Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz atiss78 #2582 üzenetére

    Lehet betáraztak,én múlt hétvégén utaltam,és keddre ittvolt a 900mAh-s kezdő eGo szett...és ráadásul teljesen baráti ár egy töltött integrált patron+900as akksi+usb töltőért,jellemzően csak az akksi 4 rongy körül van máshol,az usb-s töltő is van vagy 1500,a patron sem annyira olcsó lehet gyárilag töltve.
    Bár ez utóbbi elég gonosz húzás,mert én náluk külön töltött patront nem is találtam :Y
    Pedig a szett nem gyári összeállítás,nem is jön csak bubis zacsiban,stb...És ráadásul a Camel 18mg,ami a patronon van,náluk ilyen íz nincs is,ráadásul még azt se tudtam meg,hogy PG/Vg az anyag,vagy bármit,csak a zacsijára volt ennyi nyomtatva és kész.
    Mondjuk az integrált patron nem tudom,mire jó.egy fekete,fehérvégű henger,semmi szipka,csak a cső vége lyukasan,belelátni nem lehet,mert fémcső,stb...még külön töltőnyílása sincsen.DE arra jó,hogy kezdőként az ember tényleg kipróbálja ezt az egész mizériát,és ne öljön bele sokat,ha meg mégsem tetszene,szerintem elvinnék az akksit mondjuk 3ezerért,a töltőt egy ezresért rögtön minimum,szóval pénz bukta ebben nemigen lenne,max a posta.Nagyon ügyesen csinálják... :C

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák