-
IT café
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz Steve1207 #28800 üzenetére
Hát igen. Mindenestre én várom az L-t egy GPE próba tuti lesz.
Aztán majd kiderül mit dob a HTC.Mondjuk nem hivatalos forrásokból úgy értesültem, hogy csak ősszel lesz végleges L kiadása.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
válasz s3nsitivity #28801 üzenetére
[link] vizuálisan egyre kevésbé tetszik az L...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
jozso1989
őstag
válasz s3nsitivity #28799 üzenetére
Áh, nem érted, amit akartam mondani. Mindegy.
Mondom úgy: inkább egy tuningolt vanilla android, nem mint pl. a touchwiz, ami olyan "jól" van optimalizálva, hogy egy S5 is lagol, meg akadozik tőle és visszaveszi a telefon teljesítményét 50%-kal kb. A Sense inkább hozzáad a vanillához. Pl. a kis saját extráit ugye, ami mind szuper gördülékeny, tökéletesen működik és beleillik a Holo UI környezetébe. Ez csak saját vélemény igazából, én így látom.
[ Szerkesztve ]
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
s3nsitivity
addikt
válasz jozso1989 #28805 üzenetére
Jó persze én is imádom a sense-t.
De attól csak egy fork és ég és föld van ez és a "rendes" droid között.
Ami ezzel az L-el már tényleg elgondolkdotató lesz.
Bár az apróságok hiányoznának a HTC-től.. mondjuk ahogy a múltkoriban néztem már elég sokminden portolva van." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
MaddeNNNN
őstag
Nekem tetszik, a PlayStation gombokat leszámítva de hál' Istennek nekünk azzal nem kell foglalkoznunk. Olyan tisztább, vagy nem is tudom milyen szót használjak rá, de kifejezetten tetszik, aztán kíváncsian várjuk, hogy a HTC még mit változtat rajta.
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
s3nsitivity
addikt
válasz MaddeNNNN #28807 üzenetére
Vagy lehet beköszönt a Nexusok korszaka és mindenkinek playstationje lesz.
No mindegy, nekem is nagyon bejövős és ha a HTC nagyon átformálja lehet ősszel egy nexust választok magamnak.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
enginev3.0
félisten
válasz CptAdamica #28804 üzenetére
Nekem is tetszik, sokkal szebb mint eddig
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Zirowe
nagyúr
válasz s3nsitivity #28799 üzenetére
A sense nem egy fork, hanem egy ui.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
s3nsitivity
addikt
válasz Zirowe #28810 üzenetére
Magára a rendszerre értettem.
Már lassan mindegyik gyártó saját "UI-ja" egy forkba csap át.. sőt az is.
Hívjuk sense, tw vagy xperianak akkor is a gyári droid frokjai egy saját UI-val megtűzdelve.Plusz ugye vannak az extrém esetek mint a Nokia X, X2.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz s3nsitivity #28811 üzenetére
Nem, a nokia x az a normál fork, a sense továbbra is egy ui, ami mélyebben van beleágyazva a rendszerbe (bár már lassan ez sem igaz), de ettől még a fő rendszer és annak működése változtalan, továbbra is a guglitól kapja a htc a frissítéseket, nem pedig maga járja külön útját, ami egy fork lényege lenne.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Steve1207
veterán
válasz s3nsitivity #28808 üzenetére
Nexus-ra kétes a Sense port (persze van, de olyan, amilyen...), fordítva viszont ez egyáltalán nem így van. Így már egyből adott, hogy mit érdemes Persze hw-től függetlenül értem ezt a következtetést.
.
-
-FreaK-
veterán
Ha érdekel valakit, pénzügyi elemzés a HTC helyzetéről:
Feltámad a HTC? - Jönnek az új "kütyük" - Portfolio -
Steve1207
veterán
Android L Dev Prev forrás már kint van xda-n, rom is lesz hamarosan és kezdődhet a portolás!
(#28816) TyphooonHUN: Sense volt a ringtone és Teal az értesítő talán?
.
-
s3nsitivity
addikt
válasz Zirowe #28812 üzenetére
Látszik a képzavar.
Szigorúan véve minden amit nem a gugli ad ki az fork.
Nyílt forráskódnál fork az újra írást is jelenti.
Tezsem azt az Ubuntu a Debian forkja még ha anno ugyan azok is voltak csak ráhúzott magábak először a canonical egy UI-t és máris fork lett mert egy saját csapat saját erőforrásból írta újra a rendszert.
Tehát szigorúan véve még a vanilla UI-s droidok is forkoltak amíg nem a gugli csapatja dobja rá a cuccot hanem a gyártó.(#28813) Steve1207
Engem lassan már csak a Sense-es appok érdekelnek és ezekre is gondoltam.
Pl galéria. De valamelyik nap linkeltem egy blinkfeedet nexus 4-en.
-
pedro7
tag
Kb. hány nap most egy szervíz kameracserére +egyebek ? T-mobilon keresztül , vagy máshogy gyorsabb ?
-
Jolet
őstag
válasz pedro7 #28822 üzenetére
én a múlt hét elején adtam le és tegnap este kaptam az sms-t, hogy kész
szopás a dologban, hogy csak 18.00-ig van szerviz és fél 7kor küldték az sms-t
ma dolgozom egésznap hétvégén meg nincs nyitva
tehát hétfőig nem tudom mit cseréltek ki
:-(WOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
dani3l
őstag
Reggel huztam le töltöröl a telefont, jatszottam <1 ora "mekgajvört", most vagy 66%-on. Nem jatszottam eddig a telefonnal, de ahogy nezem, ez is olyan, mint a regi kontrollerek, csak kabellel lehet jatszani.
Mondjuk igy is izzik rendesen a hatulja. -
SeatLeon08
tag
Ma ismét eldobta a térerőt, szerintetek küldjem szervizbe? A második szerviz után illesztési hibákat is találtam, amivel visszaküldtem, de nem csináltak vele semmit. Érdemes lenne a supportnak írni, hogy szervizbe küldöm a telefont ezzel-ezzel a hibával? A support csatolni fogja a hibalistát, több esélyem van a javításra, illesztési korrigálására?
Idegesítő, hogy dobálja a térerőt, bent pedig mindig faszán működik a teszten és nem csinálnak semmit.
-
s3nsitivity
addikt
válasz SeatLeon08 #28826 üzenetére
Csak úgy eldobja vagy ugyan azon a helyen dobta el?
-
Steve1207
veterán
válasz SeatLeon08 #28826 üzenetére
Amikor leadod gariba és van róla valamilyen átvételi számod akkor érdemes a supporthoz fordulni. Addig nem sok mindent tudnak mondani, így meg egyből a leadott készülékhez passzintják a bejelentésedet, ami nyomósabb érv, mint egy üzleti hibabejelentő. Nekem így pöpecül ment, addig meg küldözgették vissza leadott állapotában, mert "nincs baja".
.
-
SeatLeon08
tag
válasz s3nsitivity #28827 üzenetére
Ott, ahol máskor 100%os a térerő, ott dobja el. Ötletszerűen csinálja.
-
Steve1207
veterán
válasz adodaniel #28829 üzenetére
A szerviz sok esetben nem is csekkolja online a készülék adatait, így az ott beírt hibákat sem. Megnézik mit írtak be a boltban a lapra, ha tapasztalják megcsinálják, ha nem jön elő akkor visszaküldik.
Ha leadás után konkrét átvételi számmal mondod az ügyfélszolgálatnak, akkor ők értesítik őket egyből és már úgy kezelik a telefont is, amikor megérkezik.
7x küldtem szervizbe, csak ez a módszer segített és volt, hogy másnak is. Első 4 alkalommal ugyanúgy kaptam vissza, ahogy leadtam.
.
-
Kocsó
aktív tag
Na meguntam a várakozást és írtam a cégnek:
"Tisztelt Olcsomobil.eu Kft.!
2014.04.16-án azzal a problémával fordultam Önökhöz, hogy a 2013.04.17-én (210.990 Ft-ért) vásárolt telefonom kamerája nem működik megfelelően.
A készüléket munkatársuk a jelzett időpontban átvette és szóban tájékozatott arról, hogy a készüléket a hivatalos HTC szervizbe fogják küldeni és a várható javítási idő körülbelül 2 hét. Ennek elteltével Önöktől értesítést a telefon elkészültével kapcsolatban nem kaptam. Többszöri érdeklődésemre 2014.06.16-án (a leadást követően 2 hónappal) munkatársuk jelezte, hogy elkészült a telefon. 2014.06.18-án személyes átvétel alkalmával tapasztaltam, hogy a készüléken a javítást követően olyan sérülések tapasztalhatóak, amelyek a leadás pillanatában még nem voltak rajta, továbbá a készüléket csak nagyon nehezen, a bekapcsoló gomb erőteljes nyomására lehetett csak bekapcsolni, illetve a SIM kártya PIN kódjának megadása után 8 jegyű hálózatfeloldó PIN-t kért. Kérdésemre, hogy így hogyan tudnám a készülékemet használni, a jelen lévő kollégája nem tudott érdemleges magyarázatot adni.
Fent leírtak miatt a készüléket nem vettem át, Önök újabb garanciális javításra vették át 2014.06.18-án (az általam 2014.04.16. dátummal Önökhöz leadott készüléket).
Szeretném kérni hivatalos, írásbeli válaszukat az alábbi kérdésekre:
1, Miért nem készült el a telefon javítása a jelzett határidőre, és miért nem kaptam tájékoztatást a késedelemről?
2, Hogyan keletkezhetett sérülés a telefon kamerájának javítása közben a telefon egyéb részein, miért nem lehetett bekapcsolni?
3, Miért nem fogadta el a korábban benne használt SIM kártyámat?
Tekintettel arra, hogy 2014.04.16-tól nem tudom a telefonom használni ezúton szeretném bejelenteni kártérítési igényem.
6:174. § [Kártérítés kellékhibás teljesítés esetén]
(1) A kötelezett köteles megtéríteni a jogosultnak a hibás teljesítésből eredő kárát, kivéve, ha a hibás teljesítést kimenti.
(2) A hibás teljesítéssel a szolgáltatás tárgyában bekövetkezett károk megtérítését a jogosult akkor követelheti, ha kijavításnak vagy kicserélésnek nincs helye, vagy ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt. E kártérítési igény a kellékszavatossági jogok érvényesítésére meghatározott határidőn belül évül el. A jogosult kártérítési igényét az ugyanabból a szerződésből eredő követeléssel szemben kifogásként akkor is érvényesítheti, ha a kártérítési igény elévült.Ha kapok választ, itt jelzem!
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Kocsó
aktív tag
válasz s3nsitivity #28838 üzenetére
Közben az NFH-nál is utánanéztem és az alábbi szabályozás van érvényben:
" Hibás teljesítés miatt két lépcsőben, összesen négyféle szavatossági igényt érvényesíthetünk.
Az első lépcsőben kérhetjük a termék kijavítását vagy kicserélését amelyek közül – főszabály szerint – választhatunk. Nincs mód a választásra, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne az eladónak. Csere esetén csakis olyan terméket vagyunk kötelesek elfogadni, amely adottságai tulajdonságai tekintetében a korábbival azonos.
Árleszállításra és az elállásra (amelyek közül szintén választhatunk) akkor van lehetőségünk, ha a kijavításra vagy kicserélésre – a lehetetlenség vagy az aránytalanság miatt – nem volt jogunk, vagy azt az eladó nem vállalta vagy nem végezte el megfelelő határidőn belül, a számukra okozott jelentős kényelmetlenség nélkül.
Az árleszállítás esetén a termék vételárából kell kiindulni, és azt olyan mértékkel kell csökkenteni, amely az elszenvedett érdeksérelem megfelelő kiegyenlítésére alkalmas. Elállás esetén a már teljesített szolgáltatások visszajárnak, vagyis az eladónak a termék visszavételével egyidejűleg a vételárat vissza kell adnia. Jelentéktelen hiba miatt azonban elállásnak nincs helye.
Sem kicserélés, sem elállás esetén nem vagyunk kötelesek a terméknek azt az értékcsökkenését megtéríteni, amely a rendeltetésszerű használat következménye.
Nem vagyunk kötelesek elfogadni azt sem, ha az eladó a termék árának levásárlását ajánlja fel, mivel ilyen szavatossági igényt nem ismernek a vonatkozó jogszabályok.
A kijavítást vagy kicserélést a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni. Az eladónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
__▂▂▃▃▅▅▇▇ OnePlus 3, 3T, 5, 5T, 6, 6T McLaren, 7T Pro McLaren, 8T, 9 Pro, 12 + OnePlus Watch 2 ▇▇▅▅▃▃▂▂__ ''Szabad országban szabad ember szabad akaratából azt mond és azt tesz, amit szabad''
-
Reddevil84
tag
Olyan problémám lenne,hogy a viber program nem hajlandó fotót elküldeni ha mobilhálózatra vagyok csatlakozva... Voda hálozatos vagyok adatmennyiségem van bőven tehát ezzel nincs baj! Ahogy wifire kapcsolok már küldi is,de mobilhálóról lehetetlen! Több embert kérdeztem nekik megy! Vodakorlát vagy a telón lehet gubanc? M7 gyári 4.4 sense6
-
-
-
Levente17
tag
válasz Reddevil84 #28843 üzenetére
Ha jól rémlik mi vodások nem tudunk küldeni mobilnettel kepet viberen.Néhány hónappal ezelőtt volt ez téma.
De az hogy miert nem azt nem tudom.Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
toeki
senior tag
nekem is dettó - fogadásnál ugyanez
messengeren simán átmegy de viberen csak a wifin -
stilo18
addikt
Nálam is ez van sajnos. Valószínű a Voda lépte meg, de pl Line-on, Messengeren simán tudok képet küldeni...!
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Nuada herceg
őstag
Nézegetek ilyen összehasonlító videókat az M8-ról meg az S5-ről.
De a szamszungnál szánalmasnak tartom ezt a lopást. A My Magazinra értem.
Egy az egyben le van utánozva a Blink feed.
Komolyan, egyszerűen szánalmas...Értem a csíziót.
-
stilo18
addikt
válasz Nuada herceg #28849 üzenetére
Én meg úgy vagyok vele, hogy a TW régen jobban tetszett,mint most...
Hihetetlen milyen ronda lett...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest