- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
-
IT café
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz zsizsef #6149 üzenetére
Sokan csináltunk ilyet, többször is volt írva magyarul is, hogyan kell :D Biztonságos, nem tudod annyira elbaltázni a telefont vele, hogy egy gyári beállítás ne hozná vissza.
A link nekem valami spanyol oldat hoz be, van ettől jobb guide is a neten. [link]
illetve magyarul: [link]Én inkább az adb "disable" parancsot ajánlom, ha valamelyik appot ezzel letiltod, és hibás működés lép fel, akkor egy adb "enable" után visszakapcsolhatod azt, és megszűnik a hiba. A sima "uninstall" parancs ezt nem tudja.
[link] Ezt az appot használd, hogy megnézd, melyik appnak mi a package neve.
Ha érdekel valakit, itt van mi mindent lehet az adb-vel csinálni:
[link]
[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz zsizsef #8259 üzenetére
Volt itt már téma....
Lehet akkor ott Tőled nem kérték a garlevelet stb. ,de azért ezt ajánlom mindenki figyelmébe:A huaweinél konkrétan itt láthatod a garis feltételeket:
https://consumer.huawei.com/hu/support/warranty-policy/
Kiemelnék 1-2 mondatot a link tartalmából:
"7. A HUAWEI kérésére a jótállási jeggyel vagy a termék gyári, vagy IMEI számát feltüntetõ számlával a garanciális javítás, vagy kicserélés érdekében a vásárlás idejét és helyét a Vevõnek igazolnia kell tudni. "
10. A jelen jótállás semmissé válik:
......
3) Ha a számlát vagy a vásárlást igazoló dokumentumot [az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot, mely tartalmazza a vásárlás pontos helyét, idejét, a termék árát, az eladó pecsétjét, valamint a termék modellszámát és az egyedi azonosítót (gyári, vagy IMEI szám) kivételt képez ez alól az érvényes elektronikus számla] a Vevõ nem tudja bemutatni.Használj Te is szabad szoftvert !
-
-
kp78
addikt
válasz zsizsef #20288 üzenetére
Ez akkor jó, ha a belső felén a toknak (ami a kijelzőre hajlik rá) van egy szilikonos (vagy vmi nagyon haosnló) réteg. Ha van gyárid, úgyis látod.
A legtöbb utángyártotton ez nincs, csak sima műanyag. Ez viszont sajnos karcolja kijelzőt, vagy a fóliát. Egy hónap után már látható nyomai vannak.
Amúgy az első Ali-s rendeléseken még volt amelyiken volt, aztán rendeltem a következőt, azon már nem.
Reklamáltam, fotóztam nekik, h mi a bajom, de nem jutottam velük előbbre.
Többet nem tudtam már olyat venni, amin van fólia.
Ez bnő P30-as tokja volt.
Az első is utángyártott, de fóliás belül, a következő már gagyi műanyag csak.
Össze is cseszte neki az üvegfóliáját.
Ha van rajta fólia. egy darab engem érdekelne[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz zsizsef #20291 üzenetére
Én akkor köszönöm nem kérek.
Érezni is a fedlapon, h tiszta műanyag, vagy van rajta egy fóliaréteg.
Mindegyik olyan? Egy helyről rendelted őket?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz zsizsef #20293 üzenetére
Az egyikkel szerintem leveleztem én is.
Volt egy, amelyik az itt is csatolt képek alapján mondta, h az övé tuti olyan amit keresek, nem műanyag, rendeljek nyugodtan.
Persze megérkezett egy gagyi sz@r, már bocsánat a kifejezésért.
És még csak vissza sem kaptam a pénzem, hiába mondtam, h direkt előre leleveleztük, h milyet keresek.
Ilyen műanyagos van 2 a fiókban nekem is.
De tényleg jobb ezeket nem használni, vagy készülni rá, h az (üveg)fóliát tönkreteszi.
Csak nekem nincs fólia a telefonon, így pedig abszolút használhatatlan a tok számomra.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest