Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz Hege1234 #4773 üzenetére

    Vegyél 1 milis szálat,egy 3 centis darabot.Fogj egy darab cérnát vagy más vékony szálat,fűzd át a lyukon,majd a végét vissza a tüske felé.
    A keletkezett hurokba dugd a levágott szálat,hogy középre essen,és felfelé a tüske irányába húzd át!
    Így kapsz egy üvegszálhurkot,aminek a lenti része ugye a szokásos vágott vég,viszont a tartályba egy hurok nyúlik belőle,ezt NEM kell levágni,csak segít.Ezzel rendben lesz,füstbajnok is jó vele,én ezt használom.
    Plusz okosság,hogy mivel a tartályban hurok van,a szál nem mozdul ki könnyen,mert bár nem sok,de mégis be tud feszülni a helyére,ráadásul a nagyobb hurok sem baj,gondot nem okoz,DE ha megég a szál alja,csak kikapod,ollóval lecsapsz 1-2 milit,kintebb húzod,és már mehet is vissza :D
    Vagyis egy ilyen hurkos megoldással kaphatsz egy mosásálló,és többször visszavágható megoldást,kevesebbet kell vele foglalkozni,ráadásul 1-2 perc alatt megoldod,ha épp reggel,szálat nem magaddal vivős napon szenvedsz "égést",mert olló,kis csavarhúzó,akármi biztos akad,és nem az égett cuccost kell szopogatni a nap hátralevő részében. :K
    És ezzel ugye kevés anyagnál sincs gondja,aki vízszintesen "cigizik",mert a nagyobb és hurkos szállal szárazra szívható a tartály,mindig bele fog érni 2 csepp lötyibe is.

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák