Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz turho #2490 üzenetére

    A patront kimostam,szakmai szemmel tetszik,amit látok,ezt a gumiszivárgást kell ezen megoldani,ami a tüskénél van,de a belseje szép.
    Gumi rögzítő-szigetelő tartja a tüskét,az egész egy henger,amiben van,mint kiderült,beleöntve egy levegőcsatorna-rés,a tüske is le van csapva,hogy valahol menjen az anyag,és ott enged.Lehet,hogy kis öntési sorja van csak,az nyomta el a gumit.A kazán elég szép munka,kerámia bél,láthatóan gép tekerte szép szál,stb.
    Ha jól látok alá,akkor a szál 2 pontja a kerámiába rögzített 2 csapocskán van.Az üvegszál is szép a tüskében,tényleg sűrűbb,mint amit a videókon láttam,ésgyönyörűen átvészelte a laikus szétszedést,a műanyag érzésre sem törősnek tűnik..
    Jó cucc,na.Pár perc alatt mosható kellően finoman,és majd 1 centi hosszban megy bele a kazán,szóval ott engednie kizáárt,hacsak nem nyújtja ki valaki a csövet erős oldalra feszigetéssel.És können szétkapható,akksira felteker,pár mp,és finoman enged.Csavarni persze ellenjavalt,csak finoman billegtetve lehúzni.
    Mondjuk ami illúzióromboló volt,hogy a képeken látható ízléses fekete ház ablakkal az egy átlátszó tartály,és csak a matricától fekete,ami rá van ragasztva...DE nem baj,anélkül mégjobban látni,hol tart az ember.És a 900as akksihoz rendelt(jótanácsod....köszönöm :R )elvékonyodó plusz sapkával tényleg nagyon elegáns az eGo vele.Irtó sokat dob az a kúpos fekte fémdarab :) És védi is a patront a letöréstől,mind a gyári integrált,mind a BUD épphogy véknyabb csak,szép,passzos a cuccos összerakva.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák