-
IT café
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz csipszikutya #17500 üzenetére
Amennyiben a készülék szolgáltatótól vásárolt origi volt és azóta nem lett rajta semmi piszkálva a BL zárva lesz.
-
csipszikutya
senior tag
válasz ANDROID??? #17501 üzenetére
Szolgáltatos és nem piszkált telefon. Köszi!
-
pomm
tag
válasz Peaceliker #17466 üzenetére
Fejlesztői mód bekapcsolva, usb debugging bekapcsolva, hisuite engedélyezve?
üdv: pomm
-
snake1977
őstag
válasz Csatsa #17504 üzenetére
OTA-n keresztül nem talál frissitést, esetleg tudsz valami leírást adni hogyan tegyem? A P7 után kicsit macerásabbnak tűnik ez a telefon, mármint szoftverezés szempontjából.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
MaTpr0F
senior tag
válasz ANDROID??? #17495 üzenetére
R.F. nem tudom micsoda, egyébként nem tudom melyikkel van frissítve, gondolom amit a telefon felajánlott.
-
Csatsa
tag
válasz snake1977 #17505 üzenetére
Belső memóriából mindent mentsél le ami fontos neked (képek, zenék stb), Töltsd le innen [link] a 895-ös rom-ot, ha ez megvan akkor csomagold ki és az update file-t másold át az sd kártyára a dload mappába (ha nincs dload mappa csinálj egyet) Ezután lépj be a tárcsázóba és írd be hogy *#*#2846579#*#* válaszd a 4. pontot "software upgrade" és mehet a frissítés, ha lefrissült a telefon és elindult akkor még egy factory resetet kell csinálni szintén a tárcsázóból belépve *#*#2846579#*#* és az 5. pontot kell választani Restore Factory
-
szemesi69
addikt
válasz Csatsa #17512 üzenetére
Lehet, viszont már ketten is írták vodások, hogy szervizből C02B892-vel kapták vissza, szóval tök mindegy, amíg C02 vodásról van szó, és ugye amit szerviz tesz fel az hivatalos A másik, 589- ről is simán felmegy mindkettő finderrel Használatban semmi különbség nincs, annyi, hogy 895-ben nincs youtube
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Csatsa
tag
válasz szemesi69 #17516 üzenetére
A 895-ös változóan viselkedik, valamikor egyből csatlakozik a wifihez pár másodpercen belül, néha meg szintén mint nálad 8-10 mp is eltelik. Volt már olyan is hogy mikor hazaértem és mire a kezembe vettem a telefont eltelt fél óra is és nem kapcsolódott magától a wifihez csak mikor beléptem a menüjébe. Ettől függetlenül jól működik a wifi.
Tényleg, egy program segítségével elő tudtam hozni hogy mutassa a hálózati sebességet.[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
...sziasztok..segítsetek kérlek..lehet viber fórumba kéne írni, de itt akarom. Van egy g2 telóm, páromnak lg l65-je volt 2 évig elég gyenge teló, le is cseréltük nemrég és itt a lényeg. Az én g2-őm és ő lg65-jével a viber kifogástalan volt wifin a beszélgetésünk órákon át akár, erre most lecserélte egy huawei p8 lite-ra a telenornál, mert ár érték tudás arányban ez volt a legjobb! És azóta agyvérzést kapunk mindketten! Semmi paraméter nem változott routereinkben stb. csak az ő telefonja, és mikor hívjuk egymást, gyenge a jel, foszlányokat hallunk egymásból, alig halljuk a másikat összevissza hangosodik nem érteni a másikat stb. agyvérzés!!! Ez most a huawei miatt van, szarabb neki a wifi vevője mint az lg l65-é volt lehet? Vagy a viber szórakozik vagy mi van már
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
donnie.d
aktív tag
Valaki tudja hogyan tudom kikapcsolni a "x napja nem volt tárhelytisztítás a készüléken" figyelmeztetést. Minden nap megjelenik, és a halálba kerget.
-
Csatsa
tag
válasz AMDaZERG_1 #17527 üzenetére
Állandóan nekem se mutatja, csak akkor dobja fel a gps ikonját amikor egy program keri tőle, pl.: mikor az időjárás progi lekéri a pontos helyünket vagy a navigáció pozíciónál a gps segítségével.
-
pomm
tag
válasz Peaceliker #17519 üzenetére
Ha az első kettő meglesz, rádugod a telót a gépre és telepíteni fogja, majd engedélyezned kell a telefonon, hogy megbízható számítógép....
-
redati
tag
válasz snake1977 #17493 üzenetére
Szia!
Az enyémnek betört a kijelzője, így rendeltem hozzá újat ebay-ről, még nem érkezett meg, de majd leírom a cseréről a tapasztalataimat. Azt hiszem 18 dollár volt.
Hátlapot már cseréltem, azt amazonról vettem 5 dollárért. Teljessen megegyező volt az eredetivel, mid méretben és minőségben."...de hát ez tudjuk a kínai eladók esetében mennyire mérvadó..."
A Huawei is Kínai 😀[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
válasz redati #17532 üzenetére
Szia!
Köszi, szuper lenne ha a gyári minőséget hozná, kíváncsian várom milyen lesz. Allergiás vagyok a karcos kijelzőre, de annyira jó áron jutottam hozzá hogy bevállaltam. A hátlapom is csere érett, azt már aliexpressről rendeltem.
A kínai eladóknál úgy értettem, hogy ami nem eredeti arra is ráírják Vettem a P7-esemhez hátlapot még tavaly, "original" cimkével, de sajnos köszönő viszonyban sem volt a gyárival.Csatsa: Köszi, lehet neki esek, mondjuk ez a verzió egyelőre atomstabil, a wifi is 1-2mp alatt kapcsolódik, meg úgy unblock minden rendben van a készülékkel, kivéve a voda logót, az még mindig zavar.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
RAZERXX
aktív tag
Tegnap frissült b594 re mi volt ebben most? komplett nincsen amit dloadbol felrakhatok?
S8, I5 6400 3200hz,Asus 150I Aura,Hiperx ddr4 2133 mhz 16g,R9 asus rog strix vega 56 ,ssd m2 Plextor,Samsung evo 840, FSP GOLD +700W
-
Feri1977
senior tag
válasz trebrona #17530 üzenetére
Nem oldotta meg..megtettem...nem ez a gond..a viber nem változott neki és nekem sem, csak a telefonja..azóta totál készek vagyunk nem jó a jel...valaki írhatna aki viberezik, van e ilyen gondja, mert ez siralmas és nagyon elvagyunk keseredve..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
szilvaspet
tag
válasz Feri1977 #17535 üzenetére
Szia!
Nálunk jól megy a Viber ( iphone se, p8 lite), de a helyedben kipróbálnám a Whatsappot és a Telegramot is. Utóbbinak pár napja van hívás funkciója de jól működik. Ugyanúgy mobilszámmal regisztrálsz. Érdemes ezeket fent tartani és néha összehasonlítani, mert egy-egy programfrissítéskor nem mindig pozitív a változás.. -
aakosch
tag
Sziasztok!
Párom telefonjánál is előjött a wifi hiba. Azt szeretném kérdezni, hogy ilyenkor elég csak a telefont visszaküldeni vagy kellenek a tartozékai is.
Telekomos, így is használható a postás garanciáztatás?
Köszi szépen!
-
Feri1977
senior tag
válasz szilvaspet #17536 üzenetére
A sírógörcs kerülgeti párom és odabaszta ma majdnem már a földhöz ott tart! Elsőre minden szép és gyönyörű volt, gyors erős stb. aztán ez a rohadt wifi..leszedtük a whatsappot, de azzal is ugyanígy akad, foszlány a hang szar az egész!!! Nem tudom a huawei szerviz ügyfélszolgálatára, vagy a telenorba ahol vettük ott borítsuk rá az asztalt a másikra, mert nem tudunk b+ kommunikálni egymással, a normál hívás esélytelen, mert kártyás csomagunk van nem akarunk előfizetést az drága, és nehogy már ha már okostelónk van ne neten beszéljünk!! Teljesen elvagyunk kereseredve! Próbáltuk mobilneten is, de ott sem jobb a helyzet, az előző hulladék nevetséges lassú lg l65 telefonján nem voltak ilyen gondok!!
+ aakosch arra érted ami nálam van?
[ Szerkesztve ]
-
ricsike24
tag
Hello.Öcsémnek telenoros P8 lite teloja van.Android 5.01 van rajta Telenoros.Van hozzá esetleg android 6.01?Mert OTA.án azt irja neki hogy nincs frissités.Lehet tudni esetleg hogy telenornál mikor lesz?Előre is köszi
-
Feri1977
senior tag
válasz trebrona #17539 üzenetére
..értem..én írtam fent, hogy whatsappon is ez a helyzet..és semmi nem változott router stb. szinten...foszlány a hang akad rossz amióta ez a teló van..a régi lg l65-el ilyen nem volt..és mobilneten se jobb nagyon. :-( Neked jó, elhiszem, csak nem értem nekünk miért nem. :-(
-
trebrona
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
válasz trebrona #17542 üzenetére
..értelek..de nem hiszem tényleg..az lg g2-őm, meg az ő lg l65-je volt idáig 1 héttel ezelőttig bezárólag, a viber is ugyanaz a verzió meg nekem is mint volt. a különbség a telefonja, most a huawei p8 lite van, és azóta szar minden. Van egy szoba, ahol van a routere, de 2 szobával arébb a lg l65 simán vette élesen az adást és tudtunk érthetően beszélni, a huawei meg alig veszi lehet ez a gond, és szar foszlány meg akad az egész, whatsappal is próbáltuk, ugyanaz, mobilnettel is direkt, és ez a legdurvább, azzal is alig volt jobb, ilyen a régi szar lg l65-jével nem volt! Úgyhogy most nagyon tanácstalanok vagyunk/elvagyunk keseredve..mert a telefon meg fullos lenne és tetszik neki, de ettől kivan borulva és már én is.+sajnos nem netes...üzletből hoztuk el 1 hete boldogan..meg érted a szerviz mit tud tenni vele semmit, látja veszi a wifi jelet azt jónapot, azzal nem foglalkozik, hogy szarul veszi meg nem lehet rajta normálisan beszélni neten programokkal nem..?! :-(
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz ricsike24 #17540 üzenetére
A keresőt kellett volna csak használnod és már tudnád is a választ, tuti, hogy meg sem próbáltad. Telenortól várhatsz frissítést,.elég sokat kell majd várni.
Feri1977: nem a készüléktípus a rossz, a te készülékedben van a hiba, attól, hogy itt kiakadsz még nem fog működni Annak ellenére, hogy okostelefon az eredeti funkciójával, vagyis mint telefonálás nem neten, van probléma?
Másoknak megy a Viberen telefonálás, nyomj egy Factory Resetet, lehet segíteni fog.[ Szerkesztve ]
-
pomm
tag
válasz ANDROID??? #17546 üzenetére
Esetleg az sem lenne rossz, ha tudnánk melyik rom van fent Feri1977 telefonján....
-
PACSA75
őstag
válasz szilvaspet #17536 üzenetére
Sajnálom hogy problémád van a viberrel, sajnos erre nem tudok megoldást, csak ajánlom hogy próbáld ki a google duo t, igen egy újabb google s vacak, de sokkal jobban műxik, mint bármelyik messenger.
-
nemo003
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni a fórumon, de nem találtam megoldást.
A problémám a következő: A telefonon a chrome ban nem tudom beállítani a kezdőlapot, és nem lehet megjeleníteni a Home gombot.
Barátomnak ugyan ilyen készüléke van, ugyanaz a verzió számú chrome van telepítve. Neki, a beállításokban van kezdőlap beállítási lehetőség, nekem nincs.
Annyi a különbség, hogy az ő készüléke Vodafone függő, én a MediaMarkt ban vettem függetlenül.
Tud valaki erre megoldást, mert ez engem nagyon idegesít?Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest