Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz callmeakos #64 üzenetére
A tűrhők többségének, USA, EU országok, UK, Kanada stb. eddig se kellett vízum, úgyhogy ebben olyan gyökeres változás nem nagyon lehet az elmúlt 10-15 évhez képest.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
válasz callmeakos #62 üzenetére
Ezek szvsz úgyanúgy ott voltak korábban is, csak nem kaptak ekkora médiavisszhangot. A lakásom előtti parkból is pateroltak ki már egy kéregető, sátras kanadai csövest, mert úgy gondolta, hogy neki természetesen jár az ingyenes utazás joga. (ld. begpacker)
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
válasz callmeakos #60 üzenetére
"Mondjuk nem csodálom, mert azzal, hogy gyakorlatilag minden komolyabb "akadályt" eltávolítottak a határellenőrzésnél, azzal sikerült beengedni a csőcseléket, és sokszor olyanokat látni, olvasni, ami gyomorfogató." - Mint pl.?
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Mondjuk Hokkaidóra nem is árt az autó. Én mindig megpróbáltam tömegközlekedéssel megoldani az útjaimat, de arrafelé - főleg a kevésbé felkapott régiókban - helyenként annyira gyér még a busz is, hogy az még akkor sem opció, ha az ember egyébként veszi a fáradtságot a menetrendek átnyálazására.
Voltam egy Saroma nevű kis faluban, csak a hét bizonyos napjain jár busz, a sofőr meg egyébként teherautózik és csak úgy brahiból ugrik be buszt vezetni.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
-
"A kavarás akkor kezdődik, mikor azzal találkozunk, hogy a Suicán kívül van másféle kártya is. Mikor visszatértem a következő héten Tokióba Oszakából, már nem fogadta el egyik kapu sem azt a kártyát, amit elsőnek vásároltam." - Szerintem ott valami más gebasz lesz, mert ezek a kártyák (kevés kivételtől eltekintve) jópár éve kompatibiliesek egymással.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest