-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz kenny123 #27548 üzenetére
Igen, az M8 még nagyon drága, de hát az M7 is az volt... A zászlóshajók ennyibe kerülnek sajnos. Bár nekem ez az álmom volt, amióta kijött. Annyira gyönyörű! Nekem 3 hete van meg, még most is előfordul, hogy unalmas perceimben picit megforgatom, nézegetem... egy mestermű, komolyan.
(#27550) stilo18: Inkább a HTC érdeme, hogy egy snapi 600-ból, snapi 800-as-szintű optimalizálást tudott csinálni. Nézz meg egy galaxyt... még az S10 sem lesz olyan gyors és reszponzív mint az M7!
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
dani3l
őstag
válasz jozso1989 #27551 üzenetére
En egy ev utan is idönkent azon kapom magam, hogy ezt csinalom..
Mas: Ma azt vettem eszre, hogy roamingban nem jelezte az üzeneteket (fb messenger konkretan), rendesen volt mobilnet, szinkronizalas, ha megnyitottam az appot, akkor ott volt az üzenet, de nem jelezte, hogy megjött. Valaki tapasztalt mar ilyent? Igaz valoszinü ez az adott romnak tudhato be, de gondoltam azert megjegyzem.
Meg erdekes modon az avast tüzfala sem müködött, bar azt lehet csak a titanium kocolta össze valahogy a visszaallitasnal, majd bekonfiguralom ujra, aztan meglatjuk..[ Szerkesztve ]
-
Levente17
tag
válasz Ununqatrium #27534 üzenetére
Szintén...Eddig nem volt ilxen problémám, de az utóbbi 2 hétben vagy 3-4 másodpercig néma minden és egyszer csak megjön a hang...
Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
stilo18
addikt
válasz csacsi67 #27553 üzenetére
Unokatesómnak is I5s-e van.
Nagyon frankó telefon, de valahogy nem tud meggyőzni ,hogy annyira jó,mint amennyit kérnek érte...Viszont azt hozzá teszem, hogy a One az egyetlen felső kategóriás telefonom ahol megkérdezte,hogy Nah milyen telefonod van most?!
Mindig egy "megint új van"-al elintézte...!
Ez jelent valamit!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
jozso1989
őstag
válasz stilo18 #27556 üzenetére
Jó nagyon az i5s, baromi gyors és nagyon szép kijelzője van. De igen, én sem hiszem, hogy akkora érték lenne... Nekem nagyon pici egy One után. Hívhatják nyugodtan "tepsinek", de ez a 4,7 inch szerintem tökéletes multimédiához, pont a mérete miatt. És hááát, SLCD3!
Múltkor egy tornádós videót mutattam egy kollegámnak (HD volt a videó, szép éles), aki meg is jegyezte: "de szép képe van". Azért egy 4 inchen az nem lehetett volna valami élmény (nagyítóval talán)...
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Tiger.
nagyúr
válasz jozso1989 #27557 üzenetére
Valamelyik nap volt egy cikk felrakva a facera hogy az i5s a legjobb okos teló,az egyik ismim ezt írta hogy van az i5s és a többi hulladék ez azért durva volt,tekintve a nagy okos i5s telónál hogy még csak nem is jelzi mennyit dumáltál összesen,ami sztem elég gáz aha azt vesszük hogy egy nokia 3210 es tudta már ezt.Nem méri az öszkimenő hívást,max egyenként kell össze adnod.Ráadásul kicsi hosszúkás képe van ami elég fura mono fúj és ez a legokosabb hát persze hogy itt a cikk.
http://imagazin.hu/meg-mindig-az-iphone-legjobb-okostelefon/?fb_action_ids=719824781409626&fb_action_types=og.likes
Sőt itt az összesre érti.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
CptAdamica
veterán
válasz Tiger. #27560 üzenetére
Bla, bla, bla... Annyira semmit mondó cikk, nulla egész nulla tartalommal. Körül-belül olyan, mintha most kijelenteném, hogy az Android a legjobb rendszer és kész, pont! Meg ez a nyáladzást szeretem, hogy mindenki az apple-t másolja, az apple is ugyan úgy másolja az androidot, csak ezt a sok fanboy nem látja. Két hónapja vehettem volna iphone-t is, de pontosan ezért kerülöm nagy ívben az egészet, sznob emberek telefonja, persze tisztelet a kevés kivételnek...
Megyen!
-
shadowcam
tag
válasz CptAdamica #27563 üzenetére
+1 szerencsére telne iphonera, külföldön mindegy, hogy 28 vagy 32 fontot fizetsz havonta egy telefonra..
-
dani3l
őstag
válasz HUTCHDB #27351 üzenetére
Korabban ajanlottad a MaximusHD romot, mint jobb alternativat az ARHD helyett. Tudsz esetleg arrol mondani valamit, mennyire kompatibilis vele a Sense Toolbox? Illetve az ElementalX kernel?
Most az utolso ARHD-vel en sem vagyok teljesen megelegedve (vicces, hogy az allitolag bugos M8 port Sense 6 rom sokkal jobban müködött, mint a hivatalos..). Mondjuk a 14.8-as EX sincs a toppon szerintem, egy-ket dolog mintha mashogy müködne rajt, mint a korabbiakon, bar lehet pont a rom kavar be, mert elvileg nem jött uj kernel forraskod, szoval nem valoszinü, hogy komolyabb valtoztatas volt rajta.. -
jozso1989
őstag
válasz Tiger. #27560 üzenetére
Ez egy "kicsit" elvakult cikk az alma felé... Amúgy az író elég béna, egyáltalán nem tud érvelni (próbált egyáltalán?). Szóval az egyetlen előnye a többi telefonnal szemben az almának, hogy jó képet csinál és kicsi. Ez megéri azt az árat ezek szerint, amennyibe kerül!
-
dani3l
őstag
Hat ez erdekes..
Valakinek esetleg velemenye erröl azok közül, akiknek fölment OTA a Sense 6?HUTCH: Az lesz, mivel a Maximusnal a letöltö linken levö ket tükör közül egyikröl sem jön le..
Teszünk egy probat az IC-vel akkor. Amint idöm engedi.[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz dani3l #27565 üzenetére
teljesen ugyanugy mukodik minden, mint az arhd- n. (toolbox, kernel is)
tedd fel, nem fogsz csalodni!
mondjuk en meg mindig az IC romot ajanlom..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
válasz jozso1989 #27566 üzenetére
A cikket nem annyira olvastam a hozzászolások a jók idézek.
Kb 2 hete szükségem volt egy kártyafüggetlen telefonra, mert 2x megyek külföldre, és a folyamatos mobilnet miatt, gondoltam veszek valami másmilyen telefont, pl ami nem iphone, mert az ugyebár van. Kezdtem egy LG G2-vel. Elsőre nem rossz,Ez az android, vagy mi a fasz, egész jól működik... Na gondoltam, meglepően jó. Aha... 3 nap után 0 perc telefonálás után behalt a kijelzője. service. Na Zsoltika barátom, hogy ne kelljen megvárnom míg az LG-t a szervíz kicseréli, vagy megjavítja, adott egy Samsung S4-et. Ez még működik, de egy kalap szar. Egy iphone-hoz képest minden tekintetben. Mivel használom mindkettőt, így van valós viszonyítási alapom, és nem egy "3 éve vettem egy i4s-t, és az szar-volt"-ra kell alapozni. Egyszó mint száz, van az iphone 5s, és van a többi hulladék.
Erre írtam én eztAzért a HTC ONE M7sztem sok mindenben kenterben veri,tény hogy az android rendszer egy kalap szar de a tudása a telefonnak nem hétköznapi.Nem mellesleg nem egy árban van,de ezen imádok zenét hallgatni és még sosem fagyott le nem akadozik gyors és stabil,még a rendszer ellenére is.Nekem sem 1 féle telefon fordult meg a kezeim közül de ami nekem fontos hogy szépen szóljon a saját hangszóróján, az meg van.Amúgy meg előfordul hogy az ember kifog egy selejt hibás modellt de ez bármelyik telefonra igaz.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
jozso1989
őstag
válasz Tiger. #27570 üzenetére
Igazából ezek az olyan emberek, akik azt hiszik, hogy valakik lettek, mert vettek egy iPhone-t. Legalább is úgy vettem észre... Nagyon ügyes és példás ember lett attól, hogy részletre a T-nél vett egy szifont... de tényleg.
(#27571) Stunts666: Jogos.
[ Szerkesztve ]
-
FGyula30
aktív tag
Update info. Aki tud angolul az fordítson. Kösz.
-
enginev3.0
félisten
Tök kíváncsi lennék hogy egy mostani telefonon, m7,m8 hogy futna egy régi Sense pl 3.5, az azért elég ram gyilkos volt
De szerettem, Friendstream, levelezés widget, porgott forgott még a SensationonA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #27577 üzenetére
Azokban a telókban azért átlagosan fele ennyi ram sem volt.
-
-
Hannibal9013
újonc
Sziasztok!
A "lila kamererára"van már valami megoldás,vagy valami időpont,hogy mikorra tervezik kihozni a frissítést?
Előre is kössz!
Üdv.!
-
toeki
senior tag
válasz Hannibal9013 #27582 üzenetére
szerviz
-
kenny123
addikt
Na, feladták a telefont, közben beszéltem is egy HTC-s ügyintézővel.
Tavaly novemberi, gari onnantól 2 év, szoftver nyitva még nem volt, hivatalos szervízben még nem járt az ezüst One.
Amire viszont nem tudott választ adni, hogy hálózatfüggő-e a telefon, az ő részükről minden htc független, a szolgáltatók rakják rá a zárást. Ezt valahogy ki tudom deríteni, hogy véletlenül nem-e szolgáltatós?
Illetőleg, holnap meló elött nézem át futva a telefont, és fel kell adnom a cserekészüléket, mit javasoltok, mit nézzek át rajt első körben?Köszi
yo
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz Hannibal9013 #27582 üzenetére
Sajnos hardveres probléma. Mellesleg fura, hogy nálam az utóbbi időben olykor kevésbé jelentkezik. Teljesen hülye ez a kamera.
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
pjen
félisten
válasz enginev3.0 #27586 üzenetére
Mentek azok a "régi"HTC k jól.egyébként lehet ez a mostani kevés sokkal erőforrás igényesebb.
-
enginev3.0
félisten
Biztos hogy a mostani sokkal kevesebb hátteret igényel
De egyébként azért a Sensationt elég sokat romoltam hogy melyik nem lassul be x idő után
Előtte DesireHD...
De szerettem a Sensationt egyik kedvencem volt, nagy kedvencem, elegáns készülék volt, csak kisajnaltak a GB ramotA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
jozso1989
őstag
Valaki le tudná nekem írni, hogy miben lesz másabb az extreme power saver opció, mint a jelenlegi? Annyit találtam róla neten eddig, hogy gyakorlatilag letéglázza kb. a telefont (szóval mindent kikapcsol)? Vagy olyasmi lesz mint a Sonynak a stamina mód?
Lehet, hogy túl béna vagyok, de nem nagyon találtam erről semmit és nagyon érdekel. Valaki, aki a szerencsések között volt és leszedte a Sense 6-ot biztos használja is, vagy próbálta... tényleg sokat dob az üzemidőn?
[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
válasz jozso1989 #27589 üzenetére
Csak hivas, sms, es a gyari email kliens fut. Ezen kivul, nem tudszmas appot futatni amig ki nem kapcsolod ezt a modot. Nekem automatan kapcsol 10% alatt, eddig egyszer valtott at, akkor nem tortent csoda 1 ora alatt leallt a telo. Masok oranankent 1% merulesrol szamoltak be ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
-
szekra
addikt
.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
Leadtam szervizbe az alsó hangszóró sercegésével... Mikor megjön beszámolok a fejleményekről.
Az a szerencse hogy kedves volt az ügyintéző lány, és mikor mondtam hogy nem kell ótvar Samsung, előbányászott nekem egy Lumia920-at.
Csontra le volt merülve szegény, most töltődik. Két hétig valahogy csak kibírjuk egymást. Remélem.Örömteli volt viszont hogy az M7 és M8 egymás mellett virított a bolt közepén az egyik asztalon, míg az S5 a bolt egy olyan részén kapott helyet egy pulton ami kiesik az emberek látószögéből. Meg is kérdeztem hogy ugye nem véletlen hogy nem rakták nagyon szembetűnő helyre mert hányni kell ahányszor rá nézek, mert ugye kirakni kötelező de én sírtam volna az üzletvezető helyében hogy ilyennel csúfítják az üzletét...
Bocs, nem tudok mit csinálni, a teljes burkolat egy habos hányás amit lefújtak hajlakkal, pláne az a recés keret ami körbefut rajta....Közben beszéltem a HTC-vel is. Rákérdeztem a frissítésre. Nem tudja pontosan mi miatt de visszavonták, lehet hogy hiba lehet hogy nem... De ha nem hibás akkor napokon belül megkapják akik akkor nem szedték le, ha pedig volt hiba, akkor az lesz a lefolyás mint múltkor, hogy aki letöltötte annak elérhető lesz egy kisebb javítócsomag, a többiek meg már a javítottat kapják.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
GrandS
senior tag
Lehet ezen a telefonon olyan átállítás, hogy ha az usb kábelen PC-hez kapcsolom nem dobja fel az eszközt?
Az egyik ismerősömnek ilyen telefonja van, azt mondja egyik napról a másikra nem tudja a képeit letölteni emiatt. Én is rákapcsoltam a PC-mre és tényleg semmi nem történik. -
markyy18
aktív tag
válasz BenHans #27596 üzenetére
Nekem most a felső kezdett el recsegni de nagyon durván zene hallgatás és telefonálás közben, ez nagyon zavar sokáig nem bírom én is beadom szerintem, ezzel csak az a baj, hogy most volt szervizben kamera csere miatt és nem akarok megvállni tőle ismét 2 hétre.
GrandS: Nekem is csinált ilyet de nekem valószínű a gépem ment tönkre mert lakótársam gépe simán felismeri a telefonom. De egyébként nincs ilyen lehetőség max. be tudod kapcsolni az USB hibakeresést a fejlesztői beállításokban de ez nem biztos, hogy segít.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SkyShowtime
- Windows 11
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS