Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz csucsotke #46054 üzenetére

    Itt a topikban ajánlották ezt a vezető ragasztót.

    Vezető, de csak hővezető. Ebben a videóban találkoztam vele először, tranzisztor, illetve dióda, alumínium hűtésre történő felragasztására használja:

    Make a 1000w equiv. LED flashlight - aka DIY Sun-Blaster!

    Tehát nagyon jól szigetel, noha az itt látható alkalmazás szerintem nem túl szakszerű, még ha működik is.

    Normális esetben valamilyen szigetelőlapot (csillám, vagy azt helyettesítő anyagok) teszünk fel, már amikor szigetelni is kell. Hogy valaki lazán csak felragasztja, ez olyan dolog, hogy keletkezik egy véletlenszerű vastagságú szigetelőréteg, aminek nem tudjuk az átütési szilárdságát, esetleges. Vagy esetleg össze is érhet valahol.

    De azért nem rossz ötlet, ha valaki jól csinálja, csak azt hiszem, iparilag nem lenne elfogadható egy ilyen barkácsmegoldás.

    Egyébként is díjazom ennek a pofának a kreatív videóit, még ha a HDD-javítós videói miatt volt is összetűzésem az itteni moderációval. Akik szerint kárt okoztam a fórum olvasóközönségének ezen Youtube-videók linkelésével, mert a fórumozók olyan hülyék, hogy emiatt (miattam) adatvesztésük is lehet. Szánalmas történet. Egyébként is leginkább a feljelentő érdeke volt (aki üzletileg érdekelt HDD-javításban), hogy mások ne lássanak ilyen videókat.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák