Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Megint kaptam jutalmakat magamtól :)
    Azt hittem, nem fog befutni a múlt hónap 21-én rendelt univerzális akkutöltő, breadboard, mérőzsinór-kampó, 18650 akkutartó, válogatásom, amiben még volt pár szót nem érdemlő apróság. Illetve muszáj volt csillapítani a zsugorcsöholizmusom, egy 80db-os szettel :)
    A legérdekesebb a telefonakku-töltő, amit főként a mechanikai kialakítása miatt vettem meg, meg azért mert van rajta LCD :) Fogásra kb. a megsárgult tejfölösdoboz minőségét hozza. Vagy a huszonéves számítógépes tartozékokét, amiket már megsütött a Nap. Remélem, jól be vannak ágyazva a melamin-molekulák, és nem fognak az életemre törni éjszaka :) Gyanús volt, szétszedtem, megnéztem (elrettentésül le is fotóztam) a belsejét. Még nem vagyok benne biztos, hogy ezt nekem csatlakoztatnom kell a hálózatra :U Ha kicsit felbátorodom, forrasztok rá madzagot, és kipróbálom (US plug van a hátán), de az is lehet, hogy alkalomadtán kicsit átalakítom, hogy 5-12V-ról pukkanjon el inkább.

    Meglepetésre a fenti csomaggal együtt jött még hét. Ugyanonnan :Y
    Komolyan nem értem a kínaiakat, miért jó külön elküldeni a különböző színű és méretű zsugorcsöveket ;) , és kábelharisnyákat, de csak amiből több darabot is kértem, az jött egybecsomagolva, amúgy minden típus és szín egyenként. Még közel nem érkezett meg minden, mert összesen huszonnégy tételt rendeltem, de ebben az esetben a gyorsasággal nincs hiba: 18-án adtam le a rendelést a cuccokra.

    [ Szerkesztve ]

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák