Új hozzászólás Aktív témák

  • Gépötty

    senior tag

    Végre megérkezett a már elveszettnek hitt csomagom. Ugyanettől az eladótól, ezekkel egyidőben (08.04-én) rendelt vackaim már 21-én megérkeztek, lehet hogy ez a másik irányból kerülte meg a földet...
    CA101 adatkábel. Jó nagy kamu, amivel nem lenne bajom, ha működne, de köze nincs a terméklapon látható kanóchoz. 'USB eszköz nem ismerhető fel' hibát dobált egy darabig a gépem, aztán abbahagyta, de nincs kapcsolat. Adatra tehát nem használható, viszont legalább tölteni lehet vele. Még egy ilyet nem fogok venni, az tuti, inkább beszerzem boltból mert munkaeszköz, nem ezen akarok beszopódni. Csináltam pár képet összehasonlításképp egy eredetivel:

    SIM-kártya adapter szett. Teljesen vállalható precizitással van kicéencézve, minden stimmel mindenbe, ennyi pénzért ajándék ez a szerszám, még ha nem is olyan gyakran van rá szükség.

    Szétszedő szett. Ebből a kék pálcikákra van szükségem, mert a régiek kezdenek végképp tökremenni. Elengedhetetlen eszköz, ha valaki szét akar szedni bármilyen összepattintott kütyüt, és nem akarja, hogy ez látszódjon a házon. Érdekes, hogy olyan kis, ötágú torxot kaptam hozzá, ami az ötös szifonok aljában lévő csavarokhoz kell, ráadásul működik, lehet vele csavarozni! :C A régi szettem csillagja például beletört a fényképezőgépem egy csavarjába, amit ehhez kaptam, az viszont meglazította ugyanennek a gépnek egy csavarját. Állva tapsolok. A tapadókorongot nem tudom mire vélni, kulcskarikából most eggyel több lett, a léggitáromhoz pedig már eddig is volt légpengetőm, úgyhogy ezeket a tárgyakat nem nagyon fogom ezután sem használni.

    Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak

Új hozzászólás Aktív témák