Új hozzászólás Aktív témák

  • dugesz77

    őstag

    Ezek érkeztek mostanában:
    Ózon generátor. Március 11 rendelés. Bedobozoltam kapott egy 230V os 10cm-es ventilátort az egyik oldalra pár nap tesztelés alatt egész jól muzsikál. konyhai sütés szagát hamar elnyomja. 20 négyzetméteres szobába berakva egy negyed órára majd egy negyed órát hagyva,hogy kifejtse hatását kellemes friss levegő marad utána. Hétvégére macskás ismerős már kölcsönkérte :D
    MiniMx androidos tv box. Kupon kóddal 42$ körül elhozható. Van már egy ilyen itthon csak az 1/8-as verzió. Sajnos nem ezt küldték hanem egy hasonlót Nekem az 1000 LAN elég fontos lett volna.. Nem rossz azért ez sem. Még megy a levelezés velük,hogy mi legyen. visszaküldeni nem akarom,örülök,hogy egyszer már átjött áfáztatás nélkül.
    Awei A920BL Bt fülhallgató. Március 24. rendelés már nem tudom végül ki osztotta meg de köszi :R . Egész jól szól, a hatótáv is megvan. Üzem idő nekem eddig két/két és fél óra felett volt,de gondolom ennek is kell pár ciklus mire beáll. Érdemes a vezetéket hátulról tarkó felől vezetni akkor nem érződik annyira a súlya.
    Uv fényre kötő ragasztó toll bigyó. Március 20. rendelés. Akciós volt 0,9$-ért ment két darabot rendeltem. Ha nem is pillanatragasztó erejével ragaszt de működik. Minél nagyobb,vastagabb a ragasztó réteg annál erősebben tart, tehát nem szabad sajnálni az anyagot. Próbáltam fémen,műanyagon,fán nem olyan rossz. De ez inkább kitöltő anyag.
    Xiaomi XL egérpad. Március 26. rendelés. Végre nem "egybites" volt a postázó mint dd4-nél. Így jártam 1, így jártam 2.. Rendesen hosszú csomagban ahogy illik.
    Tamagocsi. múltkor szóba került családba,hogy anno mik voltak erre a gyerekeknek megtetszett az ötlet. Kíváncsi leszek meddig él majd náluk. Március 2. rendelés.
    Gyurmalin itthoni ára nem kicsit túlzás. Egyébkén pont ugyan azt tudja ez is. Direkt nem mágnesest kértek. Március 11. rendelés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák