-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
Ez jó független dualosra?
-
bencsyp18
csendes tag
válasz scabiosa82 #17208 üzenetére
Ez engem is érdekelne
Meg hogy érdemes e mi az újdonság. -
gianone
őstag
válasz pulyka jocó #17212 üzenetére
Ez nem OFF, de inkább ne. A B587 megfektetett pár telót. Elvben szedhetnél, a gyakorlatban nem.
Nokia 1610i Huawei Nova
-
ANDROID???
addikt
válasz pulyka jocó #17214 üzenetére
Módjával a ROM-okkal, mert nem bármely ROM-ra lehet bármit, tenni.
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Kinek sikerült feltenni már a B594-t?
Miért nem tudom B584-re felrakni?
Több helyről is letöltöttem és FirmwareFinder-ől is leszedtem kicsomagoltam és bemásoltam a Sd kártya gyökerébe dload mappába/update.app-ot és mikor elindítom a frissítést a állandóan sofware install failed ír ki.
kipróbáltam Sd kártya nélkül közvetlen a telefon gyökerébe és úgy sem sikerült mikor próbálom felrakni szerintetek hol hibázok?[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
pulyka jocó
senior tag
válasz ANDROID??? #17215 üzenetére
Itt a Huaweien nem értek hozzá, sokkal másabb mint egy Samsungon. Mikor ace 3-at használtam, azzal mokoltam, Android 5 meg 6-ot raktam rá gond nélkül
-
kyru74
aktív tag
válasz bencsyp18 #17219 üzenetére
Szia!
Sajnos még vélemény nem tudok mondani tegnap késő este tettem fel és az asszony telója.
Este mikor haza érek akkor kapok visszajelzést tőle egyáltalán,ha észrevesz valami változást rajta.
Csak később tudok választ adni mikor én is kezembe veszem majd egy kicsit.
Annyit tudok,hogy kétszer kellet csinálnom Factory reset-et mert először a Viber-nél nem volt értesítési hang pedig semmiféle mentést nem állítottam vissza.[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
scabiosa82
tag
Látszatra semmi változás nincs benne, de 2-3 nap nyúzás után kiderül minden róla . A changelog csak biztonsági frissítést ír, így nagy baj nem érhet minket.
[ Szerkesztve ]
-
Steelers
senior tag
No felpakoltam én is a B594-et.
Annyi újdonságot találtam (bár abban nem vagyok biztos hogy nem e volt már benne ), hogy a szelfi kameránál be lehet kapcsolni a képernyő vaku üzemmódot... tudom, ez írtó fontos dolog!
A többi majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz ANDROID??? #17227 üzenetére
Én mostanában ellustultam, és elkezdtem már P8 Lite-on és most Nován is használni a Backupot. A kezelők és ikonok, gyorshívások visszaállítását bátran ajánlom, sőt pár macerásabb appnál az adatokat is visszaállítottam minden gond nélkül. Az appot magát Playből, majd megnyitás előtt az adatokat mentésből.
Rengeteg időt lehet spórolni. Főleg a kezelőkkel. Nem kell a hálózati alkalmazásokat, az értesítéskezelőt stb. újra beállítani. Az ikonok is szuperek, pl. QuickShortcutmakert sem kell telepíteni újra, hogy meglegyenek az általa kitett ikonok.
Fél óra alatt megvan az egész belakás.Csak fontos, hogy először a letiltások, telepítések legyenek meg, és utána a visszaállítás. És friss mentés legyen.
Hibátlan az app, az kell, hogy mondjam, csillagos 5-ös Huaweinek.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
Joker88
őstag
nem lehet külön e-mail ; sms-üzenet csengőhangot beállítani ? vagy csak én vagyok a béna, és nem találom ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Joker88
őstag
válasz donnie.d #17231 üzenetére
Ebből a hozzászólásból töltöttem le a cirka 1,5Gb-os fájlt,kicsomagoltam Winrar-al, majd ezt a két fáljt egy "dload" nevű mappába bemásoltam az SD kártya gyökerébe.
Aztán megvártam míg 100%-ra felöltődik az akku.
Majd kikapcsoltam a telefont.
Utána bekapcs, de a három gombot ( hangerő le / fel + bekapcsoló gomb ) egyszerre le, míg rezzent.
Ekkor elengedtem a gombokat. egy kicsit tovább gondolkozott a Huawei feliratnál,majd megjelent egy kis kör, hogy "install updates".
majd ezzel szókrakozott cirka 10 percet, legvégül újraindult, mehetett a PIN kódom, és kész.( Én biztonsági okból,meg a Windows Phone 10 beidegződés miatt is, csináltam egy "alapállapotba hozás"-t.ergo mindent töröltem a telefonról, és ujra be kellett laknom, a mentéseket nem telepítettem vissza ! )
Remélem, segíthettem.
In loving memory of Garrett Lockhart
-
gojko.m
senior tag
Sziasztok!
A Google Fordítót szeretném offline üzemmódban használni a telefonon, de nem megy. Folyton ezt a hibaüzenetet kapom:
"Az offline fordítási fájl nem található. Ellenőrizze, hogy a behelyezte-e az SD-kártyát."Az offline fájlokat letöltöttem. Az SD kártyám a telefonban. Total Commanderrel írni is tudok az SD kártyára.
Mit kellene még beállítanom, hogy a Google Fordító is tudja olvasni az SD kártyát?
-
donnie.d
aktív tag
válasz Joker88 #17233 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen, de miután a fórumkereső nem dobott ki semmit (vagy én voltam a béna), így google segítségért kértem, s a hozzászólásod pillanatában már folyt a telepítést.
De azért köszönöm még egyszer.Csináltam már korábban ilyen frissítést, nem volt idegen számomra. Bár kicsit megijedtem, amikor a "rendszer optimalizálása" feliratnál "megakadt" 37%-nál vagy öt percig. Már akartam feljönni ide, hogy írjak mit csináljak, amikor felugrott 97%-ra.
Lehet én nem nyomkodom annyira, de mintha erősebb lenne a kijelző fényereje.
-
mufflika
tag
Van B595 1.6GB s cucc is érdemes már azt feltenni ?
-
qpali
csendes tag
Sziasztok,
Sikerült hozzájutnom egy P8 Lite-hoz. Frissítgettem, beállítottam, most ALE-L21C432B584 van rajta.
Szép is, jó is, azonban a bluetooth-al elég komoly problémák vannak.Első körben az, hogy időről időre fogja magát a telefon, és kikapcsolja a BT-ot. Számomra ez elég gáz, mert egy Garmin órát használok, amihez kell a BT.
Aztán rájöttem, hogy ennél durvább probléma is van a BT-tal. Kikapcsolt majd bekapcsolt Bluetooth mellett végeztem speedtest-eket wifin (több wifi hálózaton is). Az eredmények:
Kikapcsolt BT:
Le: 15,13M Fel: 28,52M
Le: 25,7M Fel: 10,16M
Le: 9,75M Fel: 10,38MBekapcsolt BT (de semmilyen BT eszköz nincs csatlakoztatva)
Le: 1,73M Fel: 5,95M
Le: 0,2M Fel: 10,51M
Le: 0,13M Fel: 3,00MVagyis, ahogy az eredményekből látszik a BT megöli a Wifit...
Valaki csinálna egy hasonló tesztet?! Az én telefonom hibás, vagy az összes P8 Lite-on durván belassul a wifi, ha be van kapcsolva a BT?
Persze tény, hogy mind a BT mind a WIFI 2,4GHz-en megy, de pl. a korábbi Motorolámon ez semmiféle problémát nem okozott. -
qpali
csendes tag
Köszi a segítséget.
Mivel nálatok nem jelentkezett a probléma, ezért leszedtem a Garmin óra progiját, és így már nálam is normális a wifi sebesség bekapcsolt BT mellett is.
Szerintem meglehetősen agresszívan próbál csatlakozni az órához, ez lehet az oka hogy ennyire zavarja a wifit. De hardveresen valószínűleg nincs gond a telóval.
Köszi még 1x!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest