Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Hehe.
Ha olyan a kép, max kiköt Napiszaron.
Amúgy meg ha valakit kitesz az ember akinek ez nem tetszik, ha szépen kéri, úgyis leveszi az ember az adatlapjáról. -
nagyúr
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Jaja, annyira nem nagy probléma.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tkazmer
addikt
facebookon emlékeim szerint minden kép feltöltésénél be kell jelölni, hogy igen, nekem jogom van feltenni a képet. innentől kezdve az üzemeltető felelőssége én azt hiszem, hogy kizárható, hiszen elméletileg csak akkor lesz valakinek joga feltenni az adott képet, ha ahhoz már minden szereplő hozzájárult.
más kérdés, hogy a valóságban a szereplőket senki sem kérdezi.
esetleg lehetne nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy a feltöltőben tudatosuljon, hogy milyen szankciókkal sújtható, ha jogsértő tartalmat tölt fel, illetve hogy egyáltalán mi számít jogsértő tartalomnak.úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
Tegyük fel, hogy nagyon berúgsz, még a nőt sem tudod megkülönböztetni a férfitól, és lefényképeznek téged, miközben Józsival csókolózol. Persze másnap semmire sem emlékszel, viszont a képed bejárja a fél világot, így mindenki rajtad fog röhögni. Ez nem lenne probléma neked?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Vicoo
senior tag
"Ki engedte meg, hogy kirakd a képemet az iWiW-re?"
Te, amikor részegen azt mondtad két hányás közt, hogy ez iWiWgyanús kép.Én még sosem kértem hogy vegyék le a képemet. Az ember vállalja, hogy ha olyat tesz, és nem lesifotó készül róla, hogy kikerülhet. Ne tegyen olyat ,amit később letagadna, főleg ne dokumentálja és akkor nincs baj. Ha megtette ,akkor vállalja fel.
-
nagyúr
Nem vagyok felelőtlen, nem iszom alkoholt, nem tudom elképzelni, hogy velem ilyen megtörténjen. Életemben egyszer se töltöttem fel barátaimról képet, sőt még magamról se. Ezért számomra nem létezik ez a probléma. Értem persze, hogy mit akarsz elmagyarázni, de engem nem érint. Az én barátaim se ilyenek, az ember a rokonait nem, de a barátait meg tudja válogatni.
(#5) Vicoo: ott a pont.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
jó kérdés. a google-t lehet ez alapján csesztetni (lásd a mozgó kameráik), akkor szerintem a magánembert is kellene.
illetve tényleg jó lenne, ha lenne valamilyen szokványos eljárás...
lehet azt mondani, h mindenki vállalja, amit kirak. de azt azért egy szűkebb közösségnek tette fel, nem azért h egy nálánál jóval gusztustalanabb féreg miatt rajta csámcsogjon a fél ország. gondolok itt az a blikktől kezdve az ilyenre szakosodott nyomorék oldalakig.
ergo, aki ilyen képet máshol elhelyez, kérésre le kell szedni. sőt, ha engedély nélkül tette, legyen perelhető is, meg aztán dobják ki a közösségi oldalról is. ez így lenne tisztességes.
de a fene se tudja, h működik. -
Vicoo
senior tag
Igaz amit írsz, de a fél ország nem nagyon tud rajtad csámcsogni, ha az iWiWre vagy a Facebookra teszed, mivel nem fogja mindegyik felhasználó látni, csak az ismerőseid. ( Vagy még azok se mind, feltéve hogy beállítottad) . A baj akkor van ,ha látja az ismerősöd, hogy jéé új képet raktál fel, jaj de égő ,és elküldi a Napiszarnak. De ez már nem a szolgáltató , hanem a te bunkó ismerősöd felelőssége. Én a képek feltöltésekor inkább közölném a feltöltővel ,hogy amennyiben nem szeretné hogy mindenki lássa a képet/ket, a feltöltés után változtassa meg , hogy ki láthatja és ki nem. Nekem ez evidens volt,de sokan nem is tudják hogy van ilyen funkció.(FB-n legalábbis.)
-
addikt
Ha valakiről egy olyan kép kerülne fel ami biztosan nem engedélyezne az áldozat,akkor aki a képet nyilvánosan közzé tette,azt büntetném.
Előbbi példánál.HA egy férfi Józsival csókolózik,az egyértelmű,hogy kérdéses dolgokat fed fel,amit az illető nem biztos,hogy nyilvánosságra akar hozni.
Napisz@r stb oldalaknak akkor vége lenne.A szánalmat nézni vagy tanulságos vagy csak tippeket ad másoknak.Nem bánnám ha nem lenne ilyen oldalak.Biztos sok fiatal nézi és sokan csak példát látnak,hogy lehet valaki "híres"
Ahol meg csak az érintett nem akar fent lenni,megkéri a tulajt szedje le a képet a honlapról.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Imádom az ilyeneket, ha bolond vagy akkor vállald, én is voltam a fél 7-es Tényekben, Hegyalján elég masszív alkoholos állapotban kérdeztek meg, de mondjuk kisebb sztár voltam szeptemberben sulikezdéskor
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
törölt tag
igazából én egy picit továbbgondoltam a dolgot, és inkább az iwiw-ről kikerült saját képekről, illetve adatlapokat linkelgető oldalakról elmélkedtem, mint kapcsolatos jelenségről. ez utóbbin történő közös csámcsogást, képkilopkodást gusztustalannak tartom és jogilag, emberileg is buldózerrel torolnám meg.
szerintem a szolgáltató felelőssége merüljön ki abban, h ha valaki jelzi felé, saját készítésű, vagy róla készült képpel gondja van, az levetethesse, hasonlóan a szerzői jogokhoz.[ Szerkesztve ]
-
szilchi
őstag
A német Tv-ben már többször volt erről szó.Végül is náluk azért problémás ez,mert ott sokszor munkahelyek függhetnek ilyen képektől,amiket valaki gondolkodás nélkül feltölt.A főnökök hajlamosak figyelemmel kísérni a dolgozók magánéletét,vagy akár ha van 10 jelentkezési lapja az asztalon,akkor azzal kezdi hogy mindegyiket megkeresi pl.facebook-on,vagy hasonlón és megnézi ott az illetőt.És sokan már beismerték,hogy az ott látottak alapján sokszor be sem hívták az illetőt intervjúra,vagy valamilyen módon hátráltatták a munkahelyén.
[ Szerkesztve ]
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
attila9988
őstag
Amúgy meg ha valakit kitesz az ember akinek ez nem tetszik, ha szépen kéri, úgyis leveszi az ember az adatlapjáról.
Az internet nem így működik.. Mire én megkérem az illetőt (eltörök a fején pár téglát.. ) addigra már 1000 vicc oldalon kint van a kép, és soha az életben nem fogom tudni kiírtani a netről...
[ Szerkesztve ]
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
BiP
nagyúr
Igen, ez nagy általánosságban igaz. De mégsem mindig, mert a körülmények eléggé meghatározóak. Pl. egy haveri társaságban olyat is megenged magának az ember (tudván, hogy a barátai között van), amit mondjuk utcán nem tenne. Arról, ha esetleg elkattan egy fénykép, és az kijut, nem tehet. Azzal meg nem lehet ilyen egyszerűen lekezelni a dolgot, hogy csak olyat tegyél, amit nyilvánosság előtt is vállalsz.
(mondjuk ilyen esetben azért biztos meg lehet dumálni az illetővel, hogy vegye le a képet, de ennek analógiájára rengeteg olyan eset van, ahol nem mindegy.)Lásd anno Google StreetView-s aggályok. Rohadtul nem mindegy, hogy amit teszel, az az adott pillanatnak/környezetnek szól vagy egy fénykép segítségével mindenkihez eljut, és az örökkévalóság része lesz.
-
domi007
őstag
Teljes mertekben egyetertek. Volt mar hogy embereket ezert kudltek el munkahelyrol, mert "lattuk a kepedet a neten, es nem kellesz"
Latom, ebben a topikban csupa "szent ember" ir aki soha nem csinalt semmit azert mert poeeen...nah mind1.
Es nem azt mondom, hogy nem valallom a felelosseget, hanem azt, hogy vallalni a felelosseget ismerosok elott vagy vallalni az egesz vilag elott nem ugyanazt jelenti..szerintem.
DOMy
"̶d̶e̶ ̶a̶ ̶t̶u̶d̶o̶m̶á̶n̶y̶ ̶m̶a̶i̶ ̶á̶l̶l̶á̶s̶a̶ ̶s̶z̶e̶r̶i̶n̶t̶ ̶a̶z̶ ̶i̶p̶a̶r̶i̶ ̶m̶é̶r̶e̶t̶e̶k̶b̶e̶n̶ ̶i̶s̶ ̶h̶a̶s̶z̶n̶á̶l̶h̶a̶t̶ó̶ ̶S̶H̶A̶1̶ ̶c̶o̶l̶l̶i̶s̶i̶o̶n̶t̶ ̶g̶e̶n̶e̶r̶á̶l̶ó̶ ̶e̶s̶z̶k̶ö̶z̶..." - 2017. február 23. óta már létezik
-
bambano
titán
az például rohadtul irritáló, hogy a te féltve őrzött email címedet seggfejek vírusok karjaiba vetik... például vicces ppt-ket körbeküldözgető titkárnők...
a cikkben felvetett kérdésekre hótt egyszerű a válasz,. nem kell ide semmilyen vizsgálat:
1. nem törvényes, hogy mások feltöltögetnek képeket. a jelenlegi szabályozás azt mondja (egy-két nagyon konkrét kivételtől eltekintve), hogy a képen szereplő felismerhető arcú emberektől engedélyt kell kérni a képek felhasználására.
2. a szolgáltatót nem lehet ilyenért büntetni, nem az a dolga, hogy 100 millió user mellé felvegyen 3 millió cenzort, aki buherálja a képeket, hogy mit szabad és mit nem.
3. egyetlen üdvözítő út van: megértetni minden internet felhasználóval, hogy az adatok ész nélküli szétszórása káros. facebook, iwiw, beleértve.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Tikakukac #11 üzenetére
úristen milyen emberekkel üzleteltem én
cikk: napiszar.com - kb. ennyit tudok hozzáfűzni
komolyan: (#17) bambano egyetértésem
szerk.: viszont akkor asszonnyal levetethetem a tré képeimet a ziwiwrő'
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
villamos
őstag
Ez egy érdekes kérdés, főleg az utóbbi hetekben, amikor különféle "közszereplőkről" kerülnek elő érdekesebbnél érdekesebb felvételek, melyek bizony derékba törhetik azok szakmai karrierjét.
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
WonderCSabo
félisten
Lehet, de legalább megtudtuk mi van az álarc mögött. Mert ugye sok mindenki bort iszik azt vizet prédikál. Mondjuk ő szó szerint is a képeken.
Szerk.: Egyébként egyetértek az előttem szólókkal, eleve nem kell olyan állapotba jutni, hogy ilyen képek készüljenek rólad, de mások ilyen képeit is feltölteni nagy parasztság.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz attila9988 #14 üzenetére
Aki hülye, stb. -effekt.
-
sislaciii
aktív tag
engem tettek fel puruttyára.. mit csináltam? regiztem, és a kedves kommentálóknak válaszoltam a kérdéseire, pl: miért van bekötve a kezem? rácsapódott a wc ülőke? nem csinálok belőle parádét, röhögök rajta egy sort, aztán pápá. nincs mit szégyellnem azon, hogy suli wcbe osztálytársam lefotózott, és feltett vip-re.
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Pötyi
őstag
Na és ha lefényképezem pld. a Critical Mass-t, akkor hány felismerhető arcú embertől kérjek hozzájárulást a kép közzétételéhez? Mind a hétezertől? Vagy elég 50 % +1 ? Ja és az aláírt papíralapú nyilatkozatokat hogy tároljam? Papíron, egérbiztos irattárban hetven évig?
Vagyishát... Tegyük fel, hogy tömegrendezvényeken nem kell hozzájárulást kérni! De akkor hány fő a limit, ami felett már nem kell hozzájárulást kérni? Háromnál több? Vagy tíz? Miért pont annyi?
Jut eszembe, az iskolám se kért se tőlem, illetve 18 éves életkorom betöltése előtt pedig szüleimtől hozzájárulást, hogy az osztályfényképeket beletegye a suli évkönyvébe, vagy az érettségi tablóképeket kitegye a folyósók falára! Én legalább is nem emlékszem, hogy aláírtam volna hozzájáruló nyilatkozatot...
Áh, a világ sokkal jobban élhető volt, amíg nem volt ennyi joga mindenkinek mindenhez...
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
Az eredetileg feltett kérdéshez pedig annyit: Ha lefényképeznek engem egy társaságban és a képen több ember is látható és felismerhető, akkor mi van?
Akkor nem az a lényeg, hogy MÁS van a képen, hanem ÉN ÉS MÁS IS!
Mennyivel van több joga másnak azt mondani, hogy ne tegyem ki a képet, amin ő is látszik, mint nekem, hiszen én is látszom rajta?!?!
QNX is cool!
-
félisten
Nem az RTL-t meg ezeket kéne beszüntetni hanem a közösségi oldalakat. Azt nézek meg akit akarok, azt csekkolok le akit akarok. Adatok bármi. A sok láma felteszi ezeket lazán.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
sislaciii
aktív tag
és olyankor mi van, amikor elmentem bulizni, csináltam egy csajjal egy fotót, amit az egyik szervező készített, másnap a weboldalukon fent volt, de nagyon rossz kép lett, és szívességből csináltam a csajjal, szóltam egy szervezőnek, aki pont egy ismerősöm, hogy vegye le, annyit mondott, hogy ez nem kívánság műsör, ha levenné az enyémet akkor más is menne, hogy vegyék le ezt azt, amazt. most akkor én menjek a mit tudom én hova bejelenteni?
'A valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene.. - Akkezdet Phiai 8800GTS 690/950/1425.<33 http://sislaciii.deviantart.com/
-
Protezis
őstag
Mélységesen felháborít az, hogy ha bárki, akivel csak egy levelet is váltottam gmailen, regisztrál a facebookra (illetve egyre több ilyen 'tudású' oldalra) és megadja a gmail hozzáférését, akkor a facebook rólam is letárolja az összes információt, amit csak tud. Ha sok ilyen levelezőtársam tesz így, akkor kvázi az én ismeretségi körömet is feltérképezi a rendszer anélkül, hogy valaha is megnyitottam volna a kérdéses oldalt.
-
mickemoto
őstag
"józan ész és tisztelet", a mai világban már mindkettő "hiánycikk"
-
bambano
titán
A szabály az, hogyha valaki közszereplés céljával ment ki az utcára, akkor korlátozás nélkül fotózható. Aki pedig nem, annál a választóvonal a felismerhetőség. Tehát nagytotált lehet venni egy tömegről, telével portrét nem.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Dr. Romano
veterán
Emlékszem még a hőskorban, mikor 99/2000 tájékán netezgetett az (a kevés de hozzáértőbb ember) ember mindenki intett attól, hogy a valódi nevemet adjam meg ha csak reggelek a chat.hu-ra Azóta mekkorát fordult az egész.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
bambano
titán
válasz Dr. Romano #34 üzenetére
lol...
emlékszem a hőskorra, úgy 91 táján, amikor még nemhogy csethu nem volt, de irc se nagyon az országban... volt hix tipp meg hix móka, nagyjából ennyi, x.25-ön, ellával...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
FixY67
senior tag
Persze. De ha odaállok a tömeg elé egy FF géppel + 14mm-es objektívvel, akkor az arcok felismerhetőek lesznek, mégis publikálhatom engedélykérés nélkül.
Meg van valami a tömegrendezvényekről szóló egyéb rendelkezés is, de 5-6 éve néztem rá egyszer, úgyhogy nem igazán emlékszem rá....
-
ddekany
veterán
De mi van akkor, ha valakit aki nem közszereplőként volt kinn az utcán felismerhetően lefotóznak és a fotót publikálják. Az elvileg önmagában (automatikusan) büntethető, vagy csak ha tiltakozik ellene akit lefotóztak, akkor azonnal el kell távolítani (ill. ha olyan a fotó pereskedni)? Kizárt, hogy a csomó fotón ami itt-ott előfordul internetes újságokban (index.hu, stb, tehát nem ám pistike blogja), a felismerhető utcai embereket megkérdezték.
Vannak amúgy emberek, akik önmagában utálják, ha a nevük alapján meg lehet találni a fotójukat (igen, akkor is ha az teljesen kulturált), de mégis így járnak, mert manapság tömegek teljesen fényképezés-buzik lettek, meg blog-buzik. A kettőt kombinálva... kirándulásról stb.-ről felrak vki fotókat, és oda írja alá hogy XY. Nem mellékesen ezt én is igen irritálónak tartom... a sok idióta a mobiljával. Nincs életük vagy mi, hogy állandóan mindent fel kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
Loretto
veterán
Abszolúte nem arról van szó, hogy vállalod-e vagy nem, hanem hozzájárulsz-e, megengeded-e vagy sem. Gondolom nem kell színezni a különbséget.
Szeretném megtartani a döntés jogát, hogy szerepelek-e valahol avagy sem.[ Módosította: I_Am ]
Soirée...
-
félisten
Olvasgatom a címet, tegyük fel bulis kép röhögés haverok, oké rendben nem harapok. Viszont mi van ha olyan kép van ahol úgy mutatnak meg, hogy nem éppen illik, vagy előnyös. Belőletek mit vált ki az érzés? Hát ott az adatlapja, elérhetősége!
-
Sweet Lou 6
addikt
Aki ilyet tesz az megérdemli. Vagy jobban válogassa meg a körülötte lévő embereket (barátait).
Mielőtt félreértenél, elmondanám, hogy rólam több évig fenn volt YouTube-on egy 20 perces videó, amin részegen bohóckodtam össze-vissza osztálykiránduláson. Több száz ember röhöghetett rajtam. Bacsis a tanúja. De nem szedettem le, mert vállaltam magamat.
[ Szerkesztve ]
sweetlou6.wordpress.com
-
gamerkiller
senior tag
Igaz nem pont téma, de nem értem miért kell olyan csoportokat létrehozni amelyeken belül a barátaink szerepelnek. Akkora marhaság ez az egész. Mennyi de mennyi ilyen nevű mappa van hogy "Akiket szeretek" meg "barikáim" stb.. Undorító és nem mellesleg idegesítő számomra.
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
félisten
válasz Sweet Lou 6 #42 üzenetére
Aki feltette még jól van? Olyan lazán kezelitek ezeket.
-
priti
addikt
válasz Sweet Lou 6 #42 üzenetére
Nem érzed magad nevetségesnek? Ezzel érvelni, pff. más az amikor egy gyerekről készül fénykép, video, amiből kiderül, hogy diákként mekkora fasz volt, nyilván semmit nem jelent. Viszont az is más amikor egy felnőttről, akinek az egzisztenciájába, feleségébe, állásába kerülhet egy fostos fotó.
Vagy aki elmúlt 30 az húzzon a fejére egy zsákot és tegye ki a nem iszom, nem kávézom, nem szívok, nem dugok kitűzőt szerinted? Gondold már végig mielőtt írsz ! Te meg akarod mutatni a feleségednek a fotót két gyerekkel a nyakadban, amiből csak az derül ki, hogy egy nővel smárolsz és amúgy simán lehet, hogy a csaj volt merev részeg és te éppen hazavinni próbáltad a segg hülye öcséddel együtt, amikor lekapott, a bulin jelenlévő gyökér számodra ismeretlen haverja meg lefotózta és kitette az iwiw-re hogy Anita hogy bebaszcsizott ha-ha, milyen vicces. Hiába eteted meg a gyerekkel a saját golyóit ha már látta az asszony... például....Ostoba kölkök...
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
bambano
titán
"De mi van akkor, ha valakit aki nem közszereplőként volt kinn az utcán felismerhetően lefotóznak és a fotót publikálják.": baj.
Semmi nem büntethető automatikusan, pert kell indítani és a bíróság mérlegelni fogja az okozott kárt. Vagyis amíg nem okoz neked bizonyíthatóan nagy kárt egy publikussá tett kép, addig nem érdemes perelni, még akkor sem, ha igazad van.Sok idióta mobil, lassan tök automatikusan kattint és már tolja is fel fészbukra... mintha mindenki traffipaxot csinálna a mobiljával, mert ott lenne értelme ennek...
-
bambano
titán
engem kifejezetten és nagyon érdekelne, hogy miért csak a partifotókon rugózik mindenki, mintha más személyes adatával nem lehetne visszaélni???
-
Alchemist
addikt
Tegyük fel, hogy nagyon berúgsz, még a nőt sem tudod megkülönböztetni a férfitól, és lefényképeznek téged, miközben Józsival csókolózol.
Hajjaj... nem is kell ehhez berúgnod, elég ehhez egy rosszindulatú PhotoShop mester... emlékszem a plakátra, amin Osama bin Laden csöszkölte hátulról G.W.Busht, mindkettő pucér testtel (Make Love Not War)
Lehet, hogy ez nem életszerű de ha bárkiről csinálnak egy ilyen jellegű életszerűbbet, akkor az is megjelenhet bárhol.
Nyilván az a megoldás, hogy ismeretlen tettes ellen feljelentés... és pótmagánváddal a gatyáját is leperelni az elkövetőről (persze ezt a jognak is kell támogatnia).Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.
-
félisten
-
janos666
nagyúr
Hát, ha én ülnék a fazék mellett, bizonyára én is feltétlen szükségét látnám különbféle bizottságot létrehozásához, melyekben persze aktív részvételt vállalnék tisztességes honorárium fejében. Hiába, a "védelmi pénzt" az adófizető dolgos emberekre jabára kell költeni, és fontos hogy megvédjük a személyiségi jogaikat.
Felnyom rólam valakui egy kompromittáló képet, amit még szűk ismeretségi körben is szégyelnék? Hát Istenem, miért kellett úgy viselkednem? Részeg voltam? Nem kéne innom? Hanyag voltam? Észnél kéne lennem, ha érdekel, mit gondolnak róla. De amúgy meg őszintén szólva: Most miért is érdekeljen ez engem? Az is én vagyok, nem kell megjátszani, hogy más lennék, mint amik a tények.
Istenverte megfelelési mánia, amit próbálnak egymásba verni az emberek Ű(elég hatékonyan). Annyira büszkék vagyunk rá, hogy emberek vagyunk, közben mégis folyton egy színdarab jólkomponált szereplő szeretnénk lenni. Csak minek?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest