- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bitcoin topic
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó régi a témaindító, viszont úgy tűnik, hogy a mai nappal már nem működik a Messenger Lite.
Tegnap még tudtam használni, ma már nem.
Eddig is csoda volt, hogy valamiféle módon ment, mára ez megszűnt.
Szükséges lett telepíteni a "sima" Messenger-t. -
Bander78
tag
Lehet béna kérdés, de hogyan lehet kikapcsolni?
-
Kár, hogy hívás funkció nincs benne.
-
Panthera
őstag
Az új verzióban is ott van a jobb alsó sarokban a like gomb? Nagyon idegesítő amikor véletlen megnyomom (alatta van a telefonon egy érintőgomb).
-
prolad
addikt
válasz
arnyekxxx #65 üzenetére
69.-es verzió, tavaly májusi,apkmirroron fent van. Ebben is vannak számomra felesleges funkciók, de itt legalább az elején kiválasztom,hogy nem kell és utána nem tolja az arcomba. Sajnos ennek is kell már bőven RAM (nem emlékszem már lite mennyit evett),de cserébe gyors és még nem fagyott.
-
-
jimmy399
senior tag
válasz
Viktor0610 #71 üzenetére
Én nem a gyári böngészőt használom rajta, hanem az opera mini-t. Az is átirányít a play-re?
-
Nálam (droid) nem jó ez a megoldás, mert ez is a Playre irányít, a Messenger telepítésére.
Azt hiányolom ebből a megoldásból, hogy nem lehet ide beállítani, hogy a Lite verzióra dobjon.Mert most, ha böngészőből facebookozás közben kapok egy üzenetet, külön el kell indítsam a Messenger Lite-ot.
-
SunyaMacs
aktív tag
Te jó ég...
A normálban a bubik közé berakták a my day-t...
Mi lesz a következő? -
enginev3.0
félisten
Nyilván engedik hogy kettő rossz közül válassz
-
Dumi86
senior tag
Én telepítés után egyszer elinditottam ezt az új Lite verziót,bezártam és mégis autómatikus küldi a push üzeneteket
Nekem elnyerte a tetszésem,egyszerű gyors nem kell beállítgatni. Alapból az értesítési hang is jobb mint Facebook Lite-ben
Remélem marad ilyen egyszerűen nagyszerű
-
mekker
őstag
Ha nincs is buborékos animáció, még tud push notificationt? Mert anélkül nem lenne túl használható.
-
gghrtz
őstag
Nem rossz ez a Lite verzio, de sajnos azert vannak benne olyan dolgok amik hianyoznak. A legjobb megoldas egy olyan messenger lenne, amit eleg reszletesen testre tudsz szabni, hogy neked mi kell bele es mi nem.
-
prolad
addikt
Próbáltam egy-két hónapja, nagyon fapados volt még.Egyelőre marad egy tavaly májusi verziójú messenger, amit nem engedek frissíteni.Az még nincs tele mindenféle hülyeséggel.
-
arnyekxxx
veterán
Jól érem a cikkből, hogy az nagy siker, hogy 2G-n is megy a karakteres üzenetküldés?
-
jimmy399
senior tag
Tény, van akinek fontos, egyéni preferencia kérdése. Én speciel kiirtottam mindenféle push-os értesítést a telefonon (5.1.1 android), mert fogom és ha érdekel akkor megnyitom magát az appot, és látom. Félreértés ne essék, sok mindenki szereti a leküldéses értesítéseket, lehet majd én is visszakapcsolom majd, ki tudja.
-
jimmy399
senior tag
válasz
aprokaroka87 #56 üzenetére
mondom a litle-nél is alapabb a m.facebook.com/messages weboldal. Már hogy küldene push értesítéseket egy weboldal egy Symbian os 9.2-n?
-
jimmy399
senior tag
a legegyszerűbb, és a legtöbb készüléken használható megoldás, az m.facebook.com/messages oldal használata, ahol wan webböngésző. Nekem a 10 éves N5800-n is simán megy, szóval ez meg a litle-nél is több készüléken elérhető.
-
-
danilla
őstag
De jo is lenne ha ios-re is lenne egy ilyen "kiherelt" messenger. Alom, alom...
-
Toth_Jani
őstag
És milyen érdekes a két Facebook Lite alkalmazást a fejlődő országoknak szánják, ezért már a hivatalos megjelenés előtt is alapból tartalmazták a magyar nyelvet.
-
törölt tag
válasz
this is life #44 üzenetére
Az SMS kezelést nem is baj, hogy nem erőltetik!
-
-
válasz
#06658560 #40 üzenetére
Kb. 2-3 üzenet után abba kellene hagynia normál esetben. Legközelebb akkor szokott megszólalni nálam, mikor valaki pl. hosszan mesél valamit sok üzentre felbontva, és ugye közben nem írok vissza semmit... na ilyenkor úgy hiszi, interakció hiányában, hogy nem is olvasom... és ekkor szoktam bekapcsolni a "Ne zavarj" módot telefonon...
-
Yodafon
őstag
Amúgy kíváncsi lennék ha meglátnák hogy a lite verziót többen használják mint a simát akkor mit tennének
-
joelke HU
őstag
Szegénykém ez annyira lite lett, hogy még értesíteni sem akar, ha már nem fut eleve a háttérbe. Azért gáz, hogy még kell nyitni és a háttérbe tenni máskülönben nem jön üzenet. Ehh... Ezen még csiszolni kell.
-
Sutee89
aktív tag
Én végül azért kukáztam a Lite-ot, mert akkor is jelezte a bejövő üzeneteket a teló, ha PC-n épp beszélgettem az illetővel. Illetve csoportos beszélgetés esetén minden egyes hozzászólásnál értesített, a nagy tesó csak az első alkalommal értesít... Ezeket már javították?
-
petipetya
nagyúr
Nocsak. A normál Messengerben úgyis zavar pár dolog:
- mindig kirakják a napjukat páran, így azok a téglalapok feleslegesen foglalnak rengeteg helyet
- alul mindig útban van a karika
- nem érdekelnek a kedvencek (akik nem is a kedvenceim) és a születésnaposok
stb.Le is cseréltem a Lite-ra. Nézem az üzeneteket, és látom el van-e olvasva. Hurrá, újra van egy cset appom ahhoz az ismerősi körhöz, akikkel amúgy is csak csetelni akarok.
-
válasz
#06658560 #33 üzenetére
Az 1GB RAM-os Moto G-n nekem is bezárogatta a bubit, de azóta nem is használom úgy, nem szeretem... Azt ne említsem meg, hogy béta verziót használok mindkettőből és naponta frissül?
Elhiszem, hogy kevés tárhely/RAM mellett gondok lehetnek vele, de a fórumtárs mást állított...
Nekem jelenleg egyedül az active now lista nem működik rendesen... Más hibával komolyan nem találkoztam... -
törölt tag
Csak az inkonzekvens viselkedése, mikor lehet a buborékba írni, azt cset közben mikor dobja el, mikor kell megnyitni az appot, mikor nem tudod a buborékba érkező üzenetet sem elolvasni, mert lehal, eltűnik, mikor nem kapod meg az értesítést, és miért lesz 120+ mega az a lom egy héttel a szűz telepítés után. Ez az olyan telefonok esetében, ahol 8 GiB tárhely van, fájdalmas kérdés tud lenni, pláne az állandó frissítésekkel.
-
törölt tag
üdv, két kérdés mielőtt potyára feltenném.
1 tud magyarul?
2 lehet vele mikrofonos beszélgetést indítani a partnerrel mint a normál verzión? (és ennek olyan e a minősége mint a normál messengeren) köszi
-
draco31
veterán
A nagy is simán megy nekem 2G hálózaton, de ez a nagy méret valóban nem vicces.
Ez a lite működik videó hívással is, vagy az is ki van belőle szedve? -
Végre! Már csak a többit kell "lite" verzióban kiadni!
-
törölt tag
-
törölt tag
Nagyon jó
Akkor most kukázhatnák a normál klienst, és kezdhetnék elölről a megírását, hátha másodszorra sikerül normálisan.
-
törölt tag
válasz
#03412736 #22 üzenetére
Milyen telefon az, nem valami rootolt/ROM-olt/alapból gyenge/régi példány véletlenül?
Régen tudom, hogy probléma volt a FB alkalmazás optimalizálatlansága, de az újabb telefonokkal már talán nem az. Ismerősök sem panaszkodnak ilyenekre, pedig közepes telefonjaik vannak (nekem erősebb, azon persze, ez is jól megy).
-
Ios-re van/lesz? Mar cserelnem is le a normalt.
-
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Nem lehet saját értesítési hangot adni neki, nem látszik, hogy mikor olvasta az üzenetet, nincs SMS integráció, nem lehet visszanézni a küldött-kapott fotókat, nincsenek "shortcut"-ok, és apróság, de a különböző chat színeket és elnevezéseket is kedvelem.
-
papi77
addikt
Október óta használom,de csak az 5-ös verzió óta stabil.
Sokszor nem kaptam meg az üzieimet.
Nem merül tőle a tel,és nem is fogyaszt sok adatot! -
DS39
nagyúr
Ez tök jó, már csak egy bajom van vele, hogy fehér, de nagyon.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy talán még a hang/videó hivás funkció kellene bele.
Persze oldják már meg hogy ha akarom letiltom hogy tudjanak hivni,akár userenként. -
törölt tag
A többi szart, pl. 'Shared Days', 'Active Now' is kigyomlálták, vagy ezek bennvannak?
-
-szp-
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Nagyon vegyes, van hogy csak új effektek érkeznek, van hogy beépülőkkel bővül, a teljesen új funkciók szerencsére nem heti rendszerességűek.
-
-
aprokaroka87
nagyúr
" azok is, akiknek egyébként nincs lehetőségük modern készüléket használni vagy hetente 50-60 megabájtot áldozni a program frissen tartására."
hetente 50-60 mb?
minden héten új fejlesztés vagy inkább hibajavitás hibajavitása?
-
Túl sok minden hiányzik belőle (szerintem)
-
-szp-
aktív tag
Itt írtunk róla részletesen, a hírbe is berakom a linket.
-
Matada2.3
veterán
Végre, kezdett már agyhugykövem lenni a useless cuccokkal telepakolt verzióból. Megjegyezném, nem mintha a lite verzió nem akadna folyamatosan..
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Syl
nagyúr
>a fejlődő országok számára tette elérhetővé
Ja, ide tartozunk. Csak éppen mi visszafelé fejlődünk
-
Bogyó bá'
nagyúr
WP-re ez sincs?
Új hozzászólás Aktív témák
it A Facebook csevegőalkalmazásának könnyűsúlyú változata a mai naptól Magyarországon is letölthető a Play Áruházból.
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest