- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anadroid
senior tag
válasz sopruk #157898 üzenetére
[link] Itt van egy nagyon hasonló 11,99$-ért. Nem tudom megnézni, hogy a kupon jó-e rá, mert tegnap ellőttem a másikra.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sagesz93
addikt
válasz anonymus89 #157889 üzenetére
Köszi hogy linkelted, most jött meg a gt1 tegnap de ez pont ki küszöböli a hibákat (főleg a touch vezérlés idegesítő), úgyhogy 11.11 fogok rendelni, akkor még olcsóbb lesz
-
fradi81
veterán
Ha dispute után az eladó ír hogy vonjam azt vissza és inkább paypal-on kifizet, abban lehet buktató?
moto g72, Ninebot d28e
-
fradi81
veterán
Tehát ha fizetne, és utána zárnám le. De akkor hagyom így az a tuti
moto g72, Ninebot d28e
-
bul07
nagyúr
válasz koala69 #157893 üzenetére
Amikkor linkeltem annyi volt az ára , valószínűleg elfogyott az akciós mennyiség és visszaállt az ára
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
anonymus89
addikt
válasz sagesz93 #157902 üzenetére
Vettem eg gt1-et meg egy redmi airdots-ot, az előbbi viszi a pálmát. A zajcsökkentésről ne is beszéljünk az airdots az buszon katasztrófa mindenkinek a beszélgetését hallod csak a partnerét nem.
Remélem a GT2 szintén ilyen jó lesz úgyhogy én azt már magamnak szánom.
Nekem az üzemidő bőven elég én nem szeretem ha nagyobb valami van a hallójáratban.[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Paxker315
addikt
-
betyarr
veterán
lehet,hogy hülye kérdés,de nézegettem a villanykapcsolókat főleg a sonoff-ot és livolo-t),de nem találtam olyat ami okos (wifi-s,dimelhető és nem kell hozzá külön gateway).ilyen nem is létezik?mármint úgy értem,hogy valami nem "házleégetős" kínai márkában.
-
nightzone
aktív tag
válasz HornedReaper #157894 üzenetére
Köszi, én 1x végigvittem a 4 szintet, 5/35 és 10/100-as kupon jött.
-
Sanyesz.
őstag
Urak! Powerbank-ban mi most a "bestbuy"?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Skillet
addikt
-
addikt
válasz HornedReaper #157894 üzenetére
A kismillió 600ft-os select kupon amit szereztem már mindenhonnan, miért nem írja, hogy mekkora összeg fölött kell beváltani? Ez a kitalálós játék is az aliexpress élmény része?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kovisoft
őstag
válasz fradi81 #157903 üzenetére
Azért erőltetik ezt a PayPal-on keresztüli visszatérítést, mert miután megkaptad így a pénzt és zárod a dispute-ot, ők megreklamálják a PayPal-nél, hogy úgymond vásároltak tőled, kifizették, de nem kapták meg tőled a terméket. És te nem fogod tudni bizonyítani, hogy elküldted, mivel ilyesmiről szó sem volt, mert te valójában nem adtál el nekik semmit. Viszont így a PayPal a kis kínainak ad majd igazat és visszaveszi tőled a pénzt.
-
mazsi
senior tag
válasz kovisoft #157921 üzenetére
Ez netto baromság. Szimpla kis csalásról van szó. Nem a pénzt akarják lehúzni másról hanem minimális költséggel megőrizni a rendelésszámot, és maximum közelében tartani az értékeléseket.
Évek óta megy ez, ne lássunk többet emögött.Egy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Degeczi
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #157925 üzenetére
Dehogynem, pl. a Sonoff T1 is sokaknak bevált wifis villanykapcsoló. A leggyakrabban használt otthoni IP kiosztás 254 címet enged meg, szóval ebből a szempontból az sem gond, ha több tucatnyi van belőle a házban.
-
GrayMatter
csendes tag
eBay Coupon (-10%) - MSAVEAPP10
-
anadroid
senior tag
válasz GrayMatter #157927 üzenetére
Ma estig él, böngészőből csak 5%. Csak Belarusz és Oroszország, legfeljebb 20$.
Az ördög, mint a bankoknál, itt is a részletekben lakozik.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zolikaDB
veterán
Sracok!
Ez lenne a "spanyol viasz"?
Rock, bluetooth 5.0-s, IP vedelmes fülhallgato, ~9 ora uzemidovel?
[link]
Gondolom, mindket kabelen van akksi? Jol gondolom?
Mert ez nekem meloban egy nap toltes nelkul...
Az Awei A920 mar picit alapzajos, bar a 3 ora stabilan megvan... -
GrayMatter
csendes tag
válasz anadroid #157930 üzenetére
Most vettem egy SanDisk 32GB pendrive-ot autóba (MP3), app-ból, Budapestről (-10%).
Azt hittem, hogy a kuponban lévő "APP" szócska miatt ez nem lesz kérdés. Tévedtem.Only 24 hours to save
Coupon: MSAVEAPP10
Activate the coupon* via your browser: 5% off
Activate the coupon* via the app: 10% off -
betyarr
veterán
válasz Degeczi #157929 üzenetére
az tény,hogy már egyre kevesebb a hagyományos izzó,meg jönnek a fényforrással egybeépített dimmelhetőség,de azért még szép számmal kapható dimmelhető led,amit a hagyományos kapcsolókkal simán lehet dimmelni.meg valójában azon csodálkozom,hogy kínában minden kapható,kivéve ez (mármint valami épkézláb márkánál).
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz Mr.Csizmás #157934 üzenetére
es meg del sincs
én még olyan billentyűzetet sose láttam,amin nincsen del... -
mobilizmo
addikt
válasz betyarr #157928 üzenetére
Szerintem leginkább azért nem gyártanak mert szűk a vásárlói kör. Elég kevés hely van a világon ahol a világítás kapcsolónál szabvány szerint ott kell lennie a nulla vezetéknek is. Mert a dimmereknél arra szükség van. Én is ezzel küzdök, szeretnék dimmert a gyerek lakásába, de vezetéket húzni nem nagyon van kedvem és panel lévén nagyon hely sincs hozzá.
Egyébként ezek szerintem nem rosszak:
[link]
[link][ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
anadroid
senior tag
válasz GrayMatter #157932 üzenetére
Az akció meghirdetett feltételei
....Only eBay members with registered and shipping address in selected countries can receive the discount under the Coupon.....List of selected countries:
Belarus, RussiaKérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
DJGABI
addikt
-
fcbarca
őstag
Sziasztok. Xshuai hxsg1 robotporszívóval van valakinek tapasztalata? [link] 86 dollárba lehet most megvenni eu priority line szállítással. BGHU491 kuponkoddal.
-
anadroid
senior tag
válasz attiati #157939 üzenetére
Так точно, товарищ.
-
betyarr
veterán
asztali géphez van valami ajánlott webkamera?olyan kellene amiben van mikrofon is.vagy érdemesebb itthonról beszerezni?
-
Ciccuka
veterán
válasz GrayMatter #157927 üzenetére
Kipróbáltam és nekem csak 5%-ot enged.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
anadroid
senior tag
válasz Ciccuka #157946 üzenetére
Appból 10%, böngészőből 5.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Ezt valahonnan kuponnal meg lehet venni 17 dollar korul?
[link]
Kellene 8 db.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest