-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
válasz Gstyler #9544 üzenetére
Én kitöröltem őket, szinkronizáltam is (persze csináltam mentést is), viszont Gmailben megmaradtak a címek. Nem egészen tudom, hogy működik ez.
Nekem Lite remekül értesít, egyszer-egyszer késik, de más appnál is megesik.
Szerintem nem hobbiból tesznek inaktívvá feature-öket. Valószínűleg bugosok. Volt gond a névjegyzékkel is. Smart Lockról is lehet tudni, hogy 6.0 alapból nem jó stockban sem.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gianone
őstag
Lemaradtam a szerkesztésről. Gmailben azért működik, mert Gugli Címtárból nem tűntek el a kitörölt névjegyek. Viszont vissza sem szinkronizálja őket újra.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
tkonya
aktív tag
válasz gianone #9551 üzenetére
Akkor pár példa...
Vezeték nélküli képernyő, két kattintás és kint volt a tv-n a telefon képe, hibamentesen üzemelt. Tudom ott a mirrorshare...
Hálózati sebesség az értesítő sávon...ezzel sem volt baj.
Értem amit írsz, de ezekkel nem volt bajom, ezért nem értem miért vették ki.Motorola Edge 30 Fusion
-
gianone
őstag
Az, hogy önmagában hibátlanul működött pl. a hálózati sebesség jelzése, nem jelenti az, hogy nem volt bugos, nem akadt össze mással (ezt én is használnám). De én is csak tippelem, mert nem hiszem hogy hobbiból teszik inaktívvá, mikor pl. beállítások keresőjében még mindig ott is vannak.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Gstyler
senior tag
gianone: egyesével törölgessem ki a több száz oda nem illő címet, ami eddig egy gombnyomás volt...
tkonya: a vezeték nélküli képernyő funkciót én is használom és tényleg tök jól működött.
Az sincs a 6.0-ban? A végén tényleg maradok inkább az 5.1.1.Ezúton viszont elnézést kérek azoktól, akik ki van a nem frissítek tábortól, de tényleg csak azért gyűjtögetjük az infókat szerintem, hogy érdemes-e rendszer frissíteni. Eddig mellette szóló érveket nem nagyon olvastam, max annyit, hogy talán stabilabb, talán kicsit többet bír az akksi. Viszont az tény, hogy néhány szeretett és működő funkció megszűnt vagy eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz Gstyler #9555 üzenetére
Egy gombnyomással lehet törölni az összeset.
Szerintem senki nem zavar, ha valaki nem akar frissíteni. Azzal volt, ha konkrét érv nélkül gyakran leírja, megvárja az OTA-t.
Azért vannak mellette érvek. Pl. sokkal szebb lett a kijelzője, többet bír az akksi, nagyon pörög. Én azért nem tudom tovább sorolni, mert szinte azonnal feltettem a bétát kíváncsiságból.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
gurabli
őstag
Lehet, hogy volt már róla szó, de azért rákérdeznék, mivel biztosra szeretnék menni. Adott egy T-s gyárilag független single sim, amit eleve Vodafone-nal használok.
Build-szám: ALE-L21HUNC150B181
Ma is kerestem frissítést, de azt írja nincs. Várható, hogy egyszer csak megérkezik OTA, vagy ez csak akkor működne, ha T kártyával használnám?
A másik kérdés: látom, hogy a Huawei oldaláról már letölthető a végleges MM, single sim változat is, EU. Ez az, ami nekem kell és felrakhatom? Vagy gond lehet,, mivel T Rom van rajta?
Az összefoglalóban azt írja, hogy nem hivatalos ROM garanciavesztéssel jár. Na már most a Huawei oldalán szereplő ROM az hivatalosnak számít (szerintem igen)?A mostani ROM-ra vissza lehet térni, ha valamiért meggondolnám magam (root, bootloader nyitás nélkül, stb)?
Emígy kb. mire számíthatok frissítést követően, van valami érdemi változás, ami igazán indokolja a frissítést?
Köszönet előre is!
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
Salex1
őstag
Feloldó minta mellett el lehet érni valahogy, hogy jelenjenek meg az értesítések lockscreen-en?
-
Csokihab
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam feltelepíteni a 6.0-t a hivatalos oldalról, viszont elakadt az egész.
0%-nál megáll és kiírja, hogy:
"Software install failed!
Get help from: http://www.emui.com/emotiondownload.php?mod=restore
Press powerkey to confirm
Reboot system now"Mi lehet a gond?
-
törölt tag
válasz Csokihab #9576 üzenetére
Nem jó a link, vagy legalábbis nem oda visz.
Egyébként erről az oldalról maximum a nyílt forráskódot tudod leszedni. Ez fejlesztőként jól jön, de nem telepíthető ROM.
Huawei.hu -ról próbálkozz.
Szerk.:
Most jobban nincs időm bogarászni telefonról, de itt tudsz frissítést keresni készülék alapján.
[link]Szerk.:
Most nézem, hogy ezt írja ki..Honnan van a készülék, milyen build van rajta és melyik ROM -mal próbálkozol?
[ Szerkesztve ]
-
gurabli
őstag
válasz ANDROID??? #9579 üzenetére
A készülék a T-nél lett vásárolva, induláskor be is jön a T logó, de nincs rajta sim-lock, vagyis bármelyik SIM mehet bele. Ezt mondjuk nem igazán értem, hogy miért engedi a T, több ilyen telefont is látok mostanában, amit a T-nél vettek és alapból nincs korlátozva, vígan mehet bele más SIM.
Szerk: azt sem értem, ez miért jó a T-nek, hogy nem zárja az általa eladott telt? Mondjuk nagyon helyes, csak nem értem...
[ Szerkesztve ]
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
gurabli
őstag
válasz #86973952 #9583 üzenetére
Hát, ez igaz. De azért szoktak kedvezményes áron adni készüléket. Mondjuk már ez sem nagyon igaz.
A Voda és a Telenor még mindig szigorúan zár, igaz, a Voda a két év határozott után 2500 Ft-ért feloldja a korlátozást, ha valaki két éves telefonnál még erre vágyna."Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
törölt tag
válasz gurabli #9584 üzenetére
5 körül csinálja a Voda hűségidő alatt. Szóval már lényegtelen függő -e.
Azt hiszem már a Telenornál is hasonlóan megy. Pontosan nem tudom mennyibe, mert tőlük is független volt az összes telefon, amit az utóbbi időben elhoztam.Kivéve a G4, lehet meg is kérdezem tőlük.
Csokihab:
Lehet az előző ROM -ra kellene rápróbálni, azt hiszem B170.Ez a build frissítési vonal még új itt, csak pár napja került szóba a B199.
[ Szerkesztve ]
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a T-s single simes telefonomat frissíteni a Huawei oldalán található firmware segítségével. Keresgéltem a három gombos módszer leírását, amiről beszéltek, de nem találom. Valaki belinkelné vagy leírná esetleg egyben lépésről lépésre, mi a legegyszerűbb mód a firssítésre?
Köszönöm
-
user2016
csendes újonc
Valakinek nincs meg véletlenül a Huawei Backup legutolsó verziója? ( Amivel nem kompatibilis a telefon a Google play szerint..) Ha megvan, akkor ezt feltelepítve lehet menteni a legújabb HiSuite-tal? Elvileg e nélkül nem készül backup a HiSuite-tal. Persze lehet telefonon készíteni bk-t és azt valahogyan lemásolni, de így egyszerűbb lenne...
-
Zsocy155
őstag
-
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a p8lite-om, fel is raktam tölteni, de zúg a töltője, ha be van dugva. Egyik itthoni telefontöltő sem csinál ilyet (Samsung, Nokia), semmi mással nem tudom előidézni a zúgást és mindegy, hogy földelt vagy földeletlen konnektorba dugom. A hang maga nem zavar, tehát ha ilyen, akkor üsse kavics, de félek, hogy elpukkan/tönkremegy. -
csaba1203
addikt
Nem olvastam vissza de megkérdezném,hogy ha telefonbeszélgetés végén elveszem a fülemtől,akkor miért marad mégis sötét a képernyő?
Nagyon zavaró főleg ha én kezdeményeztem a hívást.
Előző telefonomon ilyet nem tapasztaltam.
Valamit be kell állítani hozzá? -
SeLe
tag
Üdv!
Jelenleg B550 ROM van a telómon, de màr megbàntam hogy feltettem. E-mail értesítéseket nem kapok sem vizuàlis, sem hang formàjàban. Időjàràs widget egyáltalán nem frissül, csak ha rányomok. Vissza szeretném rakni a B170-et. Lehetséges ez? Működik visszafelé is a 3 gombos módszer? -
Balazs_
senior tag
válasz ANDROID??? #9594 üzenetére
Emag-os, az egészet vissza kellene küldeni. Ami viszont fura volt, hogy egy 15-20 perc után lecsendesedett. Igazából nem annyira lényeg, gépről fogom tölteni USB-n, az esetek 99%-ban.
-
csaba1203
addikt
válasz csaba1203 #9597 üzenetére
Kicsit utánanéztem a dolognak.Ezt az egészet a proximity sensor vezérli ugye.
Töltöttem le tesztprogramot is hozzá és ahogy közelítek és távolítok látszólag működik a dolog de a 30mp képernyő kikapcsolási limit után sötét marad a képernyő.
Beállításokba sehol nem találok állítási lehetőséget vagyis gyárilag ilyen lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok