Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    válasz Lacccca87 #20473 üzenetére

    Ez nem ferdítés, de úgy látom spec szemüvegen keresztül látod a dolgokat. Amúgy miskolc kisváros menetrendjéhez használt Androidos APP nem volt elérhető, amit elsőként kért barátom, hogy telepítsem a készülékére [link]
    A többit szerintem hanyagoljuk, mert ezt sem hiszed el, viszont meggyőzni sem akarlak (ellentétben veled) + (ipad megvan - ajándékba kapta -, használja, de telefonja Androidos marad). Pont.
    Sajnos ezen a készüléken még privát DNS beállítására sem volt lehetőség, de ezt biztos csak én nem találtam meg...mentségemre szóljon, hogy második iOS készülék volt amivel közelebbi kapcsolatba kerültem.
    Időjárás widgetből sem akadtunk ingyenes reklámmentes verzióra, de ezt betudom a max 20 perces APPstore találatok közötti rövid idejű válogatásnak/próbálkozásnak.

    Baráti körből, ami egyből beugrik: YT Vanced

    Saját felhasználást már meg sem említem, mert tutkó, hogy a 80...100 telepített esetleg meg is vásárolt APP jelentős részéből szintén nem lesz alternatíva. Bedobok egyet, amiből ránézésre nem lesz: vonatdroid [link] - munkám során jelentősen sokszor használom (nem, nem néztem, hogy elérhető-e APPstrore-ban)

    De Te nyugodtan használd, engem az nem zavar, csak kvára nem alternatíva semmilyen szempontból számomra és sokak számára Apple készülék. Bár lehet, hogy sokan vannak/lennének akik ha sok APPot elengednek, biztos megfelelne számukra olyan készülék is....

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák