Új hozzászólás Aktív témák

  • Gergosz2

    veterán

    válasz maestro87 #21726 üzenetére

    Pedig hasznosak szoktak lenni, de itt most nem feltétlenül az ebay-es csomagokra gondolok.

    Pl. sokszor előfordul, hogy kinézel valamilyen terméket ami legyen most pl egy laptop. Az adott modellből sokféle variáns van kint amelyekhez más-más dolgokat is adhatnak. Vagy ami gyakoribb szokott lenni, hogy az egyes webshopok egymásnak ellenmondó infókat közölnek az adott gépről. Na ilyenkor nagyon jól szoktak jönni az ilyen unboxing videók.

    De nemrég ugyan így jártam én is a nyomtatóval. Ahonnan vettem nem tüntette fel, hogy adnak-e alapból, hozzá egy tonert. Rögtön utána is néztem a gyártó honlapján ami szintén nem említett ilyet, de fórumokon említették, hogy bizony van hozzá. Kerestem is egy unboxing videót és tényleg adnak hozzá. Azért könnyű belátni, hogy tényleg nem mindegy, hogy most adnak-e hozzá vagy nem, hiszen akkor tonert is kell rendelni, ami elég kellemetlen időveszteséget okozhat, ha már a nyomtató megérkezett.

    (#21722) Ciccuka

    Amúgy nem is tudom mit várt a vevő. Jó persze lehet, hogy van egykét tényleg eredeti gépet áruló eladó ott is, de kétlem, hogy féláron adná. Rögtön a régi idők vaterás csalássortatai ugrottak be, ahol az eladók féláron kínáltak telefonokat meg hasonló dolgokat.

    (#21725) DJGABI

    Elég nyugodtan fogadta :D Nem hazudok, azért bennem egy kicsit felment volna az ideg, mert ez nem az akategória, hogy gyári hibás a készülék és azért nem tudod használni, hanem egyszerűen nincs benne.

    Meg a helyében sem szívesen lennék, mert anno ebay topikban volt egy fórumtárs aki kínai webshopból rendelt telefont, de a szállítás során kilopták a telefont a dobozból Az igazát a postai mérlegelések alapján tudta bizonyítani, mert a csomag könnyebben érkezett meg az országba mint ahogy Kínát elhagyta.

    [ Szerkesztve ]

    Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

Új hozzászólás Aktív témák