- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz lac14548 #169397 üzenetére
Én már 4x nyertem.
RN8pro
Bt fülest
Bt lázmérőt
Led reflektort.
--------
sambenez -vagy mégsem[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Mityu_76
tag
Sziasztok.
Tudna valaki ajánlani megbízható töltőt és kábelt Xiaomi note 9 pro-hoz?"HONDACRX4EVER"
-
Saccco
nagyúr
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Szeretnék rendelni a feleségemnek 10 db púdert és felszámolja 10x a postaköltséget. Leveleztem az eladóval, Ő azt írta, hogy feladja egy csomagban és a megrendeléskor ne fizessek csak hagyjam kifizetésre várónak és akkor Ő majd kiállítja a számlát, de ilyen opció nincs csak kártya meg paypal. Hol keressem ezt?Köszi
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
válasz h1mpi #169408 üzenetére
Nekem már volt olyan ügyem pl, hogy egy 4000 Ft-os elől hátul üveg, mágneses tok gyári hibásan érkezett. Kék védőfólia levetele után az első üveg kiesett a helyéről. Jeleztem neki, írta nem sokkal később, hogy adjak le rá új rendelést, de ne fizessem ki. Ezt úgy tudtam megoldani, hogy a kártyáról addig atvezettem a pénzt. Így nem tudta levonni. Viszont lett egy rendelés számon, ezt elküldtem neki, módosította az összeget 0,1 dollárra, kifizettem.
-
Criminal017
őstag
Valaki vásárolt, használt már micro USB - type C kábelt?
Van itthon egy vezeték nélküli töltőm aminek micro USB a bemenete, meg egy kihasználatlan type c töltőm, gondoltam összekombinálom a kettőt.
Működhet a dolog? Csak noname márkájú kábeleket találok, azért kérdezem...
-
Beni2360
félisten
válasz Criminal017 #169411 üzenetére
Adapter keressél. micro to C .
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zsoleszhun
addikt
-
őstag
válasz Zsoleszhun #169413 üzenetére
Másolat...
-
Degeczi
nagyúr
válasz petipetya #169416 üzenetére
De, kapható még pár helyen a 2017-es hivatalos remake, persze sokkal drágábban. Az alábbi termék csak annak hamisítványa, és a beszámolók szerint még csak "Nokia" fölirat sincs rajta.
-
zolikaDB
veterán
Valaki használ itt a topikban Orico microSD-t?
256GB-osat tudnám lekuponozni 26$ körülre. -
spiky03
veterán
Gearbesten meddig szokták tologatni a feladás idejét?
Mert csütörtökön vettem egy órát és akkor az volt ott, hogy 28-30 a postázás.
Ma meg már az van, hogy 31-02.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
lsebestyen
addikt
válasz chatran #168949 üzenetére
Megérkezett a RockBros hátsólámpám, teljesen korrekt minőség, design-ra is bejön.
56 grammot mértem, a féklámpa és standby funkció is működik rajta. Ennyiért most azt mondom jó vétel, remélem sokáig jó lesz.
Ráadásul most 17$ alatt megvan, talán még kupon is van hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Jofi81
őstag
válasz lsebestyen #169430 üzenetére
Örülök, hogy ezt írtad, épp tegnap rendeltem meg.
-
petipetya
nagyúr
Olyan textil maszkot láttatok, amely nem a fülre illeszthető (mert vágja), hanem mondjuk egy gumi menne végig a fejemen hátul? Kötős maszkokat már találtam, de ezeknél kétszer kell megkötni hátul, az pedig macera.
"nincs rá lezsóidő"
-
AndrewBlase
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek, a szerkezet lesz a megoldás
"nincs rá lezsóidő"
-
tobias40
veterán
Kulcs széfet rendelt vki?
Kültérre kellene és ha lehet digitálisan lehessen állítani a kódot rajta.
De jó lehet ami nem digitális is...[ Szerkesztve ]
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
Mivel elromlott a Philips Sonicare fogkefém, olyat keresnék helyette ami kompatibilis a philips eredeti fejekkel, (amiből megmaradt vagy 6 db )
Mit tudnátok ajánlani? -
st6969
őstag
Üdv,
létezik olyan kerékpárlámpa szett (első-hátsó), ami lehetőleg fixen felszerelhető (nem nagyon szeretném fel-le csatolgatni) és kivehető 18650-es akksikkal megy (a hátsó is)?
Ha muszáj, akkor a fixen felszerelést el tudom engedni, de akkor valami minőségi konzol kellene.
Nem ilyen "egy pontba" világítósra gondoltam. A fő szempont, hogy engem lássanak, de azt jól. Autósokat nem akarok elvakítani.
-
őstag
Ezzel a székkel van vkinek tapasztalata? Szeretnék vásárolni egy forgószéket, de néztem itthon a 30-40k kategóriában nem túl meggyőzőek vannak. Ez a Blitzwolf komolyabbnak néz ki és elég jó értékeléseket kapott. Mondjuk félek is egy kicsit tőle, ha véletlenül hiányozna egy alkatrész a csomagból...
[ Szerkesztve ]
-
farkas-j
őstag
válasz yuing #169447 üzenetére
Az ára nem rossz. Nekem két problémám van vele, de mindkettő egyéni probléma. Nekem többet bőrszékem biztosan nem lesz. Volt, nagyon kényelmes is volt, de nyáron beleizzadtam így eladtam. A másik, hogy ennek a háttámlájára 72cm-t írnak a felső széléig. Ha nem vagy magas, akkor jó lehet. Az én 183cm-es magasságomnál nem elég magas a fejtámlarész.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Lackki
őstag
Amazfit szíjakra 10/12USD kupon van! További 2.00/2.01USD store kupon is van és kombinálható.
Kupon: AMAZFIT666RU
[link]Többször felhasználható. 2db gyári szíjat vettem 6USDért így. Bőr szíj 7.99re jön ki
Privátot hamarabb észreveszem
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Renault, Dacia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest