Aktív témák

  • sellas

    tag

    Sziasztok!

    A teljes téma, és a remek PDF végigolvasása után végül vettem egy eGo Integrált (egyelőre Economic) készletet+hálózati töltőt, az EO-ról (tegnap fél6-kor küldték, remélem ma már otthon fog várni az postai értesítő :)) PG és VG (Pall Mall és Davidoff) lötyikkel, majd meglátom melyik jön be jobban/allergiás vagyok-e a PG-re. Egyelőre kezdőként jó lesz az integrált, az egyszerű kezelhetőség, hordozhatóság miatt, és olyan véleményt is hallottam valahol, hogy jobb, mint a tankos, de persze majd azokat is tesztelgetem :)

    Olyan kérdésem lenne, hogy az eliquid.hu-n meg szeretném venni a 16 ízű kóstoló csomagot. Valahol olvastam viszont, hogy 1 tank=1 íz. Viszont itt integrált megoldásról van szó, arra is igaz-e, hogy egy integrált patronba csak egy íz menjen? Ha igen, akkor a kóstolásoknál mindig öntsem ki a maradék lötyit (mert ugye nem szabad szárazra szívni, ahogy olvastam, mert megég a vatelin), és mossam ki a patron belsejét (desztillált vízzel?), vagy ez nem feltétlenül szükséges? 16 patront nem szándékozok venni :) Más hogy oldja meg a kóstoló pack használatát? Köszi!

    Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

Aktív témák