha már én vagyok a főszakács.
    Grilleztem pisztrángot, hasüregében citrommal, fokhagymával és friss kakukkfűvel.
    Bivalylábszárból csináltam pörköltet. Mivel nagyon hasonlít az íze a vadhúsra, így is fűszereztem. Került bele kömény, borókabogyó és babérlevél is.
    Csináltam egy jó lecsót is, amihez helyi mangalicaszalonnát, mangalicakolbászt és tanyasi tyúk tojását használtam.

    Lett egy új szerelmem is. Addig kellett simogatnom, hogy teljesen kifulladtam! :D

    Amúgy meg ilyen vacak volt a kilátás a szállásról.

    A Csobáncot azért megmásztam, ócska térdek ide, vagy oda. Ráadásul az ötujjasban! :K

    Onnan sem rossz a kilátás.

    "Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)

Aktív témák