-
IT café
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
senior tag
válasz fateless #155200 üzenetére
Miért volt csalódás?
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
joybuy linkre gondoltál, gondolom
Amúgy ha elfogy az akciós készlet akkor szokott megemelkedni az árAmúgy úgy bírom hogy ezeket a filléres vackokat nyomon követve adják fel legtöbbször
Most legutóbb is ezt a 0.8$ törölköző sapkát[link] is posta futár kocsival hozták ki
És jó időt is futott valami 15nap alatt itt volt[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz sagesz93 #155204 üzenetére
És mi lett végül mert én is vacillálok több db között. Éppen most ajánlották ezt a sárgát mert nagyon jó az ac wifije is és 2 év garit ad a forgalmazó.
Garancia és kompatibilitás ---- 2 év ingyenes garancia-visszatérítés vagy csere, teljes élettartamú műszaki támogatás.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sto1911
veterán
Eredeti Eneloop akkut kitől lehet rendelni?
-
Krogoth
senior tag
-
spileraaa
senior tag
válasz Saccco #155218 üzenetére
a kép után írtam és féltem hogy úgy nem vevődik eszre
csak alin kaptam aksit
de a szállítás majdnem annyiba kerül mint maga az aksi beleegy másik fórumban azt írták hogy nem volt jó a töltője azért járt így
vagy mas oka is lehet?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Real_Necro
veterán
válasz Degeczi #155221 üzenetére
Milyen kellemes tud lenni, mikor így bele szorul egy kamerába... de még mindig jobb egy durranásnál.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Jancsi
aktív tag
válasz spileraaa #155216 üzenetére
Sok oka lehet a halálának, én egy gamepad-del jártam úgy, hogy kikapcsolva le volt téve az asztalra, majd azt vettem észre, hogy nincs rajta az akku fedél, ledobta amikor felpuffadt az akku. Egyik szigetelő réteg vékonyabb lett picit mint a másik és idővel el is fogyott, ott lett egy kis belső rövidzár, meleggel, gázképződéssel és kész is.
Ne feltétlen típusra keress hanem specifikációra, cellák száma, kapcsolás módja, pl. kettő párhuzamosan vagy sorban, esetleg csak egy cella.
Szokott ezeken lenni egy modell szám, a 36120140-t említi a linked, ez annyit tesz, hogy 3,6mm vastag, 120x140mm-es akku. (biztos ami biztos inkább mérd le a helyet a tabletben)
A leírások 3.7V / 6000mAh-t emlegetnek, ez esetben csak kell keresni egy li-po cellát ami befér a régi helyére és hasonló a kapacitása.
Arra figyelj, hogy az akkuvédő elektronika, a cellán vagy az alaplapon van-e (ritka, hogy ott lenne).
Ha megvannak a méretei akkor lehet a konkrét akkucellára keresni pl. [link]
Ha van hely lehet nézni picit nagyobbat, ha nem kritikus az üzemidő akkor kicsit kisebbet, vagy azt ami jobban jön ki árban.sagesz93
Jól néz ki az az 5dB-es antenna. Ha befut teszteld le! -
kamant
csendes tag
Jól bevált kis méretű (és persze olcsó ) USB3-as kártyaolvasót tud valaki ajánlani? Elég ha SD-t és microSD-t tud olvasni/írni, de várhatóan sokszor lesz bedugva/kiszedve a kártya, azt bírnia kellene.
-
Beni2360
félisten
válasz kamant #155225 üzenetére
Kicsi is, olcsó is strapabíró 3 az 1-ben egy kicsit sok az igény.
Én nekem ez vált be 2:1-be -15 cm. Ugreen.
Egyszerre mindkét fajtát fogadja. Két meghajtó lesz a fájlkezelőben.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
daver88
aktív tag
Üdv!
lézeres távolságmérőre esetleg ajánlott típus? (esetleg kupon??) elemes verzió kellene...
ha esetleg valakinek van ajánlása, szívesen venném..
köszi!
-
WestBam
senior tag
válasz daver88 #155228 üzenetére
Kintre vagy lakáson belülre kell? Az első tanácsom az lenne, hogy hazai garival vásárolj ilyet.
Nekem Tristar 1000 méteres van, 1,2km felett is mértem vele. Megbízható, profi cucc. Nem szokványos elemmel megy, CR2 3V lítiumossal.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
daver88
aktív tag
válasz WestBam #155229 üzenetére
nem írtam valóban, de lakáson belülre kellene - alkalmi jelleggel - nem folyamatos használatra. Az itthon kapható távolságmérők ~20e Ft-nál indulnak, kínából 5-10e Ft körül mozognak. Bőven elég lenne egy ilyen, csak kérdés a nagy választékban, hogy melyik ami bevált típus.
-
sambenez
addikt
válasz WestBam #155229 üzenetére
Átlag Jóska mire tudja ezt használni?
Mert szerintem kb semmire. Egy átlagembernek egy 40-50m-ig mérő lehet hasznos.A feltétlen hazait sem értem amikor egy ilyet meg lehet venni 19$-ért. Ami kb a fele az itthoni árnak.
daver88: Amit linkeltem teljesen jó. Tud pl. területet meg térfogatot is számolni, dőlésszöget is kijelzi. Szerintem ennél jobb nem is kell.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz sambenez #155231 üzenetére
Lakáson belül ez is jó, illetve ha nincs két ember hogy kartávolságon kívül tartsa a mérőszalagot akkor nélkülözhetetlen. Van nekem is hasonló (akciósan 5k alatt is elérhető), de kinn nappali fénynél szinte láthatatlan.
[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Mennyire ajánlott, a Sorbo 1.5V aksi? [link]
-
WestBam
senior tag
válasz sambenez #155231 üzenetére
“Átlag Jóska” vagyok én is, ha lenne otthon egy ilyen hamar megtudnád, hogy mindenre is lehet használni. Hamar megtudnád azt is, hogy ha kitudódik, hogy birtokolsz egy ilyet akkor a baráti társaságodban ki mire használná, mert meg fog kérni mérd le ezt és azt meg amazt is légyszi. Akárcsak a szomszédjaid
A lakáson belüli más téma, ennek a közelpontja ha jól emlékszem 5m, ez oda nem jó. Ilyenből fillérekért nem fogsz találni kínában sem 100$ vs 45e Ft, nekem megérte a biztonság a plusz 15e Ft-ot, főleg mert nagyon hamar kellett.Lakáson belülre nyilván ha nem azonnal kell nekem is egy 5000Ft körüli kínaira esne a választásom
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
Sanki
addikt
Samzhe hdmi kábelből ez nyugodtan vehető?
[link]MSI GTX960 Gaming 4G --> LG 22EA53 lenne összekötve, jelenlegi 1 méteres kábel nem elég hosszú.
-
DJGABI
addikt
válasz gyulazsolti #155234 üzenetére
znter, sorbo szerintem egy kutya. nekem is ilyen van, bejött. jobb mint a nimh akkuk, xbox kontoller legalább nem zabálja annyira az elemeket. meg nem kapcsol ki 2 perc után mint hagyományos tölthetővel
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
válasz gyulazsolti #155240 üzenetére
ja, AA van nekem. van benn led, zölden világít ha fel van töltve
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
vince
őstag
válasz daver88 #155228 üzenetére
Én ilyet vettem kb két hete, sajna még nem érkezett meg, nem tudok beszámolni róla. Appból group buyban elhozható $13.99-ért, én is annyiért vettem.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Beni2360
félisten
válasz Sanki #155236 üzenetére
Ha komoly végleges minőségi kábel kell 4k/60fps-re akkor inkább ezt.
Nekem is van amit linkeltél de ez sokkal jobb.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Nemrégen volt Banggood-on 64G-s Kodak MicroSD 8 USD-ért
Sebességre nagyon nincsen panasz.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
vince
őstag
válasz CHIPman #155244 üzenetére
Ha összejön a kellő számú vásárló a group buyban, akkor megkapja mindenki, nincs semmi extra kavarás.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
motoflug
őstag
Sziasztok! WPL RC-re van valahol most kupon?
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest