Új hozzászólás Aktív témák

  • gattuso48

    újonc

    válasz tzsolesz #4973 üzenetére

    Nem ismered a teljes képet, ahogy DigitXT sem, ez nem az első eset volt és mivel ketten vagyunk magyarok a Germany-be (már nem Team Germany amúgy) Dénessel, ő ráadásul teljesen más helyzetben lépett ki, vagyis rúgta ki DigitXT, ezért kizárásos alapon nem lehet más a gúny tárgya, mint én. Egyébként (ezt Digitnek írom) nem rohantam a Germany-be, pár hétig csapat nélkül voltam. Később Dénessel beszélgettünk és rákérdeztem, hogy be tud-e ajánlani, először a 2-es csapatba kerültem és az eredményeim alapján felkerülhettem rövid idő alatt az 1-es csapatba. A Speedys fúzió után a régi tagok maradtak (nem teljesítmény alapján) az 1-es csapatban, a többiek lekerültek a 2-esbe (akik 12.-ek voltak), eltelt 1-2 hét és ismét felkerülhettem az 1-es csapatba és azóta is ott vagyok. Ha nem hoznám az eredményeket, akkor a 2-es csapatba lennék, szóval nem szaladtam a Germanybe és nem alamizsnát dobtak nekem, hanem megharcoltam a helyemért. Közben megkerestek a Wildliferstől és a Discordtól is, de én hűséges típus vagyok, nem hagyom ott a csapatot, ha nincs nagyobb gond. Ezt csak a teljes kép miatt írtam le.
    Nem a GP-ből kell kiindulni, ezt már milliószor szajkóztam, de úgy látszik hiába. Nekem azért viszonylag magas a GP-m, mert sokszor haszontalan cuccokra költöttem el a napi több ingyenes/videós fejlesztési lehetőségemet, viszont a fontos alkatrészeim meg nem voltak elég jók!
    A Germanyben szinte mindenki profi játékos, tolják a kilométereket és mindig nyerünk (szinte), így a fejlesztésekkel sincs már gondom, szinte mindig maxos cuccokkal mehetek a team eventekre.

Új hozzászólás Aktív témák