Új hozzászólás Aktív témák

  • mm89

    őstag

    válasz axlfsi #15205 üzenetére

    Szia!
    ITT kérdezd, hátha van már valakinek. Egyéb infókat is írj, hogy mire kell. Ha csak játszani, arra biztosan jó. Nekem Syma x5c-1 van, az hasonló ehhez, szerintem jó móka :) A kamerától nyilván nem kell sokat várni, a RTH (return to home) se lesz pontos, mivel nem gps alapján működik. Ezekben az olcsó, játék gépekben szénkefés motorok vannak, amik bizony nem bírják sokáig (azt mondják kb 50 repülés). Én ezért vettem a symát, van hozzá alkatrész dögivel és nem is drága. (egy motor 800 ft kb).
    Strapabírás:
    Ismét csak a Symáról tudok nyilatkozni, fűre gyakorlatilag bármilyen magasról leeshet, nem lesz baja, mert a térbeli méreteihez képest a súlya nagyon kicsi, így lefékezi magát. A fákat is jól viseli. Eddigi sérülése annyi, hogy a kutyát szoktam vele futtatni, de egyszer-kétszer sikerül elkapnia, és a leszállótalpon látszik a foga nyoma, de nem tört semmi. (amerikai staffordshire terrier :) )
    Amikor vettem, akkor szóba jött ez is amit linkeltél, de akkor még nem volt elérhető. Nameg a Syma 15e Ft körül volt akkor, plusz rendeltem hozzá 4 akksit külső töltővel, meg egy szett tartalék propellert és még így is kijött 20e ből. Azóta rendeltem még hozzá egy szett motort is, hátha már nem sokáig bírják.
    A szelet nem nagyon szeretik ezek az olcsó, könnyű gépek, ezért ha magasba repülsz (50m) könnyen átküldheted a szomszéd utcába, úgyhogy csak óvatosan :)
    Gyere át a drón topicba.

    Többiektől bocs az offért!

    ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!

Új hozzászólás Aktív témák