- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz Donki Hóte #18808 üzenetére
Jobbulást a betegnek, remélhetőleg nem lesz maradandó nyoma..
Átérzem a helyzetet, sok éve, mikor még volt autóbérléssel, foglalkozó vállalkozásom, volt olyan, hogy 1 óra múlva indulni kellett Görögország legalájába egy cserekocsival, 1500km, útközben foglaltunk szállást, ott kerestünk szerelőt a másik autónak, majd miután nem tudták megcsinálni, 24 óra alatt értem haza vele, néhol 30-cal, néhol 130-cal közlekedve a pályán...
De volt olyan is, hogy egy autómentővel a svájci határig kellett mennem, ighaz, csak 2500 km, ott egy autót felhúzni, és irány haza, 33 órát vezettem egy seggel, ilyenkor egész egyszerűen kell a navi, érthetetlen, hogy pont azokkal szórakoznak, akinek ez létfontosságú.
Pár napja pont ugyanezt írtam több saját eset kapcsán, olyannál is, amikor konkrétan időbeni késést okozott a tévers tervezés, a kerülőről nem beszélve..Szerintem is lehetetlen, hogy ha nem csak terelés van, hanem konkrét lezárás, ne jelentené legalább egy ember, de ha ugyanúgy, mint az én esetemben leszarja a szerkesztő, az annak okoz gondolt, akinek ott szüksége van a navigációra. Egy helyi tudja merre kell menni, neki lehet navi se kell, aki életében egyszer jár ott, és kell a segítség, az fogja megszívni, mert a térkép nincs javítva.. Ezen az oldalon valami elképesztő nagy változásra van szükség, mert egy rendszer olyan jó, mint amennyire a leggyengébb eleme jó. Ha nincs frissítve a térkép, csakúgy, mint te, mások is elégedetlenek lesznek, ha valami hülye menet közben kamu jelentéseket ad le, és nincs legalább másik két embertől megerősítés, minek veszi be, mikor már 1 hónap alatt a 10- jelentésére írták a mögötte érkezők, hogy nincs ott? .Ezt az út szélén állást nem okozhatta egy forgalomfigyelő autó, amit mindig látott valaki előtted?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Metal topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- TCL LCD és LED TV-k
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest