Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz proly01 #1849 üzenetére

    Nos tárgyaltam már én 1000-es rozsdamentes acél eGo-T-vel a zsebemben és utána amikor "rágyújtottam", nem volt semmilyen elegancia hiány, sőt még inkább megerősödött a partnerekben a technokrata jelző irányomba. :) Egyébként tárgyalás közepén amúgy sem illik ilyesmit elővenni. ;)

    Egy 650mAh-s eGo-C vagy T aksi egyébként nem olyan vészes. Úgy képzeld el mint egy rövid szivart. Itt egy kép az én aksijaimról. A legnagyobb egy 1000mAh-s passtrough Joyetech eGo-T aksi. Ettől hosszabb nem nagyon van. A fekete egy eGo"+" 900mAh-s aksi, szóval a 650-es ettől is rövidebb, a picike pedig egy Joyetech 510 220mAh-s automata aksi.
    Ez az 510-es aksi egy tank kazánnal és patronnal, vagy egy integrálttal kb olyan hosszú mint egy 100-as cigi. Sajnos egy barátomnál hagytam hétvégén, így hirtelen nem tudok "összerakott" képet mutatni róla.

    Ha minden áron cigi nagyságú felszerelést szeretnél, akkor a Joyetech 510 lesz a barátod, szám szerint kettő, egy pcc-vel, ami nem más mint egy cigidoboz formájú tároló beépített aksival. Ez rendszerint 1800mAh körüli, így bőségesen elegendő akár két napra is.

    Ilyesmiből eredetit itthon nem tudom hol lehet kapni. Sanszos, hogy sehol, de én mindenképpen ebbe az irányba indulnék el.

    A kazán egyébiránt lényegében a folyadék porlasztását végzi, hogy te gőzt kapjál. Ez az olcsó megoldásoknál eldobható formában egybe van építve a patronnal.

    Ha a helyedben lennék akkor egy kompromisszumot kötnék, az pedig a külföldi rendelés. Ha nem vagy rest kintről rendelni, és tudsz várni még kb 2 hetet, akkor egy kiváló szettet össze tudok neked írni healthcabin.net-ről.
    A súlya, a megjelenése, a kapacitása és az íze is tökéletes lenne.
    Egészen konkrétan:
    Healthcabin kosár kép

    Ennek lejön az 5%-a és rájön még kb 6$ szállítás. Kb február közepén ér ide (január 31-ig nincs szállítás Kínából).

    (#1850) proly01: Ezekkel az a legnagyobb probléma, hogy nincs hozzájuk elég kiegészítő, és ami van annak sem top az íze és az élmény sem az igazi amit nyújt.
    Az eGo és az 510 azért előnyös, mert az elektromos cigaretták 75%-ának 510-es csatlakozása van, így ehhez érhető el a legtöbb kiegészítő és ehhez van raktárkészlet is a legtöbb helyen.

    A folyadékokat szintén nem onnan venném a helyedben, hanem az eliquid.hu-tól. Számomra arany/ezüst Marbi után a Tobacco Ultimate hozta leginkább a dohány érzést (később úgyis rájössz, hogy mennyi más finom íz van).

    [ Szerkesztve ]

  • proly01

    őstag

    válasz Xero #1851 üzenetére

    Igazából van 2 hetem.Addig még elolvasom visszamenőleg ezt az 1900Hsz-t meg utána járok a dolgoknak külföldi oldalakon is.Nagyon csábító amit mondasz és amit kínálsz és a kép is valóban jó és így már nem is olyan "robosztus" . Mondjuk azt nem értem még,hogy ha az összes 510 es szinte és ehhez van a legtöbb kiegészítő akkor miért nem jó ez?[link] A másik dolog,hogy kicsit feljebb kérdezett tőled valaki már meg nem mondom ki és pont erre tért ki hogy nem kicsi e az 1800mAh aksi és erre te azt mondtad neki,hogy 1-2 órát bír neked a 2200mAh es,nem?
    Megmondom őszintén nem tudom ennek a green smoke nak (amire annyira rá vagyok kattanva) milyen a "csatlakozása" hogy 510 es e vagy sem.Ami biztos,hogy vettek ma rokonok és átjöttek vele "dicsekedni" és állítólag azt mondták nekik ez a legjobb és legkorszerűbb megoldás most a piacon a nagy üzemidő és a microchipes technika miatt ill. hogy nem igényel semmiféle tisztítást és mókolást.Csak betekered szívod cseréled.
    2-3 at beleszívtam én is és hát ami biztos borzasztóan könnyű a súlya vékony akkora mint egy rendes cigi azt ne tudom meddig bírja az aksija mert ma vették azt mondták sima dohány aromával kérték ezt mondjuk nem éreztem egyáltalán de nekem megnyerő volt,ezért kérdezgetem ennyire.
    Természetesen erről az EGO ról is csak jót olvasok semmi rosszat nem lehet hallani róla,de mondjuk erről sem amit én mondok.A marketing az jó az biztos ezzel szembesültem a hivatalos oldalon aztán a terméktámogatás utánpótlás már nem tudom milyen....szerintem megbizonyosodom róla 100% ig,hogy mit szeretnék itt interneten keresztül mint fent említettem és aztán döntök.Mindenesetre az biztos,hogy annyiból is hasznos volt ez,hogy én teljesen meg voltam győződve arról,hogy én mit is akarok mikor ide írtam,most már annyira nem is biztos,hogy azt szeretném amit annyira szerettem volna még mielőtt ide felírtam és az is,hogy ritka az ilyen segítőkész és részletes fórumozó mint te követendő példa.
    Mindent nagyon köszi szépen még egyszer :R
    Azt még nem tudom,hogy csak a saját aromái jók vajon hozzá vagy bármilyennel után lehet tölteni ez a cuccot,szerinted? Jaaaaa és köszönöm a linked a eliquid.hu -t valóban jobb mint amit én linkeltem :B

    ....Pr:)ly....

  • Xero

    nagyúr

    válasz proly01 #1852 üzenetére

    Na akkor kezdjük. :)

    1. Az általad linkelt 510-es közel sem eredeti, így ki tudja mit produkál. Én ragaszkodom a Joyetech motyókhoz, mert ezekre nyugodtan mondom, hogy jók. Arról nem is szólva, hogy nincs hozzá PCC, így maximum 2-4 órát bír ki a két aksi. Ráadásnak pedig kapsz hozzá 5db ki tudja milyen integrált patront, és egy darab kazánt (atomizátort), szemben a hc-os 10db általam is kipróbált jól használható Kanger integrálttal.

    2. Igen nálam a 220mAh-s (nem 2200!) automata Joyetech aksi 1-2 órát bírt. Pontosan ezért van szükséged pcc-re! Az képes egy aksit legalább 3-4x feltölteni, így bőségesen elegendő akár egy napra is.

    3. Nem 510-es a csatlakozás. A többi pedig marketing bullshit. Amit én vázoltam healthcabin-ról, ott annyival "bonyolultabb" a helyzet, hogy neked kell a folyadékot egyből feltölteni, de így gazdaságosabb és az íz/füstélmény is sokkal jobb. Ehhez is lehet kapni előre töltött patronokat, de én azokat kerülném.

    4. Ezt a green smoke-ot sürgősen felejtsd el. Egészen egyszerűen pénzkidobás és kőkemény lehúzás.

    5. A cigi formájú elektromos cigik között a Joyetech 510 a legjobb. Nem érdemes mást választani. Gyengébb lesz az élmény más termékeknél és a választék is szűkösebb.

    6. Az eliquid.hu-t pedig szintén azért linkeltem, mert általam kipróbált, itthon kevert jó minőség. Kínai folyadékoktól már nem egyszer volt, hogy köhögtem, pedig ugyan azt a terméket vettem egymás után.

    [ Szerkesztve ]

  • zippofcy

    senior tag

    válasz proly01 #1852 üzenetére

    Az vele a baj mint ami ezzel: [link] Vagyis a minősége lutri, és iszonyat túl van árazva. Pláne ha azt nézzük hogy egy darab kazánt adnak ami jó ha kibír 2 hetet. Rosszabb esetben eleve hibás (nagy a gyártási szórás, folyat, égett íz, stb) és akkor használhatatlan az egész készlet.
    Az 1800mAhs akksival meg az hogy csak a mesébe van. A 180-assal meg az hogy max 1 órát bírhat ki, ha a 280-as 2 órát.
    A "microchipes technika" meg már totál elavult, az eGom "interferometrikus hullámfüggvény-összeomlás indukációval és vizsgálattal szimmetrikus, párkeltéses, késleltetett választásos kvantumradír " elven működik. [link]
    Mikor beleszívok egyszerre vagyok az univerzum minden pontján. A helyváltoztatás legolcsóbb és leggyorsabb módja ;)

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

  • tomy_cz

    senior tag

    Furcsa mellékhatásra, vagy nem is tudom minek nevezzem ami tapasztalok
    Kb egy hetes PG-VG 50-50% használata után azt vettem észre, hogy érzem a fogaimban lévő tömés ízét. Van egy pár amalgám tömésem, és azoknak érzem az ízét, olyan mintha most jönnék a fogorvostól. :U :)
    2 hete ecigizek, korábban is használtam pg-t is, vg-t is, vegyesen is kisebb nagyobb arányban.
    Már elfogyott a sima VG-m így nem tudom jelenleg kipróbálni, hogy megszűnik-e panasz, ha tiszta vg-t szívok.
    Mégiscsak allergiás lennék a pg-re, csak most jött ki? :F

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • Lousha

    csendes tag

    válasz proly01 #1852 üzenetére

    Az rendben van, hogy cigiformát akarsz, de miért ragaszkodsz a legtrágyább beszerzési forrásokhoz? :)

    De szvsz az sem megoldás, hogy itt vagy bármely fórumon elhiszed akárkinek, hogy ez meg ez vagy épp emez a tuti. Inkább ismerkedj meg a témával és dönts magad, akkor elégedett leszel.

    Ehhez javaslom az aláírásom 2. linkjét, szánj rá pár órát, olvasd el, fontolgasd, mi kell neked, nézegesd meg a linkeket, áruházakat, blackiex videóit és leírásait, aztán úgy dönts, hogy már tudod, mit veszel.

    Sok sikert!

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz Xero #1833 üzenetére

    :R
    Stingray 360 Auto szett nem lenne megoldás a gondomra(cigi vékonyság hosszabb üzemidő)?
    Így nem kellene PCC-t vennem és alig drágább mint a 510-T Szett.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

  • zippofcy

    senior tag

    válasz tomy_cz #1856 üzenetére

    Nekem ez úgy hangzik mintha a PG vmi reakcióba lépett volna az amalgámmal (oldás vagy ilyesmi) nem pedig allergiának.
    Mindenesetre az amalgám tuti káros (higany) és valószínűleg a PG is az (bár ez utóbbira van pro és kontra kutatási eredmény is, mint a mobiltelókra).
    Javaslatom: cseréltesd ki az amalgám töméseid ;]

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

  • fer

    őstag

    válasz bluyoo #1859 üzenetére

    Az egy nagyon jó készlet, én vadásztam rá akcióban (máshol), de lecsúsztam róla, annyiért meg már nem kell, van 2db Joye 280, 2db 650-es, 1db 1000-es Pt-m! A fele áráért érdekelne engem is! Szerintem vedd meg, bár a patronokat nem ismerem amiket hozzá adnak, én kazán párti vagyok!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • fer

    őstag

    válasz tomy_cz #1856 üzenetére

    Hát akkor neked is a VG marad mint nekem! Én is kb. 1 hétig szívtam keverve, mire rájöttem a dologra, így már csak VG-t tudok füstölni! De ha nem vérzik gyakran az orrod, nem fulladsz tőle, akkor szerintem nem vagy rá allergiás, hanem a fogtömés körül kell keresni a problémát! De egy érdekes dologra azért oda kell figyelni, ezekben a löttyökben van deszt. víz, aminek nagy a tisztító hatása, és old sokféle anyagot, lehet a VG-vel is így járnál! Menj el a patikába, vegyél fogyasztásra alkalmas deszt vizet (nem valami olcsó mulatság) öblögess vele, tartsd a szádban, és ha még mindig érzed a tömés ízét, akkor már gondolhatod te is, hogy mi okozza!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • tomy_cz

    senior tag

    válasz zippofcy #1860 üzenetére

    :) Már ideje lenne mondjuk..na mindegy. :)
    Csak az a fura, hogy ilyet még sehol nem olvastam, hogy oldaná. Durva... :Y

    Más..
    Azt tapasztalom az 510T2 kazánomnál, hogy a füstképződés teljesen rendben van, viszont a th az szinte nulla, vagyis nagyon csekély egy másik ugyanilyen kazánnal összehasonlítva. Természetesen ugyanaz a lötyi, próbáltam másik üvegszállal, rövidebbel, hosszabbal, egyikből a másikba stb..
    2hetes a porlasztó amiről szó van, izzít is rendesen, látszólag rendben működik, de a th "eltűnt". :U
    Halálán van a kazán? De gondolom akkor nem izzítana rendesen?!

    fer: Lehet, hogy igazad van basszus... :Y Ki fogom kísérletezni.

    [ Szerkesztve ]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • Lousha

    csendes tag

    válasz tomy_cz #1863 üzenetére

    A beállításával lesz pedig a gond. Normál esetben a T2 (már amennyiben EO-s, LR verzióról beszélünk) TH-ban is elég rendesen teljesít. Szvsz a dual coilnak vagy az NG-nek erősebb a TH-ja, de nekem az meg már kicsit sok is. A T2-é elég erős. Tehát bizony itt tovább kéne vacakolni az üvegszállal. (Meg persze kiégetni alaposan, ha már összekoszolódott a sok próbálkozásban.) Általában "out of the box" tökéletesen van beállítva, ha itt nem ez volt a helyzet, akkor kicsit piszkálni kell.

    Alul kicsit lógjon ki, legyen egy kis szétborzolt pamacs a tüske alján, a fémháló ne lógjon ki a tüskéből, felül egyáltalán ne lógjon ki, és legyen olyan vastag, hogy kitöltse a tüskét, de ne szoruljon bele. Egy vékony tűvel is bizergálhatod, lehet a köteg közepébe óvatosan szúrni egyet lazításként, valamint a 3 hornyolásnál is érdemes beszúrni, hogy ha oda begyűrődött a fémháló, helyreállítsuk a folyadéknak való helyet. Kísérletezgetni kell, amíg úgy nem füstöl, mint a gyárkémény, és nem lesz jó "testes" a füst. Ez néha egy fél mm-en múlik. Tologasd kicsit feljebb, kicsit lejjebb az üvegszálat, előbb-utóbb meglesz a tökéletes...
    Én épp tegnap este játszogattam egy T2 tüskéjével, mert jó volt, jó volt, de nem az igazi, és harmadik piszkálás után egyszer csak eltűnt körülöttem a szoba... Ne add fel.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • Kergeboci

    tag

    válasz Lousha #1864 üzenetére

    a makacskodó T2-nél nálam is a tüske piszkálása maradt hátra :) Most füstöl rendesen a drága, csak 5 slukk után el is fogyasztja a liquidet amit a patronba töltök :) Folyik amerre lát :)

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

  • fer

    őstag

    Amit elsőnek rendeltem T2-t, az messze nem volt LR, erre a példa, hogy még mindig működik (kimérni most nem tudom, mert feltöltve csal a műszer), annál 2,4 ohmot mértem szárazon (az eGo-T LR kazán is ennyi volt) feltöltve 3,6, amiket utólag rendeltem, azok feltöltve 3,0 ohmosak, és hallani is rajtuk, meg érezni is, hogy sokkal jobban porlasztanak és előbb felizzanak, ami tegnap elhalálozott az is sokkal hamarabb felizzott, ami elsőnek jött, az sokkal nehezebben izzik fel, legelső égetéskor is gyanús volt, hogy milyen sokára kezd izzani, a videón sokkal hamarabb izzott! Ennyire nagy lenne a gyártási szórás? Így most a valóban LR kazánnal szenvedek rendesen, sosem elég neki a lötty, mindig rá kell szívatnom gomb nélkül, hogy ne érezzek égett ízt! A fűtőszál elhelyezkedése is nagyon eltérő, van amelyikben nagyon fent van, van amelyikben egész mélyen, ez nagyban nehezíti az üvegszál pontos pozicionálását, illetve méretre vágását, ha pótolni kell! Tud valaki egy jó módszert, hogyan tudnám szétszedni az elhalálozott T2-t? Nem szeretném kidobni, elég drága mulatság, ha egy mód van rá megpróbálnám javítani, nem lehet olyan bonyolult, valahogy össze is rakták, olvastam azt is, hogy ezeket kézi munkával gyártják! Minden ötlet érdekel!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz fer #1861 üzenetére

    Köszi de ezt is benéztem nincs raktáron.
    :((( Nem nagyon akar összejönni ez az e-cigi vásárlás.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

  • fer

    őstag

    válasz tomy_cz #1863 üzenetére

    Ott van az a TH, csak hozzászoktál nagyon, igyál, öblítsd le valamivel a torkod (szénsavassal, vagy töménnyel :K )! Ha nem segít akkor takarítás, minél öregebb a kazán annál tovább kell takarítani, van amikor az ismétlés, újbóli kiégetés sokat segít, ha nem ok, akkor válts ízt, vagy erősebb liquiddel próbáld, ha erősebbel megjön a TH, akkor bíz hozzászoktál! Nekem sem olyan már az íze, meg a TH-ja mint amikor vettem, még új kazánnal sem! Sajna nem mindenkinél hatásos leszoktató mód az e-cigi, épp úgy mint egyes gyógyszerek sem hatnak minden embernél egyformán!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • fer

    őstag

    válasz bluyoo #1867 üzenetére

    Ha cigis kinézet kell, akkor Joye 510, ha meg nem számít a cigis kinézet akkor eGo, nekem a 650-es nagyon bevált, az 1000-es Pt-t szinte már nem is használom, az eladásán gondolkodom! Természetesen mindkét modell tank kazánnal ajánlott!

    [ Szerkesztve ]

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • eddhunter

    tag

    válasz fer #1869 üzenetére

    Hali,
    szerinted miben jobb a 650es, mint az 1000es pt? a 650 az ego plus?
    Most már váltanék én is az 510ről a 280as akksim .úgyis tönkre ment. A legjobban az zavar az 510es 180mah- esben, hogy túl nagy a különbség a teljesen feltöltött és merülőben lévő teljesítménye között(T2 vel használom).

  • bluyoo

    nagyúr

    válasz fer #1869 üzenetére

    Igen Joye510.Ragaszkodnék a cigis kinézethez csak nekem hosszabb időt kellene kibírnia töltés nélkül ezért PPC is kellene de csak egy helyen találtam itthon.
    Xero ajánlott oldalon meg jan. végétől lesz minden amire szükségem lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Bazinga!

  • fer

    őstag

    válasz bluyoo #1871 üzenetére

    Akkor a döntés rajtad áll!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • fer

    őstag

    válasz eddhunter #1870 üzenetére

    Hát sokkal kisebb, és így is kibír nekem 1 napot, 2 db-al vígan el lehet e-cigizni! Igen Plus van nekem! De a spektrumok is nagyon csábítóak!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • tomy_cz

    senior tag

    válasz Lousha #1864 üzenetére

    Köszi, még szöszmötölök vele, tegnap egész este ezzel vesződtem. :)
    Pedig jön a bubi rendesen, tehát kap anyagot a szál, még a hosszával eljátszadozok, hátha.

    fer:A másik kazán esetében megvan a th, még nem szoktam hozzá annyira. De nyilván már az 5.-6. slukk után már kevésbé érzem, majd 10 perccel később ismét jó :)
    Ennél már az elsőnél sem, pedig füstöl egész rendesen.

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • cila1

    aktív tag

    Megleptem magam egy eGo650i-vel.Valóban nagyon tuti ahogy írták a hozzáértők.Szeretném megkérdezni tudja-e valaki,hogy amikor megszívom akkor néha miért villog 3-at?Az akut feltöltöttem a leírtak alapján.

  • sellas

    tag

    Sziasztok!

    A teljes téma, és a remek PDF végigolvasása után végül vettem egy eGo Integrált (egyelőre Economic) készletet+hálózati töltőt, az EO-ról (tegnap fél6-kor küldték, remélem ma már otthon fog várni az postai értesítő :)) PG és VG (Pall Mall és Davidoff) lötyikkel, majd meglátom melyik jön be jobban/allergiás vagyok-e a PG-re. Egyelőre kezdőként jó lesz az integrált, az egyszerű kezelhetőség, hordozhatóság miatt, és olyan véleményt is hallottam valahol, hogy jobb, mint a tankos, de persze majd azokat is tesztelgetem :)

    Olyan kérdésem lenne, hogy az eliquid.hu-n meg szeretném venni a 16 ízű kóstoló csomagot. Valahol olvastam viszont, hogy 1 tank=1 íz. Viszont itt integrált megoldásról van szó, arra is igaz-e, hogy egy integrált patronba csak egy íz menjen? Ha igen, akkor a kóstolásoknál mindig öntsem ki a maradék lötyit (mert ugye nem szabad szárazra szívni, ahogy olvastam, mert megég a vatelin), és mossam ki a patron belsejét (desztillált vízzel?), vagy ez nem feltétlenül szükséges? 16 patront nem szándékozok venni :) Más hogy oldja meg a kóstoló pack használatát? Köszi!

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

  • Xero

    nagyúr

    válasz sellas #1877 üzenetére

    Kóstolnia legjobb egy 510LR és egy drip tip.

    A tankokkal pedig majd vigyázz. Nagy valószínűséggel, ez az aksi 3.7-4.2V körül ad le teljes feltöltés mellett, amit a tank kazánok nem szoktak szeretni.

    [ Szerkesztve ]

  • sellas

    tag

    válasz Xero #1878 üzenetére

    Köszi! Majd úgyis veszek egy másik aksit, mert az economy csomagban csak egy volt.

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

  • tomy_cz

    senior tag

    válasz Xero #1851 üzenetére

    A kanger használatához drip-trip szükséges, vagy van valami más szipka?

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • fer

    őstag

    válasz sellas #1877 üzenetére

    Kezdőként is nyugodtan kezdhettél volna tankkal, ez hülyeség, hogy a kezdőknek integrált!! Én kezdőként is tankkal kezdtem (T2), de rendeltem egy pár integráltat is, először jók voltak, de miután kipróbáltam a tankosat, többet nem emeltem a számhoz integráltat! Sok vele a macera, mindig csepegtetni, hogy ne száradjon ki, ne legyen égett vatelin íz, ha meg túltöltöd folyik belőle a lé (talán kivétel a dupla fűtőszálas, de azt még nem ismerem)! A tanknál ilyen nem nagyon fordul elő, mindig látod mennyi van benne, és sokkal jobb erősebb ízeket lehet kicsalni belőle, de a tankos rendszert is alaposan karban kell tartani, mert ellenkező esetben tud az is kellemetlen ízzel meglepni!

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • Xero

    nagyúr

    válasz tomy_cz #1880 üzenetére

    Nem kell hozzá drip tip. Van sima gumi kupak benne mint az integráltak többségében, egyszerűen nekem így kényelmesebb. :)

  • fer

    őstag

    Holnap várok én is egy "gyengítő" csomagot (18mg->11mg), sajnos bespájzoltam 18mg-os löttyökből, most rendeltem mellé 6mg-osat, és jön a keverés! Sajna rendeltem 24-est is, ahhoz kénytelen voltam 0mg-sat rendelni! Meg még várok egy eGo A drippet és befogom az elfekvőben lévő NG kazánomat drippelni! :C

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sellas #1877 üzenetére

    Összekeverted a dolgokat. A tankokkal, főleg a kis pufferrel rendelkező T2-vel pillanatok alatt lehet ízt váltani. Beteszed az új patront, slukkolsz kettőt és kész. (Kivétel, ha olyan intenzív ízt használsz, mint a mentol vagy a kávé, olyankor nem árt egy pucolás a kazánnak az új íz előtt.)

    A vatelines integrált, vagyis amit rendeltél, az az, amiben nehéz az ízváltás. Két dohányos íz esetében ott sincs gond, elkezded rácsöpögtetni az újat, és egy idő után már azt érzed. De eltérőbb ízek esetében már baj van. Kókuszos után hiába töltesz rá banánosat, a kókuszos úgyis benne marad.

    Olvasgasd majd el újra a pdf-et, ha már kezedben lesz hozzá a konkrét cigi, érthetőbb lesz minden, és nem lesz gondod a karbantartással sem.

    Ha megveszed a kóstolós csomagot, két lehetőséged van hatékony ízlelgetésre: vagy veszel egy kazánt (drip kazánt a ecigishopról vagy sima 510-es kazánt bárhonnan, esetleg egy T2-t, amiből kipattintod a tüskét drippeléskor) meg egy drip tipet, és szépen pár cseppet teszel a kazánba, szívogatod, ízleled, majd kifújod a kazánt és jöhet az új íz, vagy veszel egy tankot (pl. T2 vagy eGo A), feltöltöd a patront, szívod, míg kiürül, majd megtöltöd egy új ízzel és kész. Ha nagyon intenzív az íz, akkor esetleg kilötykölöd vízzel a patront előtte.

    Integrált patronnal én nem állnék neki nagy arányú kóstolgatásnak, mert állati macerás lesz. "Kiönteni" nem tudod a lötyit, mivel ez nem tank rendszerű, ebben a löttyöt felissza egy vatelines réteg. Max. kifőzni, kimosni tudod, de ezt 16 ízzel végigjátszani, és mosás után mindig várni két napot, míg kiszárad a vatelin... Enyhén macera.

    Egyébként tetszeni fog az integrált, jó cucc az, csak konkrétan kóstolgatáshoz nem ideális.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • sellas

    tag

    válasz Lousha #1884 üzenetére

    Köszi a részletes, hasznos infókat, és fernek is! Konkrétan az egyik itteni, általatok dícsért webshop chatjében mondták, hogy a tankos rendszerek nem működnek jól, az integráltról pedig több helyen olvastam, hogy egyszerűbb (persze nem kóstolgatásra), eredetileg tankosat akartam. De mindenképpen kipróbálom a tankot, kóstolgatás miatt is, és mert jobbnak mondjátok, egyelőre ismerkedek a remélem ma kézhez kapott integrálttal :)

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sellas #1885 üzenetére

    Melyik áruház volt ez, ha szabad kérdezni?

    Várj, megtippelem: ecigishop... Más nevében nem nyilatkoznék, én speciel őket max. a kicsit nagyobb választék miatt szoktam ajánlani, amúgy nem vagyok túl nagy rajongójuk, több okból sem.

    [ Szerkesztve ]

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • Xero

    nagyúr

    válasz sellas #1885 üzenetére

    pozitív: - A tank megbízhatóbb, figyelemmel kísérhető a folyadék szint, egyszerű a töltés.
    negatív: - Érzékeny az aksira, kicsit drágább, hűvösebb a gőz.

    (#1886) Lousha: Pedig alapvetően korrektek. Volt alkalmam személyesen találkozni a tulajjal (?), lévén miskolci vagyok, és semmi nemű ellenszenv nem alakult ki bennem. A hibákat gyorsan kezelte, az átvételben rugalmas volt. Mióta ráadásul eredeti cuccokat rakott a gagyik helyére, azóta még vésztartalék vásárlásra is őket javaslom!

    [ Szerkesztve ]

  • Kergeboci

    tag

    válasz Xero #1887 üzenetére

    plusz részemről a T2-nél az üvegszállal el kell játszani. Mert a belé töltött folyadékhoz kell igazítanom (vagy túlfolyik ,vagy éget.. még bele kell jönnöm, mikor hogy pozicionáljam).

    Kicsit macerásabb ez az ecigi mint az analóg, de élvezetben mindig kárpótol!

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

  • Xero

    nagyúr

    válasz Kergeboci #1888 üzenetére

    Nálam a tank=joyetech tank. Ezeknél nem nagyon kell ilyesmivel játszani újkorában, max ha takarította az ember (köztudott, hogy én ilyesmivel nem bajlódom :) ).

    Egyébként nézőpont kérdése mi a macera. Nekem azóta nem kell itthon non-stop szellőztetni. Nyáron mehet a klíma itthon és a kocsiban is, nem kell az ablakkal bohóckodni. A ruháim nem büdösek, nem kell öntögetni a hamust stb stb.

    [ Szerkesztve ]

  • Lousha

    csendes tag

    válasz Xero #1887 üzenetére

    Én nem akarom rossz hírét kelteni a shopnak, úgyhogy ebbe nem mennék bele, valamint én is ajánlom őket pl. a Bagóügyekben is, de abszolút nem tartom egy "top tizes" shopnak.

    Ami a tankokat illeti, az aksira érzékenységet nem tudom, én Joye 510-zel használok T2-t hosszú ideje, ez a kombó tökéletesen működik. Árban kifejezetten azt mondanám, szinte ingyen van, ha azt nézem, hogy 3 hónapja használtam eddig 1 db-ot úgy, hogy reggel héttől éjfélig nyúzom gyakorlatilag megállás nélkül, két napja pedig azért használok egy újat, mert egy ismerős készített nekem egy "személyre szabott" verziót, de a 3 hónapos még mindig tökéletes állapotban van. 3 hónap alatt költségem csak a lötyivel volt.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • sellas

    tag

    Nem az ecigishop volt, de inkább nem mondom, ne legyen belőle vita, és teljesen korrekt, segítőkész volt a srác.

    Nálam ami pro volt az integráltak mellett (kezdőként, laikusként) az a nagyon könnyű, szállíthatóság, az, hogy összeszerelve elő tudom kapni, és a kevesebb macera a karbantartással, a porlasztóval nem kell bajlódni, stb., a patron nagyobb élettartama mint a tanké (?) néhány vélemény itt-ott a chaten kívül is, 1-2 weboldalon, de igazából mindkettő ki lesz próbálva :) Lehet, valamiben tévedek, nyilván, itt-ott olvasottak alapján mondom, nem saját kútfőből, és az a véleményem, hogy ez így is egy jó cucc lesz arra, hogy próbálgassam a dolgokat :)

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

  • Lousha

    csendes tag

    válasz sellas #1891 üzenetére

    Szvsz nekem hiába mondja el valaki kedvesen a téves útvonalat oda, ahová menni akarok, nem vagyok vele kisegítve :) De mindegy is.

    Az integrálttal valóban nem lesz bajod, nagyon jó az, csak később majd próbáld ki az egyéb lehetőségeket is, úgy tudod a neked ideálisat megtalálni. Ha már a normális kategóriában vagyunk, és nem e-Health-szel sz*rozunk, akkor már jó és jobb között lehet válogatni, szóval nagy baj nem érhet :)

    Az érveid egyébként igazak, valóban könnyű integrálttal kezdeni és a macera is kevés vele; egy apróság nem stimmel: az integrált patron élettartama jelentősen kevesebb, mint egy tank kazáné.

    http://olvasoszoba.yolasite.com --- ezen belül kezdő e-cigiseknek segítség: http://olvasoszoba.yolasite.com/resources/Bag%C3%B3%C3%BCgyek.pdf

  • proly01

    őstag

    Srácok segítsetek! Én már itt annyi mindent olvastam :B
    Kezdőként mit vegyek ha szeretném teljesen letenni a cigit?
    510(esetleg egy PCC-vel)? vagy EGO 650i?
    Bár fontos lenne a cigi kinézet és a súly de az is hogy én reggel 5 kor elvinném és csak délután 6 körül lenne lehetőségem újra tölteni és utálom a macerát nem szeretem mosogatni meg áztatgatni meg szárítgatni....ill még annyi hogy egyébként van olyan hogy totál elromlik és újat kell venni?
    Ha igen milyen időközönként? Az integrált patronokat is meg lehet tölteni különféle aromákkal mi a különbség az integrált és a fólizáras patron közt?
    Előre is nagyon köszönöm!!!!! :R
    Innen venném[link] ismeretek vagy ajánljátok?
    Sajnos nem nincs lehetőségem internetről rendelni sem külföldről :(((

    ....Pr:)ly....

  • tomy_cz

    senior tag

    válasz Lousha #1864 üzenetére

    Köszi a helpet, mostanra sikerült belőni a 510-T2-t. huh... :) De mostmár ráéreztem a módszerre, remélhetőleg már legközelebb jobban fog menni, a "kalibrálás" :DDD
    Nem fektettem elég hangsúlyt arra, hogy az üvegszál kellőképpen legyen a tüskében. Mindig beszorítottam, és rájöttem hogy emiatt nem ment rendesen.

    Ma mértem az eGo Plus 900mAh-s akksimat és 3.3V-ot mutatott. Ez délben volt, reggelre töltöttem fullra, és keveset használtam. Kíváncsi vagyok, hogy full-ra töltve mennyit fog mutatni, annak ellenére, hogy elvileg stab. 3.6V-os. :F Bár kicsit örülök, hogy nem 3.6-3.7V-ot mértem. ;]

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • fer

    őstag

    válasz tomy_cz #1894 üzenetére

    Igen, nem szabad beleszorítani a tüskébe, annak ellenére, hogy hornyolt nem kap elég levest! Nálam szinte csak a felét takarja el az üvegszál a lyuknak (sajna csak vg-t szívhatok), hígabb löttyel nyilván nem szabadna ennyi rést hagyni, de a vg-nél muszáj! Egyébként csináltam tartalék dupla üvegszálfonatot! [link]

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • premete

    veterán

    válasz Lousha #1892 üzenetére

    Mennyit bírnak az integrált patronok kb? Ilyenjeim vannak és nagyobb, műanyag, olyan széttörős, 3.5 ml-es, Loctite-tal ragasztottam össze őket már.

    Most ilyet vettem, de ego akkuval semmit nem csinál, Joye 510 280 mAh-s akkuval tökéletes ez vajon mitől lehet?

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

  • fer

    őstag

    válasz proly01 #1893 üzenetére

    Ha mindenképp onnét vennél, akkor a 650i-t! De egyéb dolgokat honnét fogsz akkor beszerezni? Tartalék akku, kazán, stb.? Elég drága bolt, és a választék az nulla, de te tudod, én lebeszélnélek erről a boltról! Miért is nem tudsz rendelni a netről?

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • fer

    őstag

    válasz premete #1896 üzenetére

    Nem éppen egészséges pillanatragasztóval ragasztani ilyen dolgokat, amiket még a szádba is veszel! És ha a Pg reakcióba lép a ragasztóban lévő anyagokkal, akkor ki tudja mit fogsz belélegezni! Ha jól tudom a PG egy alkohol vegyület!

    Ezt most találtam az utolsó sor érdekes:
    A propilénlgükol az ásványi olaj kozmetikai termékekben fellelhető formája, amelyet fék- és hidraulikafolyadékokban éppúgy megtalálhatunk, mint a fagyásgátló szerekben. A propilénglükolt a bőr- és hajápoló termékekben és a kozmetikumokban hidratáló hatása miatt használják. A bőr nedvességtartalmának megőrzése úgy történik, hogy a propilénglükol megakadályozza a nedvesség vagy a víz eltávozását azzal, hogy eltömíti a bőrt. Különböző információs anyagok figyelmeztetik a propilénglükol tartalmú termékek használóját, hogy ez az anyag erősen irritálja a bőrt, és használatával májelégtelenség és vesekárosodás léphet fel.

    ''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."

  • tomy_cz

    senior tag

    válasz fer #1895 üzenetére

    Igen megfogadtam a korábbi tanácsot, én is kettőt használok egymás mellett, mert az egyet keveslem, illetve vékonynak tartom.

    Kicsit off: (Aki Paypal-t használ)
    Rendeltem HC-ról, kifizettem paypal-al, de nem volt annyi a fedezet a paypal számlámon, ennek ellenére levonta az összeget, vagyis kiegyenlítettnek veszi a HC a rendelést.
    A paypal-on nem mutat tartozást, hanem 0 HUF összeget. Ha utalok rá akkor fogja levonni? Vagy megelőlegezte nekem az összeget a paypal? :U

    http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz

  • premete

    veterán

    válasz fer #1898 üzenetére

    Nem tudom, ki hogy van vele, én a kazán menetes részét nem szoktam a számba venni. :)
    Az idézet is eléggé kétséges, ha már az anyag neve sem helyesen van írva, nem propilénlgükol, hanem propilén-glikol; jellemzően dohánytermékekben, rágógumiban és aromákban van, napi 25 mg/kg engedélyezett belőle. Ettől lehet még káros, természetesen, ahogy bármi más, azt sem tudjuk, hogy mit eszünk a legtöbb esetben.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH

Aktív témák