-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zojjektum
senior tag
Előjött nálam egy olyan hálózati probléma, hogy látszólag van térerőm, de mégsem todok hívni és engem sem érnek el. Voda lte és ahol előfordult ez a jelenség ott eléggé ugrál a térerő. Kollégámnak sony m4e van nála is előfordult ez a hiba. Most átállítottam 3g/2g-re kíváncsi vagyok elő jön-e megint. A kérdésem az, hogy létezik-e olyan, hogy, ha ennyit ugrál a térerő sávváltások között, akkor egyszer csak nem tudja magát beazonosítani és eldob minden frekvenciát? Köszi.
-
Attti73
tag
Sziasztok! használ itt valaki hívás rögzítő appot? Tudtok olyat ami jól működik? Köszi!
-
rvereb8
csendes tag
Sziasztok! A céges levelezésemet használom a telefonon és eddig még nem sikerült rájönnöm, hogy hol kell beállítani a házon kívüli üzenetet. Ha egyáltalán lehet. A Samsung telómon lehetett.
-
Trooper82
senior tag
Türelmetlenül rátettem a frissítést munka közben. Lehet érdemesebb lett volna estig várni. Védett alkalmazások menü itt már nincs, vagy csak én vesztem el a menüben?
-
TEK
csendes tag
Frissítettem én is. Gond nélkül ment.
Egyébkent összehasonlítottam a "spanyol" verzióval.
Bitre megegyezik. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Kérlek ne nevessetek ki kérdésemért! (Symbian-hoz szoktam, nincs időm kiismerni az Androidot).
Telefonom Vodafone.
Írtok a frissítésekről. Ezt ha csak a Voda telefonon keresem, az "EMUI-frissítések" alatt láthatom, szóval képernyő mentés szerint itt?Másik kérdésem: időnként felbukkan a figyelmeztetés, hogy nincs biztonsági mentésem. Voda "menü" ilyen:
Van a mentésnek értelme úgy hogy a telefon beüzemelése óta nem volt és azóta telepítettem töröltem ezer alkalmazást? Egyáltalán mit ment a mentés?ui: bocs a nagy képekért, kicsinyítettem, de nem eléggé
[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
törölt tag
ha fent van a frissítés
akkor utána mi ateendő
van egy vendor mappa azzal mit kell csinálni? -
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Én csak a már belakott telefont frissítettem fel 6.0-ra.
Az SD kártyára a dload mappát felmásoltam (azt ami kb:2GB) és a frissítés app segítségével elindítottam a frissítést (Mint azt fentebb a képeken valaki meg is mutatta).
Ezzel a beállítások és minden adatom megmaradt.
A vendor mappában lévő update meg ha jól emlékszek akkor törli egy rendszer törlést csinál és tulajdonképpen egy teljesen friss rendszert kap utána az ember. De ezt csak 5.0.1-nél indítottam el amikor a szolgáltatós (Telekom) ROM helyett feltettem az Open Europe ROM-ot.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
DrDobos
őstag
Aki frissített, volt akinek már jelzett az OTA frissítés is? És ha igen, milyen romja van/volt?(miről frissített vagy ép még nem)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
Pigmeus_1
tag
válasz Pigmeus_1 #9221 üzenetére
Szeretném kijavítani magamat!
A vendor mappában lévő cucc nem töröl semmit!
Szóval fel kell azt is tenni a 3 gombos módszerrel és ennyi.Más:
Abban esetleg tud nekem segíteni valaki, hogy érdemes-e lecserélni a P8 lite verziót a rendes P8-ra?
Mennyivel ad többet a plusz árért?[ Szerkesztve ]
Csak egy lelkes felhasználó...
-
vectras
tag
Üdv szerintetek kb mennyi idő lehet mire a szolgáltatók is kiadják a frissìtèst?
-
-
daniiel09
tag
Sziasztok! Factory reset frissités elött vagy után érdemes? SD kártyát törli? Köszönöm előre is a válaszokat
-
törölt tag
aki még nem frissített mondja meg legyen szíves hogy mi a default téma neve
-
idg104
tag
Sziasztok!
Amikor leteszem a telefont az asztalra, vagy csak simán megrázom, hallani lehet egy bizonytalan hangot fent a hangszórónál, mintha nem lenne belül valami rendesen összeillesztve. Nálatok is így van? -
idg104
tag
Hú, nagyon szépen köszi a válaszokat srácok! már megijedtem, hogy kifogtam egy gyári hibásat és vártam a szervízes válaszokat..
-
pctomi90
csendes tag
Sziasztok,
Találkozott már valaki Wifi problémával? A napokban nagyon nehezen csatlakozott a telefonom a Wifi hálózatokra, ma már pedig egyáltalán nem működik.
Factory reset-et próbáltam de az nem segített. Marad a szerviz? Amennyiben igen akkor kéne még egy kis segítség, dualosból lehet újra single-t varászolni?
Köszi.
Dell XPS702/Dell U2212HM/Huawei P8 Lite/LG42LM620S/Logitech Z906/SJ4000+
-
jemy
tag
sziasztok!
ha nem érdekel a tmobilnál a garancia, akkor fel tudom rakni a 6.0 single romot? helyi frissitéssel?
köszi. -
atomka78
tag
Sziasztok.Feltelepítettem ezt a 6.0 -át.Dual simes-re.Az a gondom,hogy nem tudom a messenger chat fejet sehogy sem elő hozni még értesítést sem kapok ha jött üzenetem.valaki tud segíteni?Köszi.
-
Attti73
tag
válasz Morzsibácsi #9217 üzenetére
Köszi, ezt már próbáltam korábban de nem működött jól. Néha nem indult el, vagy késve indult el a felvétel. Adok neki még egy esélyt. .-)
-
tomi5244
őstag
Én úgy vélem, ha függetlenekre van hivatalos 6.0 akkor a szolgáltatóknak, kötelességük kiadni ugyan úgy, nem? Pár hét és szerintem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok