Új hozzászólás Aktív témák
-
Pötyi
őstag
Na és ha lefényképezem pld. a Critical Mass-t, akkor hány felismerhető arcú embertől kérjek hozzájárulást a kép közzétételéhez? Mind a hétezertől? Vagy elég 50 % +1 ? Ja és az aláírt papíralapú nyilatkozatokat hogy tároljam? Papíron, egérbiztos irattárban hetven évig?
Vagyishát... Tegyük fel, hogy tömegrendezvényeken nem kell hozzájárulást kérni! De akkor hány fő a limit, ami felett már nem kell hozzájárulást kérni? Háromnál több? Vagy tíz? Miért pont annyi?
Jut eszembe, az iskolám se kért se tőlem, illetve 18 éves életkorom betöltése előtt pedig szüleimtől hozzájárulást, hogy az osztályfényképeket beletegye a suli évkönyvébe, vagy az érettségi tablóképeket kitegye a folyósók falára! Én legalább is nem emlékszem, hogy aláírtam volna hozzájáruló nyilatkozatot...
Áh, a világ sokkal jobban élhető volt, amíg nem volt ennyi joga mindenkinek mindenhez...
QNX is cool!
-
Pötyi
őstag
Az eredetileg feltett kérdéshez pedig annyit: Ha lefényképeznek engem egy társaságban és a képen több ember is látható és felismerhető, akkor mi van?
Akkor nem az a lényeg, hogy MÁS van a képen, hanem ÉN ÉS MÁS IS!
Mennyivel van több joga másnak azt mondani, hogy ne tegyem ki a képet, amin ő is látszik, mint nekem, hiszen én is látszom rajta?!?!
QNX is cool!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest