-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz #46136832 #18900 üzenetére
Elírták, nem előszőr és nem is utoljára
Itt is elérhető [link]<language name="hu-hu" code="1033"><features module=""><feature>Ez a frissítés a rendszerverziót EMUI 4.0-ra módosítja, és feladata az Android 6.0 operációs rendszerhez történő adaptálás. A korábbi verziókhoz képest az Android 6.0 biztonságosabb, stabilabb és jobb az adatkezelési teljesítménye. Az EMUI 4.0 számos újdonságot tartalmaz, többek között a kötegelt fotónyomtatást, a névkártya funkciót és az iránytű szenzort, emellett optimalizálja a kezelőfelületet és a beállításokat.
</feature></features><features module="[Galéria]"><feature>
Még több címkestílus. Szerkesztheti a címkék betűméretét, színét és helyzetét.
Új Megjegyzés hozzáadása funkció, mely lehetővé teszi emlékeztető szöveg hozzáadását a fotókhoz.
Optimalizált album funkció, mellyel az album létrehozása után azonnal elhelyezhet benne fotókat.
Optimalizált nyomtatási funkció, mellyel egyszerre több fotót is nyomtathat.
</feature></features><features module="[Névjegyzék]"><feature>
Kiegészítve az Intelligens csoporttal. Ha egy névjegybe beírja a vállalati információkat, a névjegy automatikusan átkerül a megfelelő vállalati csoportba.
A névjegyben szereplő névhez hozzárendelhető QR-kóddal a névjegy információk egyszerűen és pontosan megoszthatók.
Névkártya funkció. Ha beszkennel egy névkártyát, a telefon képes elemezni és kiolvasni abból a szükséges információkat, melyekkel automatikusan létrehoz egy új névjegyet.
</feature></features><features module="[Szöveges üzenetek]"><feature>
Új funkcióval kiegészítve, mellyel a küldés után 4 másodpercig visszahívhatja az elküldött szöveges üzenetet.
Új Összes megjelölése olvasottként funkció, mellyel az összes olvasatlan üzenetet olvasottként jelölheti meg.
</feature></features><features module="[Alkalmazások]"><feature>
Új iránytű és szintező funkció, mely segít Önnek megtalálni a megfelelő irányt.
</feature></features><features module="[Beállítások]"><feature>
Időzített be- és kikapcsolási funkció, mellyel telefonja az Ön által beállított időpontban automatikusan be- vagy kikapcsolható.
Újabb ébresztési hangjelzés időtartamok.
A Beállítások menü értesítési panel és állapotjelző sáv opcióval egészült ki.
Az intelligens szövegszín funkció a főképernyőn megjelenő szöveget a háttér színösszeállításának függvényében automatikusan fekete vagy fehér karakterekkel jeleníti meg.
Optimalizált hangzásbeállítások és lehetőség a hangzás fokozott kiemelésére.
Optimalizált akkumulátorkezelő az elegánsabb kezelőfelület érdekében.
</feature></features><features module="[Frissítési megjegyzések]"><feature>
1. Ha valamelyik más gyártótól származó alkalmazás nem kompatibilis az Android 6.0 operációs rendszerrel, frissítse a legújabb verzióra a Google Play áruházban.
2. A főképernyő elrendezése enyhén megváltozhat.
3. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait. Ha frissítés közben bármilyen problémát észlel, kérjük forduljon segítségért az ügyfélszolgálathoz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
sandró60
addikt
Meg szeretném kérdezni,hogy ehez a telefonhoz lehet használni [ilyet]
Akinek tapasztalata van legyenszives megosztani -
Trooper82
senior tag
Feltettem a 608-as Romot, újraindítom, verzió 602, kernel augusztusira frissült...
Kb 100 mega az update.app.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki fel akarja rakni a B607/B608 romot az innen szedje le. Dual simes az tuti jó!
-
pityesz1
csendes tag
2 sim kártyát használok és az lenne a kérdésem,hogy be lehet -e állítani,hogy adott személyeknél a cégesről másoknál pedig a magánról kezdeményezze a hívást?
Csak azt lehet beállítani,hogy mindig kérdezze meg?
Más megoldás nincs? -
Balerik
aktív tag
A "Jegyzettömb" -t miképpen lehet kimenteni, és visszaállítani?
Elmúlik.
-
sandró60
addikt
Ma kipróbáltam egy Samsung headset-el.Mivel nem kaptam hozzá az eredetit.Hát mit ne mondjak a hang minőség-zene Mp3-hagy kívánni valót.
Kérdésem használ valaki olyan lejátszót amiben van Equalizer?Észre vehető a javulás a használatban? -
BalogGergely
csendes újonc
Sziasztok!
Problémám a következő:
Teljesen random, hívásnál nem vagyok elérhető, ma is kezemben a telefon frissít , és csak másodszorra csörögtem ki, teljes térerő mellett. Ez egy ideje előfordul és igen kínos.
Szoftver lehet vagy mint a múltban az ericsson telókon végfokhiba.
ALE-L21HUNC150B205
Android 5.0.1
Emui: 3.1
Saját maga nem talál frissítést"A kevés tudás veszélyes. A sok is."
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Telefonváltásból megmaradt 2 db gyémantüveg képernyőfóliám.
Bátyámnak adtam a telot spigen tokkal nem bánta meg, hogy lecserélte a honor 3c jét gyorsabb is és jobb képeket is készít mint a régi.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nsrking
senior tag
Sziasztok!
Sajnos szeretett készülékem baleset érte Motorozás közben kb 80 km/h tempónál kirepült a zsebemből... Akárhogy próbáltam nem tudok bele életet lehelni...Ha be is kapcsol akkor is csak a huawei logóig jut el egy pillanatra és kikapcsol.. ha töltőn van pár másodpercenként villan csak be a töltés jelző ikon , de nem halad semerre a töltés..
A kérdésem az lenne hogy tudnátok e valami biztos megoldást arra hogy tudnám róla lementeni az adatokat? Teli van nagyon fontos képekkel és videókkal. Lentebb linkeltem egy két videót hogy pontosan miket művel..
Előre is köszönöm a válaszaitok! -
szemmelver
aktív tag
-
sandró60
addikt
válasz szemmelver #18936 üzenetére
Bezzeg a régebbi típusú mobilban ki lehetett venni az akksit.A beragadt dolgok törlődtek.
-
Mr. Nimbus
senior tag
Ezt nekem is csinálta egy darabig, csináltam factory resetet és egyesével rakosgattam vissza az appokat, utána megint előjött. Azt amikor úgy döntöttem, hogy feladom, akkor egy csomó alkalmazás frissült és eltünt. A poén az, hogy nem tudom melyik alkalmazás csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Zsocy155
őstag
Lehet, hogy a gyári visszaállítás kevés és factory reset kellene.
-
sandró60
addikt
válasz ANDROID??? #18941 üzenetére
Bocs belestem abba a hibába,mint másik fórumon ahol elég aktív vagyok.
Ott én is szoktam az újonnan belépő fórumtársaknak ajánlani az összefoglaló olvasást -
colonell
senior tag
Esetleg Naptári bejegyzés melyhez lett rendelve riasztás (pontosabban nem lett kivéve,hogy ne riassza az eseményt?
-
w.miki
veterán
P8 lite-on hogyan lehet BE kapcsolni a google fiók automata szinkronizálás-t?
Most adtunk hozzá gmail fiókot, és azt írja a szinkronizálás KI van kapcsolva.
Nem tudom, hol lehet be.Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
acronka
tag
válasz acronka #18825 üzenetére
Huawei szervíz két nap után visszadobta, hogy román piacra szánt készülék
Azt hittem a "Két év teljes körű gyártói garancia**" nekem tök jó lesz!
Most a bolt kiküldi, és egy hónap után már vissza is kapom.
Ráadásul innen vettem az anyósom p8lite-ját is, aminél szintén fennál ugyanez a wifi-bt probléma, és az én p9-emet is. Ja, a p9-nek meg a képernyője érzéketlen néha. Remek!Valaki mondja meg, ha független magyar piacra szánt készüléket akarok, hol vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest