-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
Sumptuous
senior tag
válasz Piotor #19049 üzenetére
Ahogy előttem is írták, valószínűleg beégés. Ha pár órára magára tudod hagyni a telefont, próbáld meg ezzel az appal helyrehozni: [link] A fix-re nyomva bejön egy ilyen színes "hangyás", csíkos villódzás. Azt hagyd menni egy pár órát (1-2 nem elég, inkább 6-8.. de akár egész éjszaka is mehet..) Legyen töltőn a telefon. Régen nekem egy beégett Samsung S5-öt "javított" meg. Pedig nem sok reményt fűztem hozzá, de úgy voltam vele, miért ne.. és meglepő volt az eredmény, mert teljesen eltűnt a beégés. Hátha nálad is beválik.
Szerk.: Ha nem beégées, akkor mi?
[ Szerkesztve ]
-
Piotor
tag
válasz Piotor #20673 üzenetére
Na most ezt jól leírtam. Tehát az oleofob valóban a vedouvegen van. Ha az oleofob lekopik töröld meg fotózás előtt, gondolom ezt egyébként is megteszi aki kicsit is igényes a mobilfotókra. ;) Ne várjunk fluoridos vedoreteget egy telefonon a kamera előtt. Egy RAW kép tiszta szégyen még úgy is, hogy sokkal jobb hardveres kamera képességekkel rendelkezik a P30 Pro mint rengeteg telefon, a képfeldolgozó algoritmuson múlik nagyrészt innentől milyen lesz a végeredmény. Aki azt gyanítja változik idővel, biztos nem lő nagyon mellé. El kell adni a P40, P50 szériát is. Gyanítom a hardver azért nem annyira más, hogy megérje cserélni, kicsit segítenek. Más kérdés, nekem pl. így ahogy van is megfelel bőven.
[ Szerkesztve ]
-
DrDoktor
senior tag
válasz Piotor #20673 üzenetére
Dehogy is bár így lenne .Réteg a külső üvegen is van G6 ,g4 Ascend p6 omon is szépen lekopott az évek alatt.Majd teszek fel fotókat ha végig nyálaztam a google fotó mappáim.Volt is belül garis ügyintézés.....LG g6 lila réteg vált le az üvegből.
Az hogy ez nem oliphobic vagy mi a kaka mindegy is.Az üveget is kezelik sok készüléknélCorning is okoskodik az üveggel.Ahogyan a többi gyártó.
[link][ Szerkesztve ]
A szerelem az szerelem ahogyan a propaganda is propaganda ukrán és orosz oldalon is!
-
Petszol1
csendes újonc
válasz Piotor #22311 üzenetére
Szia. A telefont bonyolult volt szétszedni?
Nekem is csinál még plusszban olyanokat, hogy a másik fél alig hallja a hangomat beszéd közben + a 2-es sim eltünik a semmiben. Újra indítás után megint megjelenik, ha nem akkor sim tálca ki-vissza és jó. 2-szer volt már javíttatni a TMX-nél. Sajnálnám lecserélni. Egyszerűen nincs ellenfele a megfizethető telefonok között! -
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22474 üzenetére
Köszi, mint utólag kiderült, a mikrofonok is vacakol, úgyhogy ezt fogom csinálni én is. Felújítom, mert egyébként egy nagyon jó készülék.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22482 üzenetére
Mennyi idő alatt jött meg alirol a cucc? Én az általad említett oldalon kerestem ki mindent, 9100 forint az ára kB. Egy akku, ujjlenyomat olvasó, a szalagkábel és ragasztó.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22488 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Akkor elvileg ha jól értem, először azt kicserélem, akkor talán meg is oldja mindkét problémát?!
[ Szerkesztve ]
-
Zoz
őstag
válasz Piotor #22508 üzenetére
Önkisülésbe is beledögölhet egy idő után, laptopnál már volt ilyenhez szerencsém, hogy a több éves vadiúj gyári döglött volt (megszűnt a gyártása), végül utángyártottat kellett venni.
Jelen esetben az már jó jel, hogy simán indult a teló, nem volt bootloop, mint nemrég valakinek. Most töltődik, aztán holnap kiderül hogy teljesít.
Főkamera újra működik a csere után, szóval az hülyeség amivel tele vannak a Huawei fórumok, hogy szoftver hibára gyanakodnak a homályos képek kapcsán, és várják a a javítást... egyszerűen csak megdöglik a kamera Az enyém két héttel a garancia lejárta után döglött meg... -
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22519 üzenetére
Köszi! Ezt értem, láttam már korábban is ezt javasoltad, csak amiatt aggódom, hogy nem fogom tudni visszaragasztani, mivel a telefon ettől függetlenül napi használatban van.
Aliról mennyi idő alatt jött meg a csomag?[ Szerkesztve ]
-
Petszol1
csendes újonc
válasz Piotor #22479 üzenetére
Szia. Irígyellek, hogy volt bátorságod magadnak szétszedni a telefont és megjavítani.
Én már 2-szer küldtem a tmx-hez javítani. Most megint ugyanazt produkálja mint előző 2 alkalommal. 1-es sim eggyáltalán nem működik, a beszéd hangom a másik oldalon halk és torz, az ujjlenyomat olvasó nem működik.
Az ujjlenyomat olvasó csak most tünt fel, eddig soha nem használtam.
Az alin a szalagkábel a és d verziója között nem látok észrevehető különbséget. Mi lehet?
[link]
Saját magam még nem mertem belepiszkálni.
A javítási lapon antenna alkártya csere szerepel. VOGUE-L29C a kód.
A telefon meg Huawei P30 Pro DS 256GB. (VOGUE-L29D)
Ez jelenthet valamit?
Most érdeklődtem a tmx-nél javítási költség iránt. Kíváncsi vagyok a nagyságára. -
K Norbi
addikt
-
petszol
tag
válasz Piotor #22622 üzenetére
Szia. Mai nap rászántam magam a szétszedésre. D verzió van benne. A hátlap levételénél megdöbbentem. Egy csavar nem volt a helyén, bele volt ragadva a ragasztó csíkba! 😡 A szalagkábel melletti jobbról! Persze hogy kontaktos volt! Mostlátja egyenlőre mind a két kártyát. Az ujjlenyomat olvasó viszont nem indúlt el. ☹️ Azt lehet valahol szoftveresen bekapcsolni? 🤔
A csatlakozókat átmozgattam. Nem láttam semmi hiányosságot a csatlakozóknál.
Üdv: PetszolÜdv: Petszol
-
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22943 üzenetére
Nekem is ugyanez volt, én is szalagkábelt cseréltem. Én ott vettem észre, hogy hibás a kábel, hogy nem működött az ujjlenyomat olvasó és a telefon nem hallotta, amikor mondtam, hogy "OK Google" (nyilván az általad leírt jelenség is megvolt). Amióta kicseréltem, azóta tökéletes mindkettő., Remélem sokáig fogja bírni.
-
Diokhan
addikt
válasz Piotor #22946 üzenetére
Én éppen iPhonet cseréltem le P30 pro-ra, mert egyre több gond volt az ios-el. Viszont ez a telefon azon kevés készülékek közé tartozik, ami legalább annyira tetszik, mint régen az iPhone (4S óta csak iphone-om volt ezelőtt, 2 kivétellel: SAMSUNG Note9 és Note10+). De ezt a cserét egyáltalán nem bántam meg, a mindennapi használat során rengeteg szempontból jobb a P30 pro, mint az iPhone, ami volt nekem (SE2022). Nekem bőven megérte felújítani.
Nyilván az iPhone 14 pro egy sokkal újabb készülék, biztosan jól működik és sokmindent tud, nekem nem volt még olyanom, de ha most le kellene cserélnem, sem azt választanám, inkább akkor S23 ultra lenne, árban nagyjából egyeznek.Peace nálam nem jött frissítés discordra.
[ Szerkesztve ]
-
tobias88888
őstag
válasz Piotor #22393 üzenetére
Elvileg van már 219es update is. Nekem továbbra is 149 pedig 7 hónap alatt simán meg kellett volna kapjuk a 169et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest