-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
stilo18
addikt
válasz Red Bull fan #27653 üzenetére
Azért ez az új HTC elég poWa lett...
ízig-vérig csúcs model most...!#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
MaddeNNNN
őstag
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
spawn21
veterán
-
szekra
addikt
válasz dani3l #27645 üzenetére
1. Akárki akármit mond, nekem nem.
2. De igen, kevésbé van útba, "felülről" jön a kábel, nem alulról, ahol esetleg ha túl mélyre nyomom egy nagyobb lendülettel, meg is törhet. Nem akadok bele.
3. Te vagy az én párom.Én sem nyitok vitát, inkább lezárom, tényleg megszokás kérdése. Szerintem felül van a helye a jacknek és punktum.
-
Tiger.
nagyúr
-
stilo18
addikt
Van egy olyan érzésem, hogy ma délután jön a Sense 6...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Badboys
őstag
válasz Nuada herceg #27660 üzenetére
Ez így igaz .
Mint már írtam szerintem akinek nincs, annak már csak a 4.4.3 al jön és csiszolják még.
-
jozso1989
őstag
válasz Nuada herceg #27660 üzenetére
Végül is volt időnk letölteni, jogos!
(#27659) stilo18: Úgy legyen!
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
kenny123
addikt
A lockscreenről hogy tudom kiszedni az aznapi naptár eseményeket?
yo
-
dns86
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy a GPE a szoftvert nem a Htctől kapja, hanem a Googletól. Szal a Sense-s telefonokra át kell ültetni a 4.4.3-t.
Apple iPhone 14 Pro Max, Apple Watch S7, iPad 2022, Macbook Air, iMac, Apple TV 4K
-
dani3l
őstag
Akarmilyen meglepö, de a GPE is a HTC-töl kapja a szoftvert, raadasul elvileg Sense alapu az is, tehat lenyegeben csak kinezeteben nem Sense-es, de nem AOSP.. Csak egy lepucolt Sense rom.
En is racsodalkoztam multkor, ezert van az, hogy pl a Sense kernelek kellenek a GPE romokhoz is, nem az AOSP.
Szoval ott anyi elönye van a HTC-nek, hogy nem kell a Sense elemeket frissiteni, csak magat a rendszert.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Tiger. #27658 üzenetére
Köszi a tippeket, de nem ezek. Legjobban még a Füles mackó látványvilágához illik, de színesebb volt látványra, ahogy emlékszem. Ha van még tipped, inkább privátba, mert még OFF-ba se nagyon illik a topickba
A Sense 6-os egyébként akik nem kapták még meg ki fog jönni előbb, minthogy úja larendszeresre várjanak. Annak az elbírálása megint hetekbe telne, mindenki kapja, csak csúszásokkal.
(#27652) spawn21: úgy ám, jöhet egy nekem is
(#27668) dani3l: majd érdemes délután xda-t lesegetni, hogy készülnek-e vele a rom-ok.
.
-
dani3l
őstag
válasz Steve1207 #27669 üzenetére
Jo lenne, mert az eddigivel nem vagyok teljesen megelegedve..
Meg ha jol lattam uj kernel forraskodot is adott ki a HTC, remelhetöleg abbol is kihoznak valami frankot, mert eddig azthiszem valami tavalyi volt a legfrissebb az M7-hez..Egyebkent probalt mar valaki GPE romot? Milyen a Sense-hez kepest?
-
Steve1207
veterán
válasz dani3l #27670 üzenetére
Aki szereti az AOSP-t annak menőbb az, kicsit pörgősebb, ahogy lestem videken. Nekem pl hiányozna a kamera funkcionalitása, mert elég gyér a GPE-s. Egy kigyomlált Sense 6-os csak a fő cuccokkal szerintem többet tud és nem sok különbség lehet sebességre, igaz nálam számít az UI is, szeretem, ezért van elvégre HTC-m.
.
-
jozso1989
őstag
Hogyan tudom kikapcsolni a rezgő értesítést, hogyha pl. Messengeren írnak, ne rezegjen? Bár nem mindig rezeg, én nem is értem, hogyan működik ez. Mindegy, azt szeretném, hogy egyáltalán ne rezegjen.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Cruzolka
aktív tag
Apa kezdőődiiik!!!!
Sense 6, t-mobil, és -független, nálam má' csorog[ Szerkesztve ]
Zolka
-
dani3l
őstag
válasz jozso1989 #27672 üzenetére
Messenger - Beallitasok - Ertesitesek..
(#27671) Steve1207: Jaja, en is szeretem, mostmar letisztult, szep (egy-ket elem kivetelevel..) felület lett. Desire korszakomban volt CM fetisem, mert az akkori Sense egyreszt nekem kicsit tul cifra volt, masreszt szerencsetlen telefon rendesen elhasalt töle, keves volt az a hw mar hozza..
Nekem idönkent erdekes modon egyaltalan nem jelez a Messenger mostanaban, pedig ha megnyitom, ott az uj üzenet.. Mondjuk ugy vettem eszre többnyire akkor fordul elö, mikor elötte gepen beszelgettem.
[ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz dani3l #27675 üzenetére
Köszi szépen... tényleg. Basszus, de hülyének érzem most magam, nem tudtam, hogy van több beállítás, mert csak annyit ír: értesítések: bekapcsolva. Azt hittem ott csak ki-be kapcs van és szevasz. OMG.
(#27676) Steve1207: Neked is köszi.
Jujjj, magenta függőknek is van már Sense 6, vagy HTC-nél nincs különbség függő-független között mint Sonynál, mindenki egyszerre kapja?
[ Szerkesztve ]
-
Red@Arc
tag
Nektek, akik most kapják, mi a verziószám?
...csak álmodni mentél! https://www.flickr.com/photos/138293221@N04/
-
_Flood_
aktív tag
HTC__001 semmi
-
Juliuska
senior tag
Újabb feature-ra bukkantam a Sense 6 kapcsán -> híváskor csak a fejemhez kell emelnem a telót és máris beszélhetek (pict)
Asszem anno hurrikan okosította fel kütyüjét hasonlóval, melyet ki is posztolt a 3. pontban.[ Szerkesztve ]
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó, mert egyszer TÉNYLEG az lesz...
-
BenHans
addikt
Megjött itt is pároméra. (voda-HTC_032) 5.11.401.10. ugyanez jött ki korábban is szóval nem hinném hogy azért jött ki ez később mert javítottak volna rajta, szóval sztem csak valami szerver leterheltség miatt függeszthették fel.
Mikor jön már a 4.4.3???
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Jolet
őstag
nekem is lejött és tré-s vagyok
hogy lehet azt a 3 pontos sávot eltüntetni alulról?
amúgy sokkal gyorsabb, de csúnyább is lett :-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Jolet
őstag
hol tudok további témákat ingyen letölteni?
a frissítés óta pl. a wifi gomb és társaiban a rajzok a téma színeivel jelenik meg
én egy sima kék hátteret használok, és azzal nagyon gáz a zöld, a lila vagy a narancs szimbólum
csalódott vagyok :-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Derrewyn
senior tag
T-sre nekem is megjött.
Régebben valaki nagyon várta, hogy az alsó menü alól eltűnjön a fekete sáv. No, most eltűnt.
-
JaniWalker
csendes tag
Én meg pont most nem vagyok wifi közlben. Pedig nekem is jelzi.
-
szekra
addikt
Van frissítés! HTC_032, T-Mobile
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
Holnaptól Mr.
Én mondtam, hogy ma jön....
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák