Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    válasz Silent77 #28433 üzenetére

    Nem akarod, hogy majd megszabadítsalak tőle? :DDD

    Egyébként nekem még a snap-up-os nadrág még most sem jött meg. Írtam nekik hogy küldjék újra. Tegnap meg válaszban azt a kérdést kaptam tőlük, hogy tudok-e várni még 1-2 hetet rá. Erre most mit írjak? (szeptember 16-án adták postára)

    Más. Aliexpresstől kaptunk kuponokat november 11-re. Tényleg megint egy két dolláros kedvezménnyel szúrják ki a szemünket, amit ráadásul 19 dollár felett lehet beváltani? Milyen további lehetőségek vannak/lesznek ott kupon szerzésre? Ettől még a múltkori 4 dolláros, de még a 3 dolláros mobil appos kupon is jobb volt. :F

    Megint más. Konyhapult felé kellene valami jó világítás mert a mostani fénycső kiégett, de annyira rossz fénye van/volt, hogy én már nagyon unom.
    A LIDL-ben még ma kapható fénycsöves világítás. Ez legyen, vagy tudtok jobbat, olcsóbbat? Egy LED-esnek mondjuk jobban örülnék főleg ha tudnám szabályozni is, csak még nem nagyon találtam jót. Ami biztos, hogy vízálló kell, sorolható, és alumínium sínen feküdjenek a LED-ek. Nem tud valaki valami jót? Nem muszáj ebay-ről.

Új hozzászólás Aktív témák