Új hozzászólás Aktív témák

  • elszabi

    tag

    ma jött egy csomó dolog. csak az érdekesebbek:

    link 3 ft-os csontis maszk a banggoodról. anyaga hasonló azt artscow női pólóihoz, amit kedvezményesen 0,99 usd-ért lehet megszerezni. vékony, nyúlós cucc. max 500-at adnék amúgy érte. ha teljes áron lenne. mondtam az asszonynak, h elajándékozom az egyik rokonnak. erre rátette a mancsát, h azt azért mégse. :)

    link ORICO 2599US3 USB 3.0-ás SATA külső merevlemez tok. Teljesen rendben van a cucc. Csomagolása és a doboza olyan, mint a Blitzwolf termékeké. Csavar nélkül szerelhető. Egy 5400-es HDD-vel laptopon tesztelve hozza a 110-es írási sebességet. Egyetlen hátránya talán, hogy műanyagból van, nem fémből. Én még 1350 Ft-ért vettem darabját a linkelt eladótól, aki azóta viszont felvitte az árát. Jelenleg 1900-2000 Ft körül lehet legolcsóbban megkapni. De érdemes nézni, hátha megint lesz jó áron valakinél.

    Jött továbbá egy nagy adag hangsen e-liquid csomag a Banggoodról. rokonnak lesz, szóval erről max annyit tudok mondani, hogy jóval olcsóbb, mint a környező országok webshopjaiból. bontatlan termékek, 2017-es lejárattal. szóval külsőre nincs velük gond. a banggood keresője amúgy nem adja ki ezeket. csak a google keresőjével v. innen lehet elérni ezeket: [link]

Új hozzászólás Aktív témák