Új hozzászólás Aktív témák

  • Szili17

    aktív tag

    válasz N_Johnny #10208 üzenetére

    Szia,

    1. Na azt a módot meg én nem használtam még, de jogos, picit gyorsabb. Viszont nekem úgy is működik. :/

    2. Én rápróbáltam most és egyet értek junkpoddal. Amikor közel hasonló hosszú időben és útban a két alternatíva akkor változó hogy merre akar menni és az a helyzet áll elő, hogy senkinek sem jó. Illetve ez nem igaz, akinek jó az nem szól semmit, mindenki más pedig a "miért erre hozott, mikor a másik..." c. számot veszi elő. kép linkje

    Én jómúltkor Érd felől a Újpest felé jöttem és körbehozott a M0-n. Aztán ahogy a sötétben az esőben jöttem ott a sok türelmetlen ember közt akik úgy közlekedtek 100-nál mint ahogy a Petőfi hídon szoktak nagy forgalom esetén (egymás s...ében) akkor elgondolkodtam hogy nem erre kellett volna jönni, szívesebben mentem volna át a városon. Annyival szerintem nem is volt gyorsabb. De én vagyok a hülye hogy nem néztem meg és választottam a másik útvonalat kézzel vagy csak egyszerűen arra elindulva, aztán a Waze majd újratervez.

    Egyébként szerintem ha fizetős az út, de nem tiltod akkor az nem nyom nagyon a routing súlyába, persze nem ismerjük, ez csak az én véleményem. Igazából a "miért erre hozott és nem arra" kérdésre nem tudunk és nem is lehet válaszolni érdemben sajnos, hacsak nem arról van szó hogy nem megfelelőek a beállítások (ezért firtattam azt korábban).

    Nem tudom mennyiben járultam hozzá bármihez amit szerettél volna. :F Az elsőhöz az lenne a jó, ha csinálnál róla egy videót, meg előtte bekapcsolnád a debug módot (aztán küldenél logot) és bejelentenéd. Így hogy egyelőre 1-1 (nálad nem jó, nálam igen, igaz Huawei P9-en meg Samsung Galaxy S4-en próbáltam csak ki), nem tudok okosabbat mondani rá sajnos. :R

    "Facts are stubborn things; and whatever may be our wishes, our inclinations, or the dictates of our passions, they cannot alter the state of facts and evidence."

Új hozzászólás Aktív témák