Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz pulutodurumo #150170 üzenetére

    a legegyszerűbb az lenne ha hagynánk egymást élni (általános többes nem a kettőnk viszonyára gondolok)

    én mindent értek de elég szelektív a hangadók (és itt nem a topicgazdákra gondolok) értékítélete és főleg az aktív hangadása hogy mi fér bele és mi nem, releváns, terméklinkekkel teli informatív pénztárcahsz az fujfuj mennyeninnen (úgy, hogy a topicgazda leírta hogy belefér, mégis úgy viselkednek mintha bármi alapjuk lenne rá, tipikus manipuláció) de a szajomi lábszaggenerátorba való hepaszűrő kitárgyalása az simán mer' közérdek jellegű.

    erre vannak a topicgazdák hogy rendet tegyenek de ha csak az egyik oldal veri a tamtamot akkor könnyen az a hamis érzet alakulhat ki (ami befolyásolhatja azt is hogy ők ezt a helyzetet hogyan ítélik meg) hogy ez az általános közvélemény (meg a bab is hús), pedig dehogy. éppen ezért adok hangot az álláspontomnak én is.

    (távollét miatt elmaradtam 200+ hsz-szel, ma olvastam át, érdekes módon a nagyon ebayes kütyü jellegű milyen geopolitikai időzóna választás esetén ér át marinéne a banyatankkal a piaci zebrán szerda reggel című thread mehetett oldalakon keresztül, mer az ugye releváns az fcuk. meg saját topicja senincsen neki.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák