Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Ennek biztos örülnek, akik kutyával mennének telenor üzletbe. Kérdés mi a véleménye erről azoknak, akik mondjuk nem kutyabarátok/nem szeretnének kutyák között lenni telenoros üzletben, esetleg szőrallergiásak......
-
t72killer
titán
Pont ezt akartam mondani. Sorry, de ÉN nem vagyok kutyabarát. Nem akarom őket kiirtani, bántani, stb, de be másszon/lihegjen rám, ne ugassa meg az 1éves kisgyereket, stb. Ha ember hasonlóan viselkedik, azzal mit is csinálnak?
#2: kb, az emberek jogai már le vannak -va.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
rednifegnar
senior tag
en jobban orulnek ha ugyfelbarat lenne es nem kellene 20 perceket szobrozni az uzletben. vagy pl mukodne a mytelenor app, lehetne normalisan fizetni vele, mert ha mar nem csak egy sima szamlarol van szo maris megadja magat, sikertelen fizetes es hasonlo szovegekkel (mielott azzal jon valaki hogy szar a bankom/kartyam, nem nem az mindenutt masutt mukodik minden flottul).
olyat mar nem is mondok hogy pl a lanyom retteg a kutyaktol, o akkor most oda ne menjen? nem tartom jo iranynak ezt a mindenhova beengedjuk a kutyakat dolgot, mar ettermekbe is, nem mindenki szeretne allatokkal egyutt lenni, nem veletlen nem tart kuyat. ezzel a logikaval jovore lehtene bagosbarat telenor uzlet is hisz a bagosok is sokan vannak...A camera does not make art, the artist makes art.
-
Crus
őstag
Olyan qrvára kutyabarát minden, hogy az elmúlt pár évben 2 kutyaharapáson, meg 3 lekarmoláson/maráson vagyok túl. Ebből 3 közterületen történt, 1 focipályán, egy pedig a közeli temető mellett. Jegyző felé jeleztem, küldött nekik hivatalos papírt, hogy nem kéne, le se szarták. Jogom sincs védekezni, mert ha felrúgom az ebet még börtönbe zárnak állatkínzásért, a gazdája meg nyilván ott helyben nekem jön. Jó ez így?
Slusszpoén: Kutyatulajdonos vagyok több évtizede, csak nem az a fajta, aki a kutyát helyezi az emberek épsége fölé...[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
30z.Samu
félisten
-
t72killer
titán
Rasszizmus a köbön!
CLM! PLM! CrocLM!El lehet gondolkozni egyébként a modern "kutyatartás" környezeti lábnyomáról is. Régóta szó van róla, hogy a humán túlnélesedés probléma, de amikor a fenti kutyaszaros műanyagzacskókat, boltban 2 dedikált kutyakaja/egyébsort, tengerparton őrjáratként végigrongyoló kutyasétáltató-hordákat látom, felmerül, h talán nem csak mi vagyunk túl sokan.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
-
FattyDove
őstag
Én személy szerint rohadtul nem támogatom azt, hogy olyan helyek, ahova mindenki jár, ilyen állatbarát helyekké alakuljanak. Nekem senki se mondja azt, hogy nem lehet a kutyát otthon hagyni vagy kikötni a hely elé addig, amíg bemész ügyeket intézni 10 percre.
Nincs semmi bajom a kutyákkal, de nem akarom random julik meg random józsik kutyáját mellettem egy telco üzletben, miközben szagolgatnak, nyüszögnek, simulnak vagy csak simán fetrengenek előttem.
Mondjuk pár PR/HR picsának ez biztos sok prémiumot jelentett.
[ Szerkesztve ]
-
Silεncε
őstag
Miért lenne helye egy kutyának egy ilyen helyen? Nem is értem
(Mielőtt még: van kutyánk és imádom)
-
törölt tag
Fogattal is beengednek?
-
janeszgol
félisten
válasz rednifegnar #4 üzenetére
En imadom a kutyakat. Szivem szerint azt irnam, hogy en emberbarat nem vagyok, de ez nem teljesen igaz. Viszont aki nem tud viselkedni az uzletben, azt dobjak ki. De!
Egyetertek veled. Hiaba vagyok allatbarat, kutyabarat, nem odavalok na. En sosem vinnem be az enyem. A setaltatasi ido >90%-a a kutyame. Akkor vele foglalkozom. Majd elmegyek elotte-utana ugyet intezni, meg boltba, addig a kutyam a hazban van biztonsagban.
Nem szererem,hogy minden hova bevonjak az allatokat. Egy melohely meg oke, ott 8-10 orat vagy. De egy boltba?
Ilyenkor nyakon bacnam a lusta kutyasokat. -
Gargouille
őstag
Lehet itt is hasonlónak lehetünk majd tanúi, mint az egyéb mozgalmak tekintetében. Most már lehet pár üzletbe kutyát vinni, majd később az összesbe. Aztán már csak kutyával lehet bemenni, majd ez után a next step, hogy már csak pár üzletbe mehet be ember a kutyákhoz, végül pedig már csak kutyák mehetnek be. Közben persze a személyzetet is kutyákra cserélik.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
törölt tag
válasz Gargouille #17 üzenetére
-
arnyekxxx
veterán
Hálistennek nem kell Telenor üzletbe járnom.
-
törölt tag
A Fressnapfot még megértem és az egyéb állatboltokat, de egy tech üzletbe minek kutya. Divat most az állatvédősdi, a környezetvédősdi mellett, aztán próbál belőle hasznot húzni mindenki. Most ez mekkora reklám a Telenornak, hogy elsőként kutyát is beengednek telefonos üzletbe, kutyatartó meg sok van, meg píszí, meg minden.
Pár napja a tűzijátékot szidó kutyás csoportokban hasonló, ne haragudjon már a világ a 365 napból 2-n durrogtatnak, bírja már ki a kutyatartó ezt az apróságot, más meg hadd élvezze a tűzijátékot. A kutyák meg 365 napból 365 napon át ugatnak. Miért nem megy a kompromisszumos együttélés és megértés? Én elfogadom, ha ünnepelni akarnak, tegyék nyugodtan.
Én együtt is alszom a kutyáimmal, ahogy azt egy alaszkai lakos vagy egy magyar juhász tette és teszi ma is, ahogyan sokan másik is teszik, de ez az én totális magányügyem a saját házamban mi mennyire szőrös, koszos, büdös, szaros, pisás, bélférges, bolhás (egyébként meglepően tiszták, bár a gazdán múlik a nagy része), nem fogom bevinni se Telenorba, se Fressnapfba, se a tűzijátékot nem fogom szidni miattuk, se nem fogom senkire ráerőltetni, hogy én nagy kutyás vagyok akkor ide engedjetek be falkástól. Kutyabarát a munkahelyem is, sosem voltak ott, nem is lesznek. Eszembe sincs.
Szőrös ruhában se megyek sehova. Alapvető tisztelet a másik emberek felé, hogy olyan helyre nem viszünk kutyát ahol sokan lehetnek olyanok akik ennek nem örülnek. Működhetne az alapvető toleráns kompromisszumos együttélés ahogyan kell, itt helyileg működik nálunk szerencsére, bár darabosan. Sajnos sokakban viszont egyáltalán nem és ennek csoportokba tömörülve hangot is adnak, erre pedig ilyenek jönnek létre. Nem jó irány. Embertársaim tiszteletben tartják, hogy nekem sok kutyám van, én meg tiszteletben tartom őket, hogy nem dörgölöm az orruk alá és hurcolom mindenhova ahol semmi keresnivalójuk.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz FattyDove #12 üzenetére
Azt sem árt hozzátenni, hogy a covidig bezárólag van egy sor nyavaja, amit terjeszteni tudnak. Amikor az 1 órás strandolás közben már az 5. kutya jön be közém és a tőlem 80 centire homokvárat építő gyerek közé, ez is felmerül bennem - bár mondhatnám, hogy dejó, egyik se hugyozta le a homokvárat...
-
rednifegnar
senior tag
válasz t72killer #21 üzenetére
en azt utalom, hogy van nalunk egy rohadt nagy park, ebbol lekanyaritottak egy kis reszt, azt felszortak vastagon murvaval, 2m magas kerites korbe na ez a gyerek jatszoter. a park tobbi resze meg fullba kutyas, az fuves, ott nincs kerites, ugralnak szabadon ahogy igazabol a gyerekeknek kellene.
forditott vilag.
ha kiviszem a gyereket a jatszoterrol akkor neznek ram csunyan, hogy zavarom a draga kutyikat, meg persze jon az hogy nem bant es ugral a gyerekemre egy rohadt nagy dog. lathatoan a mammer sopankodason kivul semmit nem tudna tenni ha mondjuk bevadulna a kutymok. persze kozterulet de poraz az nuku. es ja szarnak mindenhova, van amit felszednek van amit nem. aknamezo. sosem birtam megerteni ezt a varosi kutyazast, pedig szeretem en is az allatokat, nekunk is van de ez mar nem errol szol.A camera does not make art, the artist makes art.
-
RandomName
aktív tag
válasz rednifegnar #4 üzenetére
Én automatikusan kiejtem a kalapból a kisállatbarát éttermeket.
Ahol nem tudnak meggyőzni arról, hogy külön ember van erre a célra, aki nem érintkezik az én kajámmal semmilyen formában, és van külön mosogatóhelyiségük, ahol az az edény amiből a kutya kap az enyémmel nem érintkezve van elmosva, oda nem megyek.
Ez ilyen egyszerű számomra.
Kutyát ne nézzük embernek, de az embert se kellene kutyának nézni."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
t72killer
titán
válasz rednifegnar #22 üzenetére
A "kedves" kutyulimutyuli-tartó azt felejti el hogy a jószága egy 2éves gyerek számára akkora, mint neki egy elefánt. (Macskaeledel mikrokutyulik persze kivétel). Nem tudom, hogy reagálna, ha 2-3 szabadon rohangáló elefánttal és egy "szelídített, nembánt" orrszarvúval állítanék be...
-
AssAssynn
őstag
Nincs bajom az állatokkal, de ez már kezd túlcsúszni... először legyen már emberbarát egy üzlet, utána lehet más. Mondjuk első körben lehetne 'ügyfélbarát', hogy gyorsan és kedvesen szolgáljanak ki és ne szívassanak felesleges dolgokkal, meg amit ők is eltudnak intézni. Utána mondjuk lehetnének mosdók is, és ezzel együtt 'gyerekbarát' kialakítások. Ha ezek meglesznek, nem bánom, ha van a kutyáknak is vizük.
Többiekkel is egyetértek, lassan már az állatoknak több joguk lesz, mint az embereknek. Főleg, hogy nekünk kötelességünk is van, nekik meg nincs.
Az egész abból a mentálisan sérült társadalomból indul ki, ahol azt gondolják, hogy egy állat többet ér az embernél. Meg ahol a gazdák habzó szájjal halálbüntetést követelnek annak, aki véletlenül, vagy szándékosan rosszat tett egy állatnak. Néztem múltkor egy videót, valami gólyamentésről, ahol az ürge, meg a nézői a legkülönfélébb káromkodással szidták az emberiséget meg a nem tudom kit, amiért valami baja lett annak a gólyának. Szó szerint lincshangulat alakult ki. Betegek. Nincs jobb szó.
Ez már mélyebbre ment, mint amiről a cikk szól, de látni kell, hogy valahol ilyen eszmeiségek húzódnak itt meg."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
janeszgol
félisten
válasz AssAssynn #25 üzenetére
Aki nem tiszteli a természetet, az nekem ne jöjjön az emberszeretettel. Mennyivel van több jogod neked? Ugyanakkor oda valóban hülyeség állatot vinni, ami embereknek van kitalálva. Bolt, strand, iskola. (Kivéve a vakvezető.) Cserébe a hülye embernek is tisztelnie kellene az állatok es bizonyos növények területét.
Aki direkt árt egy állatnak (vagy gyereknek), azt akasszák fel! Pont. -
joey04
titán
Nagyon helyes
-
mephi666
nagyúr
válasz t72killer #24 üzenetére
ez az, és azt is elfelejtik, hogy van aki felnőtt létére is retteg a kutyáktól pl gyerekkori trauma hatására... ...amikor az ilyen "nembánt" kutya csak megpróbálta bántani mindenféle ok nélkül... kb egy éve nekem is volt, hogy sétáltam az utcán, szemből jött egy páros a derékig érő kutyájával (amit persze szájkosár nélkül sétáltattak, pedig az mintha előírás lenne közterületen) ...nincs bajom a kutyákkal, nem is félek tőlük, mellettük is úgy sétáltam volna el, hogy el voltam merülve a gondolataimban, erre a kutya morogva úgy ugrott felém, hogy belém próbált marni reflexből ugrottam arrébb, ők meg alig bírták tartani... nem ért el... innentől mondhatja a sok agybeteg kutyatartó, hogy "soha nem az állat a hibás, hanem az ember..." ...majd átgondolhatják, mennyire jó ötlet behordani zárt üzletbe random emberek közé n+1 kutyát vegyesen, ha időszakosan rájön 1-2 jószágra az 5perc
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
válasz janeszgol #26 üzenetére
Óvatosan kellene kezelni az ilyen kijelentéseket, de erről írtam a pedos topikban is már. Aki embert akasztana az semmivel nem különb gondolati síkon egy kutyát agyonverőnél. Ahogyan az se különb aki egy másik embert a villanyoszlopra akasztana a fő téren, hogy a tegnapit idézzem. A gyerekek biztos örülnének az ilyen látványnak egyébként...
Szép is lenne a világ ha így működne az igazságszolgáltatás, egészen addig pártolnák az ilyen eszmét vallók amíg nem rájuk kezd el vonatkozni...
Attól mert valaki nem szeretne látni kutyát az üzletben még lehet állatszerető. Ezeknek a megmozdulásoknak sajnos sokszor a ló túloldala a végeredménye, ahogyan azt láthattuk sok más mozgalom esetén is, a bizonyos esetekben túltolt állatvédelemről nem is beszélve, aminek a végén az állat meg sokszorbel van altatva...
Az úgy már baromira nem egyenjogúság az állatokkal szemben ha túltolják, pedig a célnak annak kellene lennie.Emese kolléga fogalmazta meg jól egy kutyás csopiban, a legnagyobb állatvédelmet az követi el aki a saját állatait normálisan tartja.
-
Akula
őstag
Okos!
Mennyivel egyszerűbb és olcsóbb marketing-alapú érzékenyítéssel új ügyfeleket behozni, mint korrekt árszabással. Ez is csak egy bölcsész műkörmös cicus fejéből pattanhatott ki.
Majd arra azért kíváncsi lennék,hogy akik ott dolgoznak, azok mind kutyabarátok-e,vagy felmondanak ilyenkor. Jön egy eső és az ügyféltér bűzölög az ázott kutyaszőrtől.
Értelmesebb lett volna egy családbarát fiókhálózatot létrehozni, ahol a gyerek el tud menni wc-re, ne nyafogjon és kibírja az ügyintézést."Akula Sub, ready for the deep!"
-
Myers
senior tag
Egy kérdés: Az állatszőr allergia hány méterről hat? Nem arról van szó, hogy a telenornál ölbe kell venni a másik kutyáját.
Kicsit túlreagáljátok. Nem fognak a kutyás emberek sorban állni a telenor előtt csak azért, hogy szándékosan bevigyék az ebüket. Valószínűleg lesz napi 2-3 ember aki kutyával jön, észre sem veszitek.
http://www.muszaj.hu/
-
plman
tag
hát ezt nem tartom jó ötletnek, persze a telenornak nyilván hatalmas pluszpont sok kutyatartó ember szemében, de kíváncsi vagyok, mikor lesz az első olyan eset amikor két ilyen "egyáltalán nem bánt, marha jól nevelt és szófogadó" kutyuska majd szépen összekap egy üzletben az ügyfelek között. netán egy ilyen marakodás közben, megkap az egyik egy másik embert vagy egy kis kárt okoz a berendezésben, kiállított készülékekben.
mert ne ámítsuk magunkat, lesz ilyen eset, mert nem minden kutyát hordanak kutyaisklába, ahol az eb és a gazdi is megtanulja, hogy miként kell kezelni helyzeteket.
Én nem engednék be semmilyen üzletbe állatot, a vakvezető kutyák kivételével.[ Szerkesztve ]
-
-
nevemfel
senior tag
válasz aprokaroka87 #10 üzenetére
Nem hozhatók be a Telenor üzletekbe madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.
Hehe. Elképzeltem, ahogy megérkezek Riskával a Duna Plázába...
Rally against apathy draws small crowd
-
mephi666
nagyúr
a vakvezető az más, egyébként általánosságban a kutyák nagy részének kint lenne a helye a mozgásigényük miatt is... én azzal sem értek egyet, hogy a sok öntudatos hülye panelban tartja a 40kilós jószágát volt ilyen felső szomszédunk: nagyon öntudatos volt, "joga volt kutyát tartani", tisztában volt vele, hogy kb semmit nem lehet ellene tenni ...csak közben napi szinten 12-16 órákat töltött távol hazulról, miközben 35m2-en meg volt kergülve a jószága, fel-alá csörtetett és ugatott megállás nélkül... az egész városban el van cseszve a társasházi kutyatartás szabályozása és így 1-2 hülye miatt egész lépcsőházak szenvednek (falun nőttem fel, abszolút nincs bajom a háziállatokkal és az érdekükben mondom, hogy kutyának-macskának kint van jó helye, ahol mozoghat, nem 30-40-50m2-en egy panellakásban, ahol maximum csak a patkányméretű kutyák tudják kimozogni magukat)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
-
addikt
-
Akula
őstag
Nekem nincs allergiám (kopp-kopp), de a kutya szaga valami borzasztó. Ezért nincs kutyám. És itt nem 4 m-ről, vagy 5 m-ről van szó. Lehet az vakvezető, vagy anyag kereső kutya, vagy mentő kutya. Hasznos élőlények és sok embernek egyedüli társa meg a gyereknek jó játszópajtás, az nem vitás. De tudni kell a dolgot a helyén kezelni.
Mikor jön valaki és a kutyája odalép hozzám és a nedves orrát odadugja én meg hátrébb lépek, akkor mosolyogva mondják, hogy hát Max nem bánt senkit. Erre csak azt tudom válaszolni, hogy nem is feltételeztem, hogy megesz, de majd a tisztító számlát átküldeném, mert azt a ruhát mégegyszer már nemigen viselem el magamon innentől kezdve mosás nélkül. És ekkor jön a szemkikerekedés. A kutya belenyal a saját seggébe és jön oda hozzám szaglászni. Köszi, inkább nem.
Ez az ötlet onnan jött, hogy gyerek és kutya reklámmal mindent el lehet adni. Mert a tengerentúlon tényleg."Akula Sub, ready for the deep!"
-
janeszgol
félisten
Szokták mondani, hogy miután gyereked lesz, erősödik az immunrendszered. Ez az állatokra detto igaz. Remélem a közlekedési eszközökön sem fogsz meg semmit, mivel az emberek telefonjain kutatások szerint ürülékből származó baci is van, gondoljunk bele, sokan a WC-n is telefonoznak. Az ember nagyon koszos körülmények között éli a mindennapjait.
Open office = bacitanya. -
bLaCkDoGoNe
veterán
Öröm olvasni, hogy mennyi toleráns ember él ebben az országban!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
nevemfel
senior tag
Musk szerint a robotkutyáké a jövő.
Rally against apathy draws small crowd
-
Gargouille
őstag
válasz Jeanne d'Arc #39 üzenetére
"Jézusom! Hogyan nem lehet egy kutyát nem szeretni?"
Ez ízlés kérdése, van aki a kutyát nem szereti, van aki a borsófőzeléket. Ettől még nem lesz rossz ember az illető, különbözőek vagyunk. Például én sem rajongok a kutyákért, legalábbis mások kutyájáért (a sajátommal semmi bajom). Engem kifejezetten zavar, mikor akaratom ellenére rám mászik, felugrál, barátkozni akar és a legtöbb gazdi képtelen felfogni, hogy egyáltalán nem vagyok kíváncsi a kutyájára, nem attól félek, hogy bánt, csak nem kívánom, hogy rám másszon. Én sem engedem rá a sajátomat senkire.
"Az emberekkel az az egy baj van, hogy istent játszanak. Remélem egyszer meg fognak lepődni."
Ezzel teljesen egyetértek, de majd az idő eldönti, hogy valóban istenek vagyunk, vagy pofára esünk.Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Tuomas
addikt
Szerintem ezzel semmi probléma. Elvégre a gyerekeket is szabadon be lehet vinni mindenhova, annak ellenére is, hogy egyesek vadember szintjén vannak, a szülők meg b*sznak megnevelni, vagy nevelés címszó alatt ordítanak az üzletekben, utcán.
We were here
-
mephi666
nagyúr
válasz Jeanne d'Arc #40 üzenetére
és akkor a közkedvelt ütőkártyánál tartunk: "kutya = gyerek" nem tudnám már megszámolni, hogy hány gyerek nőtt fel a közelünkben (legutóbbi szomszédban pl volt már 2 gyerek és utána születtek ikreik), de a gyereksírás nem olyan konstans és hangos/zavaró, mint amikor sztereóban minden irányból ugatnak megállás nélkül a kutyák, vagy folyamatosan megkergülve rohangásznak, amitől zeng az egész épület (és itt a nagytestű jószágokra gondolok, aminek abszolút nincs szerintem helye ekkora méretű lakásokba bezárva)
-
t72killer
titán
válasz Jeanne d'Arc #39 üzenetére
"Isten" - a kutyát tehát az evolúció is a panelbe tervezte, a kutyatartó embernek semmi köze ahhoz, hogy az egykor a természetben élő állat 4 fal közé került és Grönlandtól Új-Zélandig mindenhol elterjedt?
Szeretni-nemszeretni: ok, te szereted a macskákat? Krokodilokat? "Úristen, hogy lehet egy cicuskát nem szeretni...?" Tévedés ne essék, én pl szeretem a macskákat, de mivel kijárnak az erdőkbe mindenféle őshonos állatot irtani-zaklatni, ezért igencsak kordában tartanám a populációjukat. És meg is érkeztünk az "állati egyenjogúság" kérdéséhez. A kutyák milyen alapon előrébbvalók mint a macskák, lóbogarak, levéltetvek, sáskák, egyebek Egy természet van, mindennek megvan benne a helye.
Maradjunk annyiban, h k.rva szűk ez a világ: pl Közterületre ÉN SEM SZAROK, nem hagyom ott sem natúr, sem műanyagzacskóban. (Nem is szemetelek, ha az lenne a kérdés, sőt, mások szemetét szoktam összeszedni, mert zavar). Ha valakire nézve potenciális kényelmetlenséget jelentek, a közegészségügy maszkot húzat rám, rendvédelem kivon a forgalomból és dutyiba/elmegyógyba zár, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24 col Acer V7 series FHD
- Dell G3 3579 - 15,6"FHD IPS - i5-8300H - 32GB - 512GB SSD - GTX 1050 - Win11 - Magyar
- Akciós ÚJ 4K DDR5 Gamer PC RTX 3080TI 12GB GDDR Core I5-12400 12x4.4GHz 16/32GB 1TB NVME SSD GAR!
- 3,5" hhd pakk 500-320-250-160gb 100/100
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen