-
IT café
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Az most 'véletlen' volt, sima kupán mentem personal bestet. Amikor kijött a frissítés, akkor javítgattam célirányosan az időimet, tunnels-el kezdtem, aztán it's mine, winter cup, winter is coming, a mine shaft cup még nincs vegig, a more mine-szal nem foglalkoztam még. Ezeket sikerült akkor feltornázni első helyre magyar listán, de azóta persze fokozatosan csúszok le.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hinnye, most nézem, nekem ma leszívott kőkemény 401 MB-t a játék a mobilnetből... Baráti. Lehet beragadt vmi reklám, vagy nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SpongyaBob #793 üzenetére
Á, ma kihagyom a daily-t, nem szeressük mi egymást a krosszmotorral.
szerk.: Mondjuk most pont mentem véletlenül egy második helyezésnyi időt time trial-ban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Létrehoztam egy Epic hills-es challenget a tankkal, egyes suspension-nel, hát érdekes dolgokat lehet művelni.
-
őstag
A heti challenge top 10-ben is négy Mobilarenás, nagyon helyes.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igen, nekem is vannak időim, ahol 204 ezrediknek ír vagy hasonló abszurd helyezés, holott top 10 lenne. Csak nem frissül, hacsak nem döntöm meg újra.
-
őstag
Atya gatya, nagyon furcsa a fizikája ennek a formula egyes autónak.
Viszont másodperceket lehet verni a korábbi időkre.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nektek a fingerstone gp-n frissülnek az idők? Tegnap reszelgettem az időim, de mára már sok ezredik vagyok, kivéve a harmadik pályám. Az első pályán DigitXT az első barátlistán, kb hét tizeddel jobb az ideje, mint a lokál elsőnek (legalábbis amit nálam mutat), aztán a smooth curves-nél globál harmadiknak sorol, de nem hiszek én már ennek a játéknak.
-
őstag
Most kaptam meg a "racing god" achievement-et. 10 ezer verseny megnyerése.
#getalife
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hmmm, én 52-es vagyok. Hát az első pár hónapban intenzíven játszottam a játékkal, mostanra már eléggé lecsillapodott a dolog, már nem is nagyon nyitogatok ládákat. De régebben tényleg sokat mentem Time trialokon.
Más: egy másik fórumon megtaláltam egy madzsar felhasználót, Bearnie16, sokszor látni őt is a ranglistákon. Lehet h hozzá is adott titeket az ő listájához, mert elküldtem neki a Google doc-ot az Invite linkjeinkkel, meg a topikban linkjét is, h nézzen be ide.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz zeon.hu #1009 üzenetére
Én a sportkocsinál még az elején pont fordítva éreztem, a fizetős narancssárga skinnel mindig rosszabb időket mentem, mint a stock festéssel.
Még egy olyan hipotézisem is van, h a napi/heti challenge-eket csinálva, a 8/9/10 próbálkozásra, mikor már mindjart gemet kell felhasználni, jobb időt lehet menni, mint az első probálkozásokkor.
De sztem ezek csak ilyen bebeszélések.
Szerkesztés.: Pár órája jött update, kisebb foltozgatások, leaderboard-beli javítások (szűrhetők gépekre az idők többek között), meg vmi monowheel challenges, akármi is legyen ez.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Kösz h csatlakoztatok a megfelelő gépekkel a napin és a hetin.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Naaaa végre az 'új' pályák közül adott be a heti cselendzs.
-
őstag
Nektek szokott még adni a játék ládákból skineket? Én hónapok óta nem láttam semmit, csak pízt meg gemet. Pedig tudom hogy vannak még meg nem kapott festések, karakterek.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Pl sokszor emelkedő előtt el kell engedni a gázt, mert azzal eggyütt előre is dől a figura és lefejeli az aszfaltot, vagy míg a levegőben van nyomod a féket h balra dőljön, aztán mikor már minjdárt földet érsz gázt adsz, hogy felpörögjön és mehessen tovább. Nem olyan vészes, de egyértelműen szokni kell.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Ez már nekem kicsit katyvasz, de nyilván így lehet megtartani a felhasználói bázist.
-
őstag
Bepakoltam pár jól sikerült futamot a challenge-ek közé, várlak szeretettel benneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- trek81 károsultjai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest