-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen forrásból származnak ezek a Firmware, mennyire hivatalos??
Ugrik a a garancia ha ezt firmware felrakom?
Ha hivatalos akkor mért nem jön meg OTA vagy a HiSuite -on keresztül?Nekem ez furcsa, hogy a megjelenés dátuma: 2017/07/20
[ Szerkesztve ]
-
szemesi69
addikt
-
zeusz55
senior tag
Sziasztok!
Azt hol tudom beállítani asszonynak hogy a mobil adatot figyelmeztesse? Pontosabban az már megvan de hónap 1-31 ig nézni és nem tudom a számlazárást beállítani ami nekünk hó közepe... ezt lehet??
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Zsocy155
őstag
válasz zeusz55 #18007 üzenetére
Szia!
Szerintem a telefonban nincs ilyen lehetőség. Én a 3G watchdog-ot használom.
-
zeusz55
senior tag
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
zgyorik
tag
Sziasztok.Sajnos frissítés után nem akar elindulni a telefonom.Valaki tudna nekem küldeni egy olyan linket amin megtalálok egy EMUI 3-as rendszert ami működik egy DUAL Sim-es P8 lite-n?jelenleg a Huawei logónál megáll a betöltés.
Válaszpkat előre is köszönöm. -
dlac75
csendes tag
A bootloader nyitás után nem fogadja el a B171-et EMUI: ALE-L21C128B130
Update errort ír
Tudnátok segíteni?
Köszönettel:
Laci -
lacy027
tag
A Google Play Szolgátatások 30%-al első helyen áll a fogyasztásban, gyakori az ébrenlét. Szinkronizálás, helyhozzáférés, helyelőzmények, wifi és mobilnet, minden létező alkalmazás leállítása a képernyő bezárásával stb. Szinte minden kikapcsolását próbáltam, mégis ébren van, mégis merül, amit már nagyon unok. A Play szolgáltatások újratelepítése megvolt. Kikapcsolok mindent, már-már úgy tűnik, hogy minden ok, erre gondol egyet és megint ébren marad a telefon. Hozzá kell szoknom a folyamatos merüléshez? 100%-ra töltött telefon 5 perc használattal 14 óra alatt kb 25-30%-ra merül. Lassan már semmit sem kapcsolok ki, mert hiába minden, úgyanúgy merül, de így legalább azonnal használatra kész, nem kell mindent visszakapcsolni.
Mit tudok csinálni? Root nélkül lehet látni részletesebb statisztikát az ébrentartásról, merülésről?Ritkán ilyen, mikor nagyjából észhez tér: Kép3
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
Megkaptam az EMUI 5.0 frissítést. Lehet tudni róla valamit hogy mi változott?hoppá hülyesgéet írtam. Hisutie frissült ezekszerint. Csak úgy adta be mintha EUMI frissülne
[ Szerkesztve ]
Gunner for life
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Telekomos P8 Liteom van. Nem tudjátok, hogy hol lehet rajta beállítani, hogy ha mással beszélek és közben van bejövő hívás, akkor kapjak róla SMS-t? Vagy írja ki, hogy van más bejövő hívásom. Régebben tuti tartásba tudtam rakni az első hívót és fel tudtam venni a másodikat.
köszi -
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok! Van akinek egyébként akadozik a P8 Lite vagy hasonló? Mert elgondolkoztam a vételén mert tetszik a telefon de egy ismerősöm mondta, hogy ne vegyek ilyen telefont mert "sz@rakszik" állandóan. Olvastam róla jókat meg a teszteken is jó volt ezért azoktól kérdezem akiknek van ilyen telefonjuk, hogy mik a tapasztalatok, hátrányai hasznélat közben, nem e eldobálja a wifit, blutooth stb. Köszönöm! Üdv
-
AMDaZERG_1
senior tag
Srácok, előre is elnézést kérek tőletek, mert sokaknak biztos egyértelmű a válasz, de nekem fogalmam sincs hol és mit kell beállítani a telefonon, hogy a külföldi EU roaming ne okozzon meglepetést.
A vodafone-t már vagy 1 órája próbálom hívni, de csak zenét közvetítenek.
Kérlek, segítsetek!Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Zsocy155
őstag
válasz AMDaZERG_1 #18027 üzenetére
Szia!
Beállítások-->Egyebek-->Mobilhálózat--> Ott ki tudod kapcsolni az adatroaming-ot.
-
dlac75
csendes tag
-
Zsocy155
őstag
válasz AMDaZERG_1 #18030 üzenetére
Szerintem igen, mert ha be van kapcsolva akkor csatlakozik roaming esetén.
-
ordog86
csendes tag
válasz Fuvaros #18019 üzenetére
Nekem is service fogyasztotta magasan a legtöbbet, mire több hét próbálkozás után rájöttem mi a hiba oka. Leszedtem a Play services info nevű appot playről, amiben a telefonodhoz való google service programot le tudod tölteni (apk mirror-ról) és frissíteni. Nekem most a 10.2.98 (446-146496160) verziószámú van, azóta 1% alatt az app aksi fogyasztása.
-
gbal65
aktív tag
Sziasztok!
Elég jó áron van a Telenornál ez a P8 Lite.
Mivel sokat dolgozom nincs időm olvasgatni, rákerstem a témára de egyértelmű válszra nem akadtam.Ami állandóan elfogy nálam, az a RAM. Nem vagyok hardcore user, mivel számítógépet már ritkán használom ezért telefonról szoktam elintézni ezeket:
Facebook+messenger+zene+net (2-3oldal képekkel). Párhuzamosan mennyire futtatja 2 giga rammal ezeket? Újraindítgatja/töltögeti a weboldalakat vagy a programokat ha egyidőben használom őke?
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.:
gbal65iPod Touch 6. gen., 10.2 <<>>DIY 2x50W Bipolar Transistor AMP w. Infinity Alpha 5 speakers
-
törölt tag
Fenti hozzászólásom téves!
Javítom (Sajnos nem fértem bele a szerkesztési időbe)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
18037 hoászólás javítása (a link nem megfelelő) kérném az illetékeseket, hogy töröljék!
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Nekem tegnap 594-ről 596-ra, OTA-n van némi lemaradás. Annyit vettem észre eddig, hogy az EMUI 4.0.3-as, az ikonok háttere világosszürke lett, kicsit több a szabad RAM és mintha gyorsabbak lennének az animációk.
[ Szerkesztve ]
-
Hewfgtr
csendes tag
Rendben felmegy a B600-as? Próbáltátok már?
-
Hewfgtr
csendes tag
UPDATE: rendben felment a B600-as ROM.
-
Zsocy155
őstag
-
hundeep
csendes tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki egy telekomos 150b587es fw-t adni?vagy,ha van újabb akkor azt Mert ami fent volt pár hónappal ezelőtt itt, már nem elérhető
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Atas76
csendes tag
Sziasztok ma jelezte a telom ami független dualos , hogy van rá frissítés ami B598 engedhetem vagy ne? Köszi a válaszokat
-
dlac75
csendes tag
Adott egy ALE-L21C128B130 Telenoros teló!
Szeretnék frissíteni szoftvert, mert volt 1-2 gondom a Bluethoot kihangosítómmal!
Cssazsi nagyon sokat segített már és eljutottunk addig, hogy a B171 felment rá! Utána szerettem volna a "custom" (vendor) mappában lévő cuccokat is feltenni SD-ről, de újraindítás után "Software install failed! üzenetet kapom!
Újraindítom és csinálok egy FR-t (2 gombosat) a leírás szerint! 13%-nál "Reset failed!" felírat fogad!
A telefon elindul, használni lehet!Megpróbáltam tovább menni és a B551-et rátenni, de akkor teljesen megáll a rendszer és a logóig jut csak el!
Visszatettem a B171-et, így megy a telefon, de nem ez volt a cél!
Szeretnék segítséget kérni, hogy találkozott-e már valaki ilyennel, és hogy lehetne ezt megoldani!
Köszönöm szépen ha tud valaki segíteni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Bontatlan Google pixel 8 Pro 12/128GB Obsidian 2026.11.24-ig Garis
- Apple Angol, Skót, Ír, UK, Arab, Málta fej MacBook iPad iPhone töltőkhöz
- Xperia X PERFORMANCE Graphite Black, Dobozos, újszerű!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256 Fekete
- ÚJ Bontatlan Iphone 16 Plus / 16 Pro / 16 Pro Max Kifizetett! Garanciával! Szállítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest