-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdennis
aktív tag
válasz s3nsitivity #28449 üzenetére
Semmi gáz nincs a mikivel, egyszerűen csak az irigy szemét Nokia (aki már eladta a lelkét az ablakgyártóknak) beperelte a HTC-t hogy a saját mikrofonjukat használták a One-ba. A pert meg is nyerték így kb a 2013 június utáni telefonokba már nem HDR mikrofon volt. Enyémbe sem HDR van, reméltem hogy azért közel azonos minőség lesz a másik mikrofon, de ez a koncert Disneylandba tényleg nagyon király miénkhez képest!
&#@$ßĐ Nokia!!!!
Itt a ír a HDR mikrofonról aki még nem látta. Kb 3 hónapig lehetett kapni.
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz kdennis #28451 üzenetére
Nem a HTC-t perelte be, hanem az ST-t, egyebkent teljesen jogosan, függetlenül attol, hogy ez nekünk One tulajoknak szar vagy nem szar.
De remelem azert ha szervizbe küldöm, azt nem cserelik ki benne..
Mondjuk azt nem tudom, mind a ket miki egyforma, vagy csak a hatso volt HDR? Akartam mondani szervizbe adasnal, hogy szar a hangminöseg telefonalasnal, de lehet nem mondom megsem, hatha cserelik, raadasul amugy sem a mikrofon a baj szerintem.. -
-
kdennis
aktív tag
válasz s3nsitivity #28428 üzenetére
s3nsitivity:
Igen ez nem a kőr és nem is a az Edda hanem EDDA musical! Előző nap volt az igazi Edda!2014. februárjában vettem, végülis a 120 decibelt bírja torzítás mentesen, akkor ezzel menőztek nagyon még úgy emlékszek.
-
Ununqatrium
aktív tag
Erről a mikrofonos dologról jut eszembe... én a mikrofont is meg akarom gariztatni a hívások kezdete miatt. Aki emiatt felküldte, ugye a hangrögzítéshez szánt mikit nem cserélik valami gagyira?
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
dani3l
őstag
válasz Ununqatrium #28455 üzenetére
Az biztos, hogy nem mikrofon problema, hogy a hivas elejen par mp-ig nincs hang.. Nem tudom egyebkent, mi a banat ez, szerintem több, mint valoszinü szoftveres, de eleg sok HTC-nel jelen van.. Anno Desirenel is volt, ott volt ra egy call delay patch, ami vagy megoldotta, vagy nem. Nem tudom, mi okozza, en mar kezdem megszokni, reflexböl nem is szolok 2-3 masodpercig a telefonba...
-
s3nsitivity
addikt
válasz kdennis #28451 üzenetére
Na mondjuk erről nem is tudtam.
Nekem 2013. májusi gyártmány. Akkor nagy eséllyel még HDR mikim van. Majd hétvégén elvileg lesznek itt valami koncertek, ha lesz hangulatom lehet lenézek videózni kicsit." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MaddeNNNN
őstag
Ha már szóba jött a mikrofon téma: 2013. szeptemberi az enyém, szóval elvileg ebben már nem a HDR mikinek kellene lennie, ennek ellenére szerintem szépen vesz fel
Saját videó, nem tudom hány dB de élőben elég hangos voltTo protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
kdennis
aktív tag
válasz MaddeNNNN #28458 üzenetére
Kemény! Az enyém is ilyen mikrofon, már meghallom!
Egyébként meg a régi One X-nél még mindig jobb így is! Érdemes fülessel halgatni, nagyon durván felvette a mélyeket a Sony.
Viszont az Ákos koncertet a Sony Sola-m nem bírta, de az már a fülemet is bántotta, nagyon hangosan nyomták! Kár hogy akkor még nem volt meg a One!
-
kdennis
aktív tag
Na még utoljára egy!
Csak hogy 1 kategóriában induljon a verseny! HTC One vs Sony Xperia ZEddig azt hittem hogy a Sony a tökéletes mikrofonos! Még a kamerája is behülyül amikor a lézer oda villant! Nagyon durván kiakad szegény!
Csak a One a király!!!!!![ Szerkesztve ]
-
jozso1989
őstag
válasz s3nsitivity #28466 üzenetére
S/N : SH3BSW9 és még sok szám...
Mindegy, az enyém is úgy vesz fel mint kdennis-é, szóval ebben sincs HDR miki.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
jozso1989
őstag
válasz s3nsitivity #28464 üzenetére
Az már minőség!
(#28469) MaddeNNNN: Hehe Szeretném személyesen levonni a konklúziót a mai nap: Kapja be a Nokia!
(#28467) kdennis: +1! A One a One, vagyis az egyetlen.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Steve1207
veterán
Van nagyon jól bevált adatvisszaállító cuccom, viszont itt nem látja sd kártyaként ugye. Ki hogy, s mint állított már vissza adatot? Ma egészen lemerült és bekapcs után a fele eltűnt, persze előtte minden megvolt... Lehet az ES hülyült be és az vitte amúgy a süllyesztőbe, de akkor is... Ezek a trial "magic" cuccok semmit se érnek. Utoljára HOX-on csináltam ilyet, de akkor még MTP-nek se fülse, se farka nem volt, szóval baromi egyszerűen meglehetett oldani, most meg mindjárt a földhöz vágom, hogy egy piti feladat miatt már órák óta szüttyögök.
.
-
BenHans
addikt
válasz s3nsitivity #28444 üzenetére
A call delay-t azért elvárom hogy javítsák. Weather élő hátteret tegyék vissza. És persze azokat a problémákat is pofozzák ki amit a többiek észleltek és jeleztek itt a topikban.
Legyen több téma, mert most narancssárgát használom, és a swiftkey orange skin is megy hozzá, de azért jobb lenne több lehetőség közül válogatni.A gyorsaságra nincsen egy rossz szavam sem, mert az már telhetetlenség lenne pláne ha megnézzük a konkurenciát.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
jozso1989
őstag
válasz Nuada herceg #28476 üzenetére
A Sony topicban a fanok azt mondták, hogy ez így teljesen jó, mert a telefon nem arra való, hogy videózzunk (csak tudnám, akkor miért vesz fel 1080p-t). Vegyek videókamerát. Szóval az SP anno volt 80 ezer és még vegyek 100ezerért kamerát. Ennyi.
-
hurrikan
addikt
válasz Zirowe #28299 üzenetére
Számomra nem hozott semmi bosszantót.
Tetszenek az új funkciók, gyorsabb, akku jobban bírja, kamera jobb lett.
Inkább talán olyan van amit még elvártam volna de nem kaptunk. Pl. art környezet, dupla tapis ébresztés+gesztusok. Nade talán mjad 4.4.3-mal, vagy majd az 5-tel.
Bugot meg nem nagyon vettem észre. Csak pár pici apróságot, de azok előtte is megvoltak. Viszont simán együtt lehet velük élni mert tényleg aprók, amik nem befolyásolják a működést.De mivel tesztelek szinte minden más gyártónak is, és ismerem azok hibáit, így igen is magasztalom a HTC-t. Samsungnál, LG-nél, Sonynál, sokkal több és nagyobb hiba van. A Kínai olcsó húsokról nem is beszélve.
De a Nexusokon, Motorolákon sincs kevesebb bug. Sőt....[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
stilo18
addikt
válasz jozso1989 #28477 üzenetére
Ez egy olyan téma,hogy mindig azt fújja az ember,ami felé hajtja a malmot...
Nem videózásra való a telefon...? Rendben. Ne foglaljunk állás pontot.
Fényképezésnél meg a One tulajok mondogatják, hogy ez így elég,nem erre való a telefon,stb...
Ebben soha nem lesz igazság. Vagy mindenki elfogadja amit a készüléke tud,vagy tényleg vesz mellé cél hardvert...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
jozso1989
őstag
válasz stilo18 #28479 üzenetére
Jó csak az SP "fényképezésre sem való", mert hiába 8 MP a kamerája, a nem is tudom hány éves k800i-m élesebb képeket csinál. Akkor mire jó? Mert okostelefonnak sem... engem munka közben hagyott cserben, akkor döntöttem el, hogy lecserélem. És szerencsére épp közbejött a One <3
Igazából a One kamerájával én sem vagyok kibékülve. Nyilván szebb képeket lő azért az átlagnál (és szép éleseket), gyönyörű videókat csinál (a HDR videó elég király) de az ultrapixel napos időben nagyon fail.
-
Leafnshit
tag
SH35T - ez május huszon valamennyi ha jól számolok, akkor még lehet a nokia mikrofon? zsíír ki fogom próbálni
[ Szerkesztve ]
HTC One M7
-
saintex72
aktív tag
válasz szekra #28486 üzenetére
Nekem Xperia t is csinálta, ahogy az egyik kollégámé is. Évek óta jelen lévő probléma szinte minden androidos telefonnal előjön néha. A kereső milliárd találatot hoz rá. Most a nejem használja az Xperiát és a mostani szoftverrel legalább ez jól működik.
De a htc nekem még soha sem csinálta.[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz stilo18 #28475 üzenetére
Nem vettem észre változást. És már arra is rájöttem, hogy ezt a galéria frissítést miért kellett kétszer letöltenem. Mert a két letöltés között volt egy szerviz. Én meg azt hittem hogy ez már egy másik... Bocs.
SwiftKey-hez is jött egy update, most letöltöttem és hát csesszék meg, lassabb mint eddig.
Mi a legjobb ingyenes megoldás, a gyári bill. helyett? Mert ez a SK már kezd felidegesíteni így lehet egy ideig mellőzöm.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
kdennis
aktív tag
Ezt a felvételt diszkóba túl a sokadik sörön készítettem, és már a stabilizátor sem segitett rajtam. Viszont a hangot érdemes hallgatni mennyire bírta azt az iszonyat hangos beltéri zenét.
-
hurrikan
addikt
Egy kis Kínai HTC siker
Ennyi pénzért nem csoda hogy viszik mint a cukrot. Vinnék Európában is. Remélem erre a HTC is rájön.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
kdennis
aktív tag
válasz s3nsitivity #28497 üzenetére
Jaja, meg volt! Nem sokan járnak, mi is azért voltunk mert Radio1 pary volt és kolega DJ-zett!
-
jozso1989
őstag
Ma a metrón bocsánatomért esedezve leszólított egy srác, hogy jó a telefonom. Jah, mondom, imádom, a 2. szerelmem. Erre mutatja az övét. One M8! Hát muszáj voltam megtapogatni azt a szépséget, úgyhogy a mai szex megvolt. Nagyon jó érzés kézben tartani, teljesen belesimul és bár nehezebb mint az M7 (érezhetően), fel sem tűnik. És csodaszép! Bár nekem az M7 jobban tetszik, mert ezüst. Viszont egyáltalán nem feltűnő az a káva lent, ahol a HTC logo található. Használat közben inkább a nyálam csorgott, minthogy azt nézném, hogy "fujj káva".
Azt a simaságot meg el sem tudom mondani a szoftverében. Az M7 is villámgyors, lag-és akadásmentes, de az M8 még jobbnak tűnik. Egy mérnöki mestermű, emberek! Én leborulok a HTC előtt! Ráadásul ma délután egy Galaxy S5-höz is volt szerencsém... pff, elég gáz. Van benne valami Blinkfeed-szerűség, de eléggé lagol. Meg úgy az egész telefon lassabbnak hat még az M7-nél is (gyorsabban tölti be a tárcsázót az M7). Hát... ennyi.
Szóval lehet szidni a HTC-t, hogy "ultrafospixel", meg blabla (igazából másba nem is tudnak belekötni), de a taiwaniak mégis csak tudnak valamit, amit más nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest