-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kin Tan Te
tag
@DrDobos & Gstyler
Pontosan emiatt a kérdés miatt jöttem, de ti már meg is adtátok a választ!
Köszönet!
K-T-T -
SeLe
tag
Sziasztok!
A 2015.decemberében vásárolt független készülékem eddig hibátlanul működött majd a hètvègèn èszrevettem, hogy nem mindig kapcsolódik a wifi hálózathoz. Ekkoriban semmit nem állítottam a telefonon. Már frissítettem B550-re, de már règebben. Ha sikerül is nèha kapcsolódnia 1 percen belül szétbont. Hálózatot látja, jel erősség kiváló mégsem tud kapcsolódni. Hard reset megvolt, nem javult. Hardware probléma lehet? Küldjem vissza gariban? Találkozott valaki hasonló problémával?
-
törölt tag
-
athomi
veterán
Van valami hátránya, ha lengyel rom-os telefont kapok?
-
kutga
nagyúr
Nézd meg mi szerepel a garancialevélen. Én egyszer vásároltam emagtól, ott saját garipapírt adtak, tehát nekik is kellett visszaküldeni.
Ezt a telefont MM-ben vásároltam, ott Huawei gyártói garipapírt kaptam, az azon feltüntetett szervizekbe vihetem a telefont.
Let the Zone take me if I am.
-
athomi
veterán
Volt már garanciális ügyintézésem emag-nál. Bejelentettem a hibát, 2 nap múlva jött a futár a termékért, rá 1 hétre meg jött az értesítő, hogy küldik a csereterméket.
asound: Vagy ha a szervíznek nehézkes/költséges visszajuttatni, akkor viheted az MM-nek is, mivel náluk vásároltad. Más kérdés hogy megpróbálnak lepattintani.
[ Szerkesztve ]
-
scabiosa82
tag
Szevasztok!
Nem tudom működésre birni a hangvezérlést fénykép készitésekor 6.0-án.
Valaki más is tapasztalt ilyet? -
kyru74
aktív tag
-
SeLe
tag
Független Dual készülékemen OTA frissítést jelzett: ALE-L21C432B564
-
gianone
őstag
Rendes dolog a dualosított telekomostól, hogy jelzett és frissített OTA-n.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
senior tag
Nekem meg sima jelzett ALE-L21C432B565 írt ki
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
scabiosa82
tag
válasz scabiosa82 #10717 üzenetére
Az OTA frissítés megoldotta a hangvezérlés hibát fényképezéskor
[ Szerkesztve ]
-
Andris837
senior tag
Telekom függő készülékekre mikorra várható a frissítés?
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
gianone
őstag
SMS-re villog a LED? Dupla betű megjavult, akinél volt?
Nokia 1610i Huawei Nova
-
DrDobos
őstag
válasz gianone #10727 üzenetére
Az elso kerdesre nemtudok valaszolni, a masodikra pedig azt, hogy van amikor elofordul, de lenyegesen keeveset. Most peldaul telefonrol irok, es mivel sokat gepelek eeleg gyorsan. Mint latod most aalig forduul elo, tehat a hiba fennall, de lehet lenyegesen kevesebb mint volt az 5.0val.
Samsung Galaxy A55 5G
-
Clapaucius
tag
Sziasztok!
Lehet TOTÁL béna vagyok, de hogy tudom a záróképernyő hátterét folyamatosan váltakozóra beállítani?
Friss a készülék, elállítottam fix-re és most nem tudom beállítaniKöszi!
....
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött frissítés a készülékre B200-as volt eredetileg pénteken kapta a párom szülinapjára, felettem a B560 szombaton és ma lefrissítette magát B564 a készülék.
Kíváncsi leszek milyen lesz mert a B560-nak az aksi idő igen gyenge volt reggel 6-tól délután 17-ig 31%-ra csökken úgy,hogy egy hívása volt a páromnak egész nap.[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
törölt tag
válasz Clapaucius #10729 üzenetére
Magazine téma lezárójában vannak váltakozó képek. Abból van több kép-csomag is.
-
törölt tag
válasz mackoapo11 #10740 üzenetére
Az érdekes mert az előző telóimon mindnél jelzett
Beszélni nem beszélek a viberen sms helyett használom[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Nekem B200-on még mindig nincs OTA frissítés.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
törölt tag
válasz Namelesske #10742 üzenetére
Manuálisan fel tudod tenni. Annyira nem jó ragaszkodni az OTA -hoz.
-
Z.É.T.
őstag
válasz #70516736 #10741 üzenetére
Néhány hónapja van gond a viber led jelzéssel tudtommal.
Mate8-on megoldást a Light manager hozott.
Hátha P8 Lite-on is beválik... -
ANDROID???
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Tomikaa.
tag
Köszi, hogy szóltatok a frissítésről.
Érdemes B550-ről B564-re frissíteni OTA-n? Teljes újrarakással nincs már kedvem megint vacakolni.
-
törölt tag
válasz Tomikaa. #10746 üzenetére
Amíg nincs belőle general, addig ráérsz újratenni. Csak mindenképp ments előtte.
azka79:
Elég sok Huawei -nél kellett segítenem az OTA után keletkező hibák miatt. Nem 100%, de nem ritka. Ezt csak a HiSuite -on keresztül frissítés tudja überelni, na az botrány.Cfc_Boy:
Már egy ideje gondolkoztam honnan ismerős a neved, csak most figyeltem az aláírásod. POP C7.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz #86973952 #10749 üzenetére
Egyébként szerintem van. Spanyoloknál valahol láttam 1,5 gigásat fórumon. Gondolom, ő Lollipopról frissítene? Ha jól értem, ez generál volna, nem?
Épp akartam kérdezni, hogy nektek nem jött-e szembe a magyar fájl.Na ez az, nem?
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest