-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diplomata
aktív tag
válasz Anonymus95 #17151 üzenetére
Azt próbáltam, meg az up down + bekapcsoló gomb újratelepítés, de ott meg leáll 4%-nál software install failed hibával.
-
Diplomata
aktív tag
de mintha fel lenne púposodva az akku, most nézem
-
Diplomata
aktív tag
válasz ANDROID??? #17154 üzenetére
Nem púpos, azt benéztem
-
Zsocy155
őstag
válasz Diplomata #17155 üzenetére
Nézz át ide! Mert nem mindegy, hogy melyikre melyiket rakod.
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.
Múltkor bekapcsoltak a képernyő zárat mintára viszont most nem engedi kikapcsolni.
(Rendszergazda szabályzat vagy adattár letiltotta)2 megoldást is próbáltam de egyik sem működik.
1- Próbáljam sokszor elrontani a mintát amíg pin-t nem kér és utána ki tudnám kapcsolni de akár 100-szor is próbálhatnám mert nem kéri a pin-t.
2- Hitelesítő adatokat is próbáltam már törölni de az sem segít.Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Üdv.
Szerk: Bocsi. Elsiklottam a keresés felett
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
-
Anonymus95
senior tag
válasz Rush77 #17158 üzenetére
Esetleg valami vírusírtó?
Vagy valami telefontitkosítás? Én anno egyszer ezzel szívtam meg a sony-n..telefon titkosítás után nem lehetett kikapcsolni a képernyőzárat csak factory resettel. De mondom alkalmazás is csinálhatja..vagy valami beállítás a fejlesztői lehetőségeknél vagy máshol. Próbálj visszaemlékezni, mi lehet amit állítottál. -
Rush77
aktív tag
Tudom, hogy nem leszúrni akartál de igazad van elfelejtettem. (nem szeretem én sem a fölösleges comment generálást)
@Anonymus95
Hát ez az. Azon kívül, hogy beállítottam semmi mást nem mókoltam a beállításokban.
Alkalmazásokat pedig törlöm ki a legfrissebbeket (esetleg a Simple okozhat ilyet?). -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Vennék üvegfóliát anno az Eazygurd üvegfóliát vettem volna ha lenne raktáron de sajnos jó áron már nem találok ami szállítással együtt olcsóbb lenne 2000,-Ft-nál mint a bestbyte-ban anno.
A cellect vagy xprotector fóliák mennyire strapák?
Fater honor 7-jén állandóan alápárásodik az üvegfóliának 1 hónap után.Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Diplomata
aktív tag
válasz Anonymus95 #17156 üzenetére
Az normális, hogy rádugva a töltőt be akar kapcsolni a telefon? Rádugott töltővel kikapcsoltam, de nem igazán látom hogy töltene, az sd kártyás telepítésnél is kiírja hogy 15%-nál alacsonyabb a fesz és utána egyből install failed, ezt írhatja a gyenge akkufesz miatt is?
-
Diplomata
aktív tag
válasz Anonymus95 #17165 üzenetére
Bejön a tcom logó ugyanúgy és újraindul a töltő bedugva. Kikapcsoltam közben, és 1 órát rá volt dugva, de alacsony feszültséget ír utána is a telepítő.
[ Szerkesztve ]
-
Diplomata
aktív tag
válasz Anonymus95 #17167 üzenetére
1 órát rajta volt simán
-
Diplomata
aktív tag
válasz Anonymus95 #17169 üzenetére
Persze, ezek már megvoltak.
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Asszony kinézte magának ezt a telefont. Ahogy utánaolvastam egész jó kis teló.
Jelenleg egy Meizu M2 Note-ot használt teljes megelégedéssel (csak összetörte, ezért kell új telefon).
Mi az általános tapasztalat a telefonnal? Mennyire stabil, akkuidő milyen a valóságban (böngészés,közösségi oldalak, gps, telefonálásra lenne főként használva)?Próbáltam Xiaomi felé terelni (van egy Mi Band2-je is, valamint a jó tapasztalat miatt), de nem tetszik neki egyik sem.
Huawei-jel még nincs tapasztalatom sajnos.Segítségeteket előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
Tanisz
senior tag
válasz gianone #17173 üzenetére
Köszi
A Dual Sim topikban érdeklődtem, hogy 50e HUF-ig milyen telefont ajánlanának, de nem nagyon reagált senki
[ Szerkesztve ]
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
hav
tag
válasz ANDROID??? #17178 üzenetére
Tényleg...
Nem konkrétam a logóval van bajom, de ha már a Telekomos, de független telefonomat Telenoros kártyával használom mért ne legyen rajta logómentes rom?
-
ANDROID???
addikt
-
hav
tag
válasz ANDROID??? #17180 üzenetére
Köszi!
-
Cry0
őstag
hoztam pár képet az akku merüléséről
amint láttam hogy a facebook illetve messenger van első helyen azonnal cseréltem le viszont olyan hibám van hogy a facebook régebbi verziója gond nélkül felment viszont messengernél azt írja hogy ez az alkalmazás nincs telepíte, illetve most már play áruházból se engedi letölteni...
Ötlet?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
válasz Anonymus95 #17183 üzenetére
100000% hogy le van törölve és sehogy se engedi felrakni.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
colonell
senior tag
Lenne egy olyan problémám, hogy kb az emberek akikkel rendszeresen telefonálok arra panaszkodnak, hogy rendkívül rosszul hallanak, látom hogy van ilyrn mikrofon bug az ödszefoglalóban, de nekem a legújabb 6-os droid van fent tehát nem stimnel sem a verzió sem a build. Előfordulhat így is? Factory segíthet ezen?
Ali21 független ds. Előre is köszönöm -
gianone
őstag
válasz szemesi69 #17189 üzenetére
Teljesen mindegy, ez nem ROM-kérdés. Nekem is mindig panaszkodtak, pedig aztán kb. az összes 6.0 volt rajta, ami létezik (B584, B586, B588 is), a vodásokon kívül. Csak ha rettentően odafigyeltem, hogy a mikrofonba beszéljek, akkor volt 100 %-osan hallható.
Placebó. Ahogy az értesítést is ROM-hoz kötni.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
bencsyp18
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg van valami megoldás arra, hogy legyen auto focus ? mert kameránál elég zavaró tud lenni felvétel közbe , esetleg valami mokolt megoldás ?
-
-
gianone
őstag
ALE-L21C432B594
Próbáltátok?
Nokia 1610i Huawei Nova
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest